Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Victoria Secret

Victoria Secret

za take je Francka brez gat in Jožica si pušča dolge še preveč nobl

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zakaj bejbe še vedno mislite, da s sexi perilom lahko zavedete moškega???
O fetišistih pa nič!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Btc, Ljubljana, hala A

Zdaj majo znižanja, pižamce in to, sam so še vedno precej drage.

saj ne mislijo, da lahko zavedejo – zapeljejo moškega
one masturbirajo o tem, da so zapeljive ☺ .. in in imajo od drka mokra mednožja ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

saj ne mislijo, da lahko zavedejo – zapeljejo moškega
one masturbirajo o tem, da so zapeljive ☺ .. in in imajo od drka mokra mednožja ☺[/quote]
Najboljše s katerimi sem imel, ali imam opravka so bil in so v gatah in modrcih tipa “stara mama”.
Zakaj niso sposobne ločiti med sexi perilom in fu..š žensko, nikoli ne bom dojel!
Jana, Lady,…………………………………?

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Btc, Ljubljana, hala A

Zdaj majo znižanja, pižamce in to, sam so še vedno precej drage.[/quote]Ampak se splača, a ne? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Lepo je, če je ženska v lepem sexi perilu.

Btc, Ljubljana, hala A

Zdaj majo znižanja, pižamce in to, sam so še vedno precej drage.[/quote]Ampak se splača, a ne? :)[/quote]

Nikakor. Naj jih kupi katera s predebelo denarnico. 🙂 Vcasih so kake cote z znamko res cotaste.

Lahko potrdim. Odlično spodnje perilo 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close