Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Vid Valič, sexs po slovensko

Vid Valič, sexs po slovensko

Sem bila pred dnevi na predstavi od Valiča, sexs po slovensko. Saj je bilo smešno, ne rečem. Ampak mi je bilo potem žal, da sem šla. Pa ne zaradi Valiča. Spoznala sem kruto resnico (sicer se z njo ubadam že kar nekaj časa).
Slovenci naj bi sexsali 2x na teden oziroma tisti manj aktivni 1x na teden. Po raziskavah, naj moski nebi zdrzal 14 dni brez sexsa. No, moj zdrži tudi 3 mesece, pa še to ga moram prosit. In potem pravi Valič, zakaj veliko žensk hlini orgazem. Sem se hotela čez celo dvorano zadret, da v 2 minutah koliko traja sexs pri nama z možem pa res ne morem doživet vrhunca.
Kje so ti moški, ki bi sexsali vsaj 1x na teden. Prisežem, da ga bom začela sama iskat, da me bo rihtal, ker na moža ne morem računat.

ej, mojga ti dam
seksal bi dvakrat dnevno, če bi bilo možno, pa po pol ure+ bi rad nabijal… po dvajsetih minutah, ko mene že vse mine, me vpraša… kak bi še rada, da te…
jao, svrši že enkrat…
grrrr

Pokorno se javljam na dolžnost.

vprašajmo se:

zakaj bi seksali, če je seks brez veze?

Midva sva skupaj od mojih najstniških let, on je 3 leta starejši, drugo leto bo 50, imava dva otroka in on bi seksal vsak dan. So bili vzponi in padci skozi vsa ta leta, ampak zdaj sva si enotna, da tako dobro kot je zdaj, ni bilo še nikoli. Orgazma nisem zaigrala niti enkrat, vedno me počaka, prej me hudo zrajca in meni lahko pride v dveh minutah ko mi ga porine notri, ampak ponavadi se potrudiva in uživava dlje, čeprav sva oba ves čas na robu.
Ne seksava vsak dan sploh ne.
Odkrito, res ne razumem ženske, ki orgazem zaigra. Pa saj to tudi moškemu ne more bit uredu. Poleg tega ne moreš vedno krivit moškega za svoj orgazem, ker med drugim, se je orgazem doživet, treba tudi naučit. Poznat sebe, svoje telo, uredit misli in vedet kaj in kako ti paše in svojega moškega potem usmerit v pravi tir, da je obema lepo.
Moškim pa, da boste vedeli kdaj ženska igra orgazem – ob orgazmu so bradavice trde in vroče, vagina pa utripa na polno v krčih. Če tega ni, tudi orgazma ni.

Lahko je sex tudi brez veze. Zakaj bi veza bila potrebna?

eh ja pa kaj še…
orgazmi so različni. včasih trajajo ful dolgo, včasih takoj mine, da se vprašam, kaj to je bilo to, za to smo se mantrali??

pa od ženske do ženske se menda tudi lahko razlikujejo….

eh ja pa kaj še…
orgazmi so različni. včasih trajajo ful dolgo, včasih takoj mine, da se vprašam, kaj to je bilo to, za to smo se mantrali??

[/quote]

Ko te doleti bogi revček od orgazma, ki to v resnici sploh ni, naj ti partner zrihta tistega, pravega. Z jezikom ali drugače. Zakaj toliko truda za nič, če imaš lahko vse?

https://onaplus.delo.si/izpoved-bralca-ni-mi-vec-do-spolnosti-odkar-sem-v-sluzbi-dozivel-zivcni-zlom
Je sit fuka ali so krive tablete?

:DDD

Sočustvujem, ko si naučila/dopustila totemu svojemu da misli, da ženskam paaaaašššššeeeee samo toto nabijanje. Ali pa si ti napačno od vsega začetka ti njemu ugodila s tem nabijanjem, ker si mislila, da bo tako hitreje konec? Seks je mnogo več kot samo nabijanje, pa še nevarno je to nperestano nabijanje za tvoj mehur in sečnico, da ne boš dobila inkontinence, če je že nisi. Od nabijanja fašeš inkontinenco.
Ali pa je že prepozno, ker vsa leta misli, da ti je nabijanje zakon 🙂 ?

Ja, pri tvojih 46ih. :)))
Upam, da se zavedaš, da pri starejših ženskah utripa dosti bolj intenzivno, kot pri mlajših – ne vem, če si to opazila pri sebi in lahko primerjaš, jaz pišem iz lastnih izkušenj. Ker je tudi seks pri 45+ za žensko lahko velikokrat boljši kot pa pri njenih 20ih. Ker so tudi orgazmi daljši, bolj intenzivni, bolj te meče, bolj trzaš od užitka, kot pri 20ih. Je tako. In jaz priznam, da sedaj dosti bolje ućivam v seksu, kot sem pri 20ih. Pa ni vse samo v “kvaliteti in kvantiteti” moškega, ni to od njega odvisno. Ko ženska dozori, še bolj pozna svoje telo, dobi tudi “bonus” kar se občutka intenzivnosti dražljajev tiče. Tega v mladosti ni.

