Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Victoria Secret

Victoria Secret

Mogoce katera od vas ve, ce se to perilo prodaja tudi v sloveniji in kje? (ljubljana?)
hvaaala

Mislim, da ne.

Dokler pri Victoria’s Secret ne bo možen franšizing izven Amerike, bosta za nas internetna prodaja in nakup v Ameriki edina možna načina.
Sama občasno kupujem njihovo spodnje perilo in oblačila preko spleta že nekaj let. Če le imam možnost, nakupujem v Ameriki. Nakup s kreditnimi karticami preko spleta je varen. Glede razmerja kvaliteta-cena nimam nobenih pripomb; lahko potrdim, da je to najkvalitetnejše spodno perilo, tako bombažno, kot bolj sexy. Je vredno svojega denarja.

Čao,

mojcal

Hej,

MojcaL, mene pa zanima, kaj narediš, če ti nekaj ne ustreza ali pa ti ni prav? Si že kdaj zamenjala? Tudi sama namreč razmišljam, da bi kdaj kaj naročila, pa se ne morem nikoli odločiti glede velikosti (nikoli nevem, ali so njihove L, M, S enake našim), potem pa ne vem, a bi zamenjali ali ne bi, če mi velikost ne bi ustrezala… Potem pa nikoli nič ne naročim.

Prosim, če mi napišete naslov spletne strani, kjer se da to kupiti. Hvala

Glede kvalitete s ne bi tako hvalila,res pa je da je seksi ko hudiča in to odtehta vse ostalo,…

http://www.victoriassecret.com/
LP

MayaM, moram ti povedati da so njihove številke mogoče malo večje od naših. Jaz imam recimo hlače konfekcijo 38, kar pri nas ustreza M. Tam pa sem kupila S in mi je čisto prav. Ni pa bilo neke bistvene razlike med S in M. Dočim XS pa ustreza naši konfekciji 34,36. Če boš naročila po netu in ti perilo slučajno ne bo prav, garantiram, da boš lahko vse prodala naprej!
Jaz sem letos poleti obiskala eno izmed njihovih trgovin v LA-ju, noro, 3 ure me ni bilo ven. Ne samo da je lepo, je tudi zelo kvalitetno!!! Po pol leta stalne uporabe, kot da je novo in sem ga ravno prinesla iz trgovine.
Zame je Palmers postal “škart” roba….

Mene pa zanima, koliko plačaš carine, če naročiš preko interneta in koliko časa traja, da naročeno dobiš?

Oj!

Vidim, da se je na to temo kar razvila debatica, zato posredujem še nekaj morda koristnih informacij…

Primer: za pošiljko, vredno npr.150USD (=cca. 30.600SIT), boste z vsemi stroški carine, špediterskega posredovanja, skladiščenja pošiljke v carinskem skladišču, ipd., plačale na koncu cca 58.000SIT-skoraj še enkrat več). Da ne govorim o nesposobnosti slovenskih špediterskih podjetij; realizacija mojih prvih dveh naročil je bila katastrofa!! Carina je neprestano zavračala špediterske papirje, ker jih niso pravilno pripravili. Je trajalo kar 14 dni, pošiljka pa prispe v Slovenijo z avionom v 3 dneh! Pred letom dni je bilo bolje, ko je pošiljka prispela na slovensko carinsko pošto, sedaj pa VS z navadno pošto ne pošilja več -le preko FEDEX-a (tako zavarujejo pošiljko). Po mojih izkušnjah se ne izplača naročevati le enega kosa perila, ker so manipulativni stroški špediterja in skladiščenja (med 5-7000 SIT!) enaki za en poslani kos, kot pa večjo pošiljko, teže npr, 5 kg. Tako je pri večji pošiljki porazdelitev stroškov bolj racionalna. Upajmo, da bo po vstopu Slovenije v EU glede carin&Co. malo bolj sprejemljivo.
Mere najdeš na njihovi spletni strani pod “Customer Service”, “Size Charts” – glej International Sizes za sp. perilo, ostale mere so v Inchih; 1 Inch =pribl. 2.5 cm. Sama sem po višini “med višjimi”-čez 180cm; imam našo konf.št. 36-40(njihovo S ali pa 4-6, oz. Tall Sizes). Imajo namreč tudi posebne velikosti: Tall Sizes, Small Sizes, Regular. Spodnje perilo: Velikosti tangic, sp. majčk, pižam, oblačil: Svetujem številko manj, kot jo kupujete pri nas (če imate npr. M , naročite raje S, zato , ker so to ameriške velikosti XS-S-M-L-XL, ki so večje!!) pri modrčkih je treba biti pozoren na velikost košarice (npr. njihova 38C je naša 85D):

Njihove košarice AA = naše A
njihove košarice A = naše B
njihove košarice B = naše C
njihove košarice C = naše D
njihove košarice D = naše DD
njihove košarice DD = naše E

Kot že omenjeno, pa lahko same preverite primerjavo velikosti na:

http://www2.victoriassecret.com/html/custsrvc/sizecharts/

Pa še nekaj: pri eventuelni zamenjavi naročenega je ob prejetju nove pošiljke ponovno potrebno plačati vse dajatve. Izkušnje moje prijateljice….

