Vici
a veš un vic?
ne!
kupi nov back up server
pogled v možgane bi bil itak izguba časa in energije
[img]http://shrani.si/f/13/EX/HVxrRQF/v-nebesih.jpg[/img]
Pri zobarju:
“Joj raje bi rodila kot, da mi izpulite zob…”
zobar:
“Vi samo povejte kako naj nastavim stol… “
Lisica in zajec sta bila prijatelja zato je lisica zajca povabila na zabavo.
Tam sta jedla in pila in zajec se ga je napil do konca ter obležal na tleh. Lisica ga gleda in ni hotela imet pijanega zajca v svoji hiši, ga vrže na svoj rep in ga odnese domov.
Sedaj je bil zajček dolžan pripravit zabavo in povabi lisico, da se oddolži. Pa si reče zvitorepka: “Boš že videl kako je pijanega vlačit okoli…”, in se ga pri zajcu nacedi do daske….
Zajček to gleda in tudi on ni želel pijane lisice imet doma, gre v garažo, vžge porcsheja, ki je stal med Lamborghinijem ali Maseratijem, naloži lisico in jo pelje domov.
Kaj je nauk zgodbe?
.
.
.
.
.
.
.
[sub][sub][sub]če nimaš dolgi rep imej vsaj dober avto….[/sub][/sub][/sub]
K novincu v podjetju pristopi direktor in ga diskretno vpraša:
“Janez, a ste vi spali z mojo tajnico?”
“Kje pa, nič nisem imel z njo…” se prestrašeno brani Janez, ki je komaj drugi dan v firmi.
“Pa res niste imeli nič z no?
“Ne, gospod direktor, nič nimam z njo”
“No, dobro, potem ji boste pa vi dali odpoved” in mu izroči kuverto….
točno takšno si zamišljam Z_S ☺
se spet v isti celici aresta srečata dva stara znanca.
Pa reče prvi drugemu:”zakaj pa tokrat sediš?”
odvrne drugi:” zaradi mladostne neizkušenosti”
se čudi prvi: “pa saj si že 20 let v “fohu” … nisi ne mlad ne neizkušen”
obrazloži drugi:”ne moje — odvetnikove”
A je kdo že videl povoženega petelina??[/quote]
Jaz tud še kure nisem. Se pa dost govori o njih. :))
A je kdo že videl povoženega petelina??[/quote]
Jaz tud še kure nisem. Se pa dost govori o njih. :))[/quote]
lahko si pa prvi petelin ☺ … klinc, tudi to ti ne bo ratalo, ker boš tako zrelativiziral, da se ti bi tudi orkan, vlak, … izognil ☺
Kliče Fata Mujo na mobi.
Nežen ženski glas na drugi strani pravi:
“Upitnik trenutačno nije dostupačan.”
In Fata zakriči nazaj:
“Jeli ku.rvo tebi je doustupačan!!!”
Župnik oznani, da bo v nedeljo popoldan spovedoval. In nabere se vrsta pred spovednico. Mici je bila bolj pozna in ko je prihajala je opazila, da nekatere ženske tekajo okoli cerkve. Vstopi, pred spovednico vrsta in vpraša zadnjo zakaj nekatere tekajo zunaj.
“Zato ker je za vse tiste, ki so grešile dal župnik tako pokoro.”
Mici se obrne in odide pa jo ena vpraša: “Ja kam pa greš?”
“Po kolo…”
Samski123 a, ti imaš kak moped? 😉 :))))
pride ena (“tadruga” na vasi) k gineokologu na redni pregled in se potoži, da bi ona kar ves čas in z vsakim seksala.
dobi odgovor, da je to pač “neozdravljiva” bolezen
pa reče ona:”dajte vi meni to na pismeno, moj desc mi pravi, da sem v.l_a.č.u.g.a”.
Meni je pa tale video dober vic. Kaj bi storili, če bi videli kako eden želi umorit drugega. Vic je samo dokler gre za skrito kamero. Če pa pomislim, da sem v vlogi tistega, ki se ga davi, pa gre za eno veliko žalost. Še poškodovat te hočejo. :))
http://www.youtube.com/watch?v=FWigYFQ9NKw
Zenske pac 😛
Pravi desna ritnica levi: “Dejve se ozent”!
leva odvrne: “Brezveze, itak greve za vsak drek narazen”!
Grejo dve prostitutke po pomolu
pa recene prva : mmm spermo voham dans bo posla
pa rece druga: ne sam men se je rignilo
po porodu tožijo mame DoSadnega, Spiderja in Matkića vse moške, ki jih poznajo za priznanje očetovstva.
Poklicani tipi se pred obravnavo zmenijo, da bodo vsi priznali očetovstvo (tisti, ki so ga namakali, tisti, ki bi ga in ostali) – da bi kao zjebali sodstvo ☺
in glej ga zlomka … vsakič je bil prvi vpoklican najbolj nerodni, ki je bil samo slučajno na žurki, ko so one zanosile.
rezultati vpliva “očeta” na odraščanje so … jasni ☺
[sup]ko nekaj sede, paše (kot ata na mamo) …[/sup]
ko budali šamar ☺
Sem ti že napisal, bodi dec, dobi se z mano, pa mi reči v oči kaj o moji materi, če upaš, pezde.
Sem ti že napisal, bodi dec, dobi se z mano, pa mi reči v oči kaj o moji materi, če upaš, pezde.[/quote]
+1
Samo saj veš pol bi spokalo po njem tak da bi blo hudo…
Sem ti že napisal, bodi dec, dobi se z mano, pa mi reči v oči kaj o moji materi, če upaš, pezde.[/quote]
lubek … jaz se “dobivam” z ženskami … ne ritopikarji ☺
Ma nima jajc ta kanta zastarela. En kroše bi mu spustu, pa bi že ležal v bolnici cel mesec. Samo škoda časa za take invalide, itak samo še vprašanje časa kdaj ga bo pobralo.
Forum je zaprt za komentiranje.