Vida petrovcic
Meni je super, razgledana, veliko ve, na oddaje se dobro pripravi in ne govori neumnosti.
http://www.planetvida.net/
Edino tista njena zgodba s hujšanjem je malo hecna, celo knjige je izdala o tem, zdaj pa spet vsa okrogla. 🙂
Jaz rad gledam slovenske oddaje na arhivu rtv slo. Sicer živim v tujini, zato vsega nimam odklenjenega zaradi avtorskih pravic, da se lahko predvaja samo ip-jem na območju republike. Redno pa sem gledal oddajo Polnočni klub. To je bila relativno dolga oddaja, voditelji so se menjali in teme so bile enkratne. Še zdaj si marsikatero oddajo pogledam. Ampak so šli zjebat po domače povedano ravno to oddajo in jo nadomestili z nekim tv klubom, ki nima ne repa in ne glave in voditeljico, ki ne zna v normalenm tonu in brez jecljanja povedati enega prokletega stavka.
Škoda. Polnočni klub je bil pa top oddaja, ampak očitno je bilo potrebno spet dati eno oddajo nekaj v oblakih. O ljubezni o čustvovanju in bla bla bla. Nobene realne teme. Ljubezen v sto odtenih in oh in sploh. Katastrofa.
In spet so šli sto let za leseno žlico. Oni pogovornih oddaj ne znajo delat pa konc. Ali dajo tisto zvezdano ki ščije pa pije urin in ploska in se po kolenih meče, goste ima samo take, ki so kakšne knjige o bluzenju napisali, da joka potem notr… Ali je Milekca, ki ne ve kako bi samo sebe hvalila s kom kave pije… Kje so oddaje kova Miše Molk??? Ni. Ker nimajo niti ene voditeljice, ki bi lahko kaj zvodila. Ko vidim Rosvito pesek bi si pa najraš res pesek v oči vrgu! No, edino Mojca Širok je voditeljica, ki je razgledana in zna vprašat, navezat temo in normalno speljat oddajo. Vse ostalo je pa za mene na ravni kandalabra.
Polnočni klub tudi jaz pogrešam, so bile dobre teme in tudi nekateri voditelji. Tale tv klub sem parkrat poskusila gledat, zafektirana voditeljica, ki se skuša promovirat preko svojih gostov.
Miša Molk ima še (spet) svojo oddajo https://4d.rtvslo.si/oddaja/z-miso/173251005. Res bjo težko gledam v tisti izmaličen ksiht, ampak je pa mojstrica govorjene besede in poslušat jo je pravi balzam za ušesa v primerjavi s kakšno Zvezdano in njej podobnimi.
Jaz pa rada pogledam tudi Milekovo, predvsem ker ima zanimive goste, pa konec koncev zna tudi kaj vprašat in oddaje so večinoma precej v sproščenem vzdušju. Včasih se malo preveč spakuje ampak ok, taka pač je.
Seveda je fajn tudi Mojca Širok, odlične intervjuje ima Ksenija Horvat … No nekaj kvalitetnih voditeljev in oddaj se vsekakor najde. Pri moških pa tema, odkar ni več Sandija Čolnika.
Jaaa točno, Miša Molk ima oddajo sem gledal parkrat. Ona se poglobi v scenarij in res gosta zna poslušat in vprašat. To se pa strinjam. Ja, politične voditelje imajo dokaj dobre. Bom pa jaz tukaj izpostavil, ker si že ti napisala nekaj o Čolniku. Ljubi bog, gledal sem oddajo, ki jo imate na rtv arhivu, ko je Čolnik gostil Vikija Grošlja. Takega poloma od oddaje pa še svoj živi dan nisem videl. Nekaj ga je vprašal in potem tako skakal v besedo, da se je gost zgubil in sploh ni več vedel kaj naj pove, Čolnik je pa tudi pozabil kaj ga je vprašal in kar ropotal naprej. To je bil ubibože od oddaje. Poglejte si jo če mate čas. Ne vem kaj mu je bilo…
Se v celoti strinjam! Glede kilogramov pa je tako: leta prinesejo svoje, presnova tudi…
Zaposleni na televiziji so vedno izpostavljeni kritičnim pogledom, tistim, ki so na radiu, je dosti lažje. Pri 60. ne moreš več biti tak kot pri 30 in 40.
[/quote]
No jaz sem pri (skoraj) 60. približno taka (kar se kg tiče) kot pred 20 ali 30 leti. Ampak ok, saj njene kile me sploh ne motijo, pravzaprav zgleda čisto dobrodušna taka bolj okrogla. Hecno mi je le, ker je že prej bila bolj okrogla, pa na veliko hujšala in o tem izdala knjige, pa so očitno njene teorije iz knjig padle, ker je spet taka kot pred hujšanjem.
men je ona dobra v oddaji moje mnenje … res zna držat rdečo nit … čeprav je bila v prvi sezoni boljša z boljšimi temami in gosti.
od prej je v bistvu ne poznam, pa tudi drugih oddaj z njo se ne spomnim, za kile mi je pa vseen 🙂