Pozdrav,

Mojcal

heej*
mene pa zanima kje se lahko to naroči preko interneta? ali prav na njihovi uradni spletni strani: http://www.victoriassecret.com ? ali je to kakšna slovenska internetna stran? rada bi namreč naročila kakšno poletno oblekico.

Ja Tinaaaa, seveda na njihovi strani, kot si že sama napisala. Slovenska ne obstaja. ?

V Puli je trgovina VS. Za novo leto sem tam nakupila darila za punce. Ni prav velike izbire, cene so visoke, ampak je fino, da lahko probaš.

Locirana je pa med areno in pulsko tržnico. Ne znam točno napisati kje, ampak v tej relaciji.

Hm.. imam problem. Odločila sem se, da si bom kupila kopalke Victoria`s Secret preko interneta, pa ne vem glede velikosti. Številka mojega modrčka je 75C… to je pri njih M, samo me je malo strah vzeti to številko, ker pri nas nikoli nimam M…

Ima kakšna mogoče nasvet, katera številka je boljša?

Hvala že vnaprej!
Lp

Zanima me ali je možen nakup le s kreditno kartico ali je možno plačati tudi po povzetju? Hvala

Živjo punce. Moram vam povedat, da imam jaz osebno zelo veliko reči od Victorie Secret’s in da so vse enkratne. Sicer sem jaz veliko kupila v Ameriki ampak tudi naročim kdaj pa kdaj kakšno reč. Številke spodnjic so kar normalne velikosti, njihove M so enake naši M ( js imam raje malce večje št. spodnjic, lepše se nosi), hlače so malce večje ( št.38 je 4-6, pa še ta se mi zdi, da mi je malce prevelika), trenirke so sploh super ( M je M). Skratka vse pohvale njihovim kreatorjem, je pa res, da njihovih izdelkov ni mogoče kupiti nikjer drugje izven Amerike, prav nikjer! Lepo vas pozdravljam.

Živjo,

zanima me, v kolikšnem času ti dobavijo artikle ter koliko znaša poštnina?

Hvala in lep dan!

oj.
končno sem se odločila da bom kupila nekaj preko VICTORIA’S SECRET spletne trgovine..
ampak ne zaupam plačilu s kartico.. nočem dajat svoje pin številke na netu.
a se mogoče da plačati PO POVZETJU? ker iščem to možnost pa ne najdem..

pa me zanima tudi če je že kdo kupoval kaj in če lahko zaupam pin številko??

hvalaa vsem 🙂

Ljubiteljice Victoria Secret oblačil – širi se podatek, da bo VC jeseni prišel v London – nenazadnje pa London le ni tako daleč kot ZDA, pa še easy jet je na liniji…grem jeseni tja, pa bom preverila…

Za vse fanice Victoria Secret po novem ima en butikec v Celju tudi po novem nekaj malega v ponudbi…ampak je možno naročat samo preko njihove spletne strani…torej za vse, ki se želite izogniti carinskim postopkom, lahko greste preko njih…poiščite preko googla charisma-shop in preverite…lp

Zdravo,

Mene pa zanima katero številko modrčka naj naročim, če imam 75B in katero številko spodnjega dela, če nosim 36?

Lp,

Taja

Živjo.

Kot so že nekatere punce vprašale ali je kakšna druga opcija glede plačila, je možno plačati z gotovino po prevzetju??
Kopalke nosim št. 36 torej si lahko naročim pri njih št. S??

Hvala za prijaznost, Lp Kaja

Mam več stavri od VS. Glede mer ni problemov, tako kot je že tukaj napisano… Občutek, ko maš to na sebi je enkraten. Vredno svojga dnarja.
Podrobnosti o naročanju in plačilu pa res ne vem. Opravi vedno moj soprog to preko spleta.

Nekatere ste spraševale, če je kakšna taka trgovina tudi v Sloveniji. Sem našla spletno trgovino
http://www.sayenfashion.com

(desno zgoraj si jezik nastavite na slovensko, če boste imele najprej besedilo v angleščini).

Imajo res lepo spodnje perilo, kopalke, oblekce,… Sama sem zelo navdušena nad spodnjim perilom in spodnjimi hlačkami, veliko produktov je iz Amerike, tako da so takšni stili, ki jih pri nas še ni. Res nekaj posebnega.
Tako da sem se odločila, da mi dragi letos za dan žena kupi spodnje perilo od tam pa bova oba navdušena 😉

Najbrž si bom izbrala nekaj na tej strani:
[http://www.sayenfashion.com/index.php/night.html?p=3]
ker mi je full všeč. Kako se pa vam zdi?

Upam, da se bodo linki prikazali, ker jih ne znam dobro kopirati. Ali mi lahko katera pove, kako jih prikazati?

Hello girls !
Mene pa zanima koliko trenutno pride poštnina v evrih in, če je ceneje, če bi si stvari naročila v Nemčijo ?

Lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close