Da boste tudi lažje razumeli, zakaj nekateri moški raje z enako staro, celo s starejšo, kot pa z mlajšo 🙂 Pa tisti mit od tesnosti in ozkosti mlade vagine sploh ne drži – mi je kolega zadnjič povedal, da je delal eno šstudijo – 20 jih je sprobal v 3eh letih 🙂

Pravi moški, ki pozna žensko telo ve, da mora ženska najprej doživet orgazem pred penetracijo, ker je potem vagina zelo dobro zakrčena, sokov pa zadosti, da ni treba nagraužno in vulgarno pljuvat potem za podmazovanje.

:DDD

Sočustvujem, ko si naučila/dopustila totemu svojemu da misli, da ženskam paaaaašššššeeeee samo toto nabijanje. Ali pa si ti napačno od vsega začetka ti njemu ugodila s tem nabijanjem, ker si mislila, da bo tako hitreje konec? Seks je mnogo več kot samo nabijanje, pa še nevarno je to nperestano nabijanje za tvoj mehur in sečnico, da ne boš dobila inkontinence, če je že nisi. Od nabijanja fašeš inkontinenco.
Ali pa je že prepozno, ker vsa leta misli, da ti je nabijanje zakon 🙂 ?
[/quote]

nisem napisala, da je najin sex samo nabijanje
ampak on rabi med drugim neskončno dolgo, da mu pride, po tem, ko je meni že zdavnaj … v tem je problem.

s tvojim ginekološkim traktatom se pa menda ne strinjam. kolikor mi je moja ginekologinja rekla, so spolni odnosi dobra preventiva za preprečevanje oslabelosti mišic medeničnega dna….

ampak on rabi med drugim neskončno dolgo, da mu pride, po tem, ko je meni že zdavnaj … v tem je problem.

s tvojim ginekološkim traktatom se pa menda ne strinjam. kolikor mi je moja ginekologinja rekla, so spolni odnosi dobra preventiva za preprečevanje oslabelosti mišic medeničnega dna….
[/quote]

Očitno je tup v obe glavi.

Upam, da se zavedaš, da pri starejših ženskah utripa dosti bolj intenzivno, kot pri mlajših – ne vem, če si to opazila pri sebi in lahko primerjaš, jaz pišem iz lastnih izkušenj. Ker je tudi seks pri 45+ za žensko lahko velikokrat boljši kot pa pri njenih 20ih. Ker so tudi orgazmi daljši, bolj intenzivni, bolj te meče, bolj trzaš od užitka, kot pri 20ih. Je tako. In jaz priznam, da sedaj dosti bolje ućivam v seksu, kot sem pri 20ih. Pa ni vse samo v “kvaliteti in kvantiteti” moškega, ni to od njega odvisno. Ko ženska dozori, še bolj pozna svoje telo, dobi tudi “bonus” kar se občutka intenzivnosti dražljajev tiče. Tega v mladosti ni.

Da boste tudi lažje razumeli, zakaj nekateri moški raje z enako staro, celo s starejšo, kot pa z mlajšo 🙂 Pa tisti mit od tesnosti in ozkosti mlade vagine sploh ne drži – mi je kolega zadnjič povedal, da je delal eno šstudijo – 20 jih je sprobal v 3eh letih 🙂

Pravi moški, ki pozna žensko telo ve, da mora ženska najprej doživet orgazem pred penetracijo, ker je potem vagina zelo dobro zakrčena, sokov pa zadosti, da ni treba nagraužno in vulgarno pljuvat potem za podmazovanje.
[/quote]

se z vsem strinjam, razen da mladih ne moreš tako v en koš dajat. Če mlade ženske ne znajo uživat v spolnosti je to samo zaradi patriarhalne vzgoje, ki je negativno nastrojena proti ženskemu telesu.
Sicer pa z leti tudi pri ženski pada sposobnost orgazmov in so manj intenzivni ter bolj izčrpajoči. najbrž si večjo izčrpanost zamenjala z večjim užitkom.
Pri 20 tih pride ženski komot 10 ali 20x na dan, da se intenzivnosti raje ne spomnim.

Kje pa imate toliko časa, da seksate vsak dan?

eh ja pa kaj še…

[/quote]

Se čisto strinjam. In ja, na tudi bradavice ne otrdijo vedno. Je pa res, da če je orgazem ful močen, to drži…ni pa to vedno, s krči je pa isto 😛

[/quote]
Podmazujete se 46 letnice. 20 letnicam tega ni treba. Tolk on enega, ki je se dosti vecji vzorec “studiral” v krajsem casu, lol.

