Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vicoria’s secret

vicoria’s secret

Ali je katera od vas že naročala pri VS. Ali je bilo treba plačat carino, pa koliko časa ste čakale na peket. Hvala.

Carina, dajatve – ponavadi znese 50-70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} osnovne cene izdelkov, ki jih kupuješ – sploh, ker misliš prejeti paket…..Zato je dostava ponavadi preko UPS-a ali FEDEX-a-pošiljka praktično prispe v 3 delovnih dneh, odvisno pa je, kako dolgo pacajo špediterji na Brniku – čemur se pač ne moreš izogniti. Čer naročiš malo in gre s carinsko pošto, so dajatve bistveno nižje, ker se izogneš špediterskemu posredovanju tu v Sloveniji. Se pa včasih izplača, če naročaš še s kom in veliko ( npr. 10 kosov in več), ker se stroški porazdelijo ……

Lp,
Soncek

MATER STE ENE SARKASTIČNE, A SE RES NE ZNATE ZADRŽAT????

FLOAM pozdravljena,
jaz sem naročila že nekaj modrcev in hlačk preko VS spletne strani in moram povedat da je do sedaj vse potekalo brez težav.
Carina se plača, je pa odvisna od višine nakupa (mislin ma je okoli $15), sicer pa lahko preveriš to tako, da greš lepo po korakih za nakup in preden dokončno oddaš naročilo, ti prištejejo tudi carino in tako vidiš koliko znaša le-ta.
Glede dostave ti lahko povem iz mojih izkušenj, da je enkrat prišel paket s hlačkami po 10 dneh kar v nabiralnik, modrc pa šele za 3 tedne na pošto. Spet drugič je prišlo vse v komletu po 2 tednih v nabiralnik.

Jaz bom pa sedaj počakala da bodo imeli božično razprodajo in si potem naročila, takrat (ob razprodajah) so cene res super, včasih kar polovične.

Želim ti dober nakup in hitro dostavo, M.

Take luštne stvari imajo, ampak 50-70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je pa res veliko. :))

Ej Mateja, kako pa veš katero številko kupiti? Ali imajo objavljeno kakšno razpredelnico, kjer ugotoviš številko? Sorči vendar še nikoli nisem nič naročala.

Moja izkušnja z ameriškimi oblačili je, da so bolj velike številke. Pri nas sem med S in M, tam pa obvezno XS.

Victoria’s Secret ima svoje številke, na spletni strani imajo objavljeno razpredelnico. Jaz nosim 75B, tako sem si naročila tisto, katera ustreza naši 75B, pa ni bilo problemov.

LP, M.

New Report

Close