Vse je to individualno. 100 zensk 200 josk. Ni recepta. Vecina ima dalec premalo izkusenj, da bi vedeli kaj pa kako pri konkretni zenski. Z nekom se ujames, z nekom pac ne. Milijon razlogov zakaj.

se z vsem strinjam, razen da mladih ne moreš tako v en koš dajat. Če mlade ženske ne znajo uživat v spolnosti je to samo zaradi patriarhalne vzgoje, ki je negativno nastrojena proti ženskemu telesu.
Sicer pa z leti tudi pri ženski pada sposobnost orgazmov in so manj intenzivni ter bolj izčrpajoči. najbrž si večjo izčrpanost zamenjala z večjim užitkom.
Pri 20 tih pride ženski komot 10 ali 20x na dan, da se intenzivnosti raje ne spomnim.
[/quote]
V danasnjem casu govorit o patriarhalni vzgoji mladih, sploh zensk, je pa nekaj najbolj bedastega kar sem to leto slisal, lol. A to se prababice spominjate svojega otrostva ali kako? 😀

VALIĆ JE SRBOHRVAŠKI PRIIMEK. POGUGLAJTE, ČE NE VERJAMETE.

[/quote]

Verjetno ti pa ni povedala, da to velja, če ima moški orodje povprečne dolžine, tam med 13 in 18 cm v erekciji ja, je tako, kot ti navajaš – ker nožnica je dolga samo nekje 7 cm…..:) – če je pa 20+, potem je pa problem.. Žal.
Meni razložil moj gin, ki se ukvarja tudi z zdravljenjem inkontinence že več kot 20 let.. Eno je stiskanje mišic medeničnega dna pri seksku in drugače, to je predvsem za ohlapnost mišic nožnice, kar pa nima nobene zveze z drugim, pred nekaj let odkritim problemom s sečnico in mehurjem naprimer, kar ti predolgo njegovo orodje odriva marsikam, med nabijanjem pa še posebej 🙂

Iz pripovedovanj takih po pisarnah, avtomobilih, najetih fouk placih za popoldanski in večerni počitek, po hostah – tisti, katerim je služba prva družina pred tisto doma.

[/quote]

Zagotovo lahko potrdim, da imam pri svojih letih več telesne kondicije in mišic, kot pri 20ih. ker sem 5 let tako načrtno delala, in mi ni žal – ker sem po tem, ko so otroc odrasli do meje samostojnosti imela spet več časa zase in sem se načrtno odločila za to. Mišice lahko pridobiš tudi v zrelih letih brez skrbi, vse se da, če se tako odločiš. Niso pa vse ženske tega sposobne naredit, ker ne uspejo prit do zadanega cilja, ker prej odnehajo, se jim ne da. Treba je bit samo vztrajen – in če imaš tako strategijo že od prej v življenju, ko pride čas – se tudi to poštima. In mi ni žal, ker se res tudi na seksualnem področju podaljšuje in izboljšuje. Pa nobene predmenopavze, nobenih izmikanj, da boli glava, ipd.Mašino je treba poganjat in podmazovat na konstantnih obratih, ko je ulaufana.

Zagotovo lahko potrdim, da imam pri svojih letih več telesne kondicije in mišic, kot pri 20ih. ker sem 5 let tako načrtno delala, in mi ni žal – ker sem po tem, ko so otroc odrasli do meje samostojnosti imela spet več časa zase in sem se načrtno odločila za to. Mišice lahko pridobiš tudi v zrelih letih brez skrbi, vse se da, če se tako odločiš. Niso pa vse ženske tega sposobne naredit, ker ne uspejo prit do zadanega cilja, ker prej odnehajo, se jim ne da. Treba je bit samo vztrajen – in če imaš tako strategijo že od prej v življenju, ko pride čas – se tudi to poštima. In mi ni žal, ker se res tudi na seksualnem področju podaljšuje in izboljšuje. Pa nobene predmenopavze, nobenih izmikanj, da boli glava, ipd.Mašino je treba poganjat in podmazovat na konstantnih obratih, ko je ulaufana.
[/quote]

Ja saj vem, da je bila večina monkelj pri 20tih nenormalno grdih in zašpehanih in so sedaj bliže mediani (povprečni ženski) kot ko so bile mlade. Tiste, ki smo pa tudi pri 20tih imele mišice in ulaufano telo pa vemo, kakšna je razlika

Ja saj vem, da je bila večina monkelj pri 20tih nenormalno grdih in zašpehanih in so sedaj bliže mediani (povprečni ženski) kot ko so bile mlade. Tiste, ki smo pa tudi pri 20tih imele mišice in ulaufano telo pa vemo, kakšna je razlika
[/quote]

ah, dej ne sarkazmiraj 🙂 – jaz sem tudi pri 20ih še redno trenirala en skupinski šport, končevala sem: Pa niti pod razno nisem takrat imela toliko kondicije, kot sedaj -se ne zafrkavam ( pa nisem večino udejstvovanja pri do 20ih bila rezerva ali presedela na klopi). Smo pač tudi take, sprejmi – vem, da smo izjeme, a smo….

Monklje se bodo potolkle, katera “boljši” orgazem doživi :)))

Avtorica: če je res tako, in če si se poizkusila pogovoriti, pa ni haska, si ga najdi.
Ljudje smo različni, ne vem sicer, zakaj si se poročila z njim, če mu ni do seksa, vsekakor tudi iskreno poglej sebe, mogoče njega kaj moti?

Splača se potruditi…seks je itak nekaj najlepšega v naših življenjih. Do raznih zadovoljstev imamo dostop, ampak ta je najboljši.

New Report

Close