Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Videla sem belo svetlobo

Videla sem belo svetlobo

Pred dvema mesecema mi je umrl ljubljeni mož. Ko smo se še zadnjič poslavljali je čez sobo švignila bela svetloba, kot zvezdni utrinek in takrat je njegovo srce prenehalo biti. Zdelo se mi je tako neresnično, da mojega videnja nisem upala nikomur niti omeniti. Otroke je že tako skrbelo zame, saj sem cel čas moževe bolezni sama skrbela zanj in bila sem na zadnjih atomih moči, pa tudi psihično me je precej zdelalo, saj je bilo zadnje tri mesece njegovega življenja ena sama neznosna bolečina. Otroci bi mislili, da se mi je zmešalo. Zadnjič pa sem, na družinskem srečanju, to svetlobo prav previdno omenila in nisem mogla verjeti, da so svetlobo videli vsi, ki so bili takrat prisotni v sobi. Ker smo družina precej realnih ljudi, si zadeve ne znamo pojasniti. Ima kdo tukaj kakšno podobno izkušnjo ali pa možno razlago, kaj bi ta svetloba lahko bila.

Moja sestrična je, ko ji je umrla mama, tudi doživela nekaj nerazložljivega. Preden so jo obvestili, da njene mame ni več, ji je pozvonil zvonec pri vratih. Ker se je takrat ravno odpravljala ven, je stala pred vratih. Odprla jih je praktično v istem momentu, ko je pozvonilo, a pred vrati ni bilo nikogar.

Vesolje obsega mnogo več kot tuzemsko življenje, materialno in otipljivo.

Da, imam svoje izkušnje, več njih. Vendar ne bom delila z monom. Hvala za razumevanje. 🙂

Točen opis. Duša in astralno telo odpotujeta k prednikom. Verjetno je to že vsak doživel.

Daj nehaj, mene bi kap. Večina bi itak rekla, da je mož dal znak. Ma jaz v resnici v to ne verjamem, a druge razlage nimam, mogoče, da je bilo kakšno naključje, ko se je svetloba poigrala. Upam, da dobite oodgovor, ki vam do dal duševni mir.

Vse žarnice v hiši so v istem pregorele, spet drugič se je sam od sebe prižgal računalnik.

Pa kaj se vi hecate? Take stvari se vam dogajajo? Kako si to razložite? Jaz se stvari, ki jih ne morem razumsko pojasniti full bojim.

ja…napovejo , pokažejo svoj odhod tistim, ki so jim bili blizu.

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Ja, meni se je zgodilo po mamini smrti tisti večer se je majal luster in še par dni tko. Pa nisem bila ziher kaj je to, čudno se mi je zdelo, pomislila sem da mozno da je mama ampak … in potem 5 dan po smrti ni bilo nobenega dvoma več. Zima je bila, vsa vrata in okna zaprta, gledala sem slučajno v smeri proti oknu in zavesam in v trenutku, to je bil samo trenutek, jih je odnikoder tako odrezalo v obliki črke “z”. Niso se samo zamajale ampak kot da bi jih nekdo z nečim prejel in oštro povlek v eno pa drugo stran pa nazaj spet. Pa še to sploh ne bi mogel človek naredit ker jih je kot rezalo, ne moreš z roko tko naredit. No vglavnem pol sem bila 100% da je bila ona, sem se poslovila od nje in pol je odšla.

Ja,verjamem Vam. Pri meni isto svetloba švignila v jedilnici,tri mesece po mamini in očetovi smrti. Tri dni po očetovi smrti sem slišal dobesedno glas očeta,ki me je klical po imenu,naj pridem v sobo. Skrbel sem za oba neozdravljiva in nepokretna starša v hiši. Dobro,da nisem bil sam v hiši,ko je šla mimo svetloba in glas očeta,je slišala in videla prijateljica. Resnica,a meni nerazložljivo. Zdaj dve leti po smrti staršev pa nič. Nobenih sanj,vse mirno. Redno obiskujem grob in doma imam slike staršev,da smo skupaj. Toliko. Pozdrav in dobro vsem.

Sedela sem ob oknu in gledala ven, ko se je  pojavil rdeč puhast oblak (velik 10 cm) in se dvigoval proti nebu … čez 10 minut  pride mami objokana v kuhinjo in pove, da so po telefonu sporočili, da je umrla babi.

5 dni po smrti soseda, sem na vrtu videla njegovo astralno telo, ki je stalo med zelenjavo. Povem to sosedi, opišem kako je bil oblečen … … sem mislila, da jo bo kap … bil je v svoji najljubši obleki … 10 dni kasneje, v temi, se je njegovo astralno telo pojavilo pred mano. Nisem zmogla, zbežala sem v drugo smer.

Sedela sem pred “kao zdravo” osebo …  okoli kateresem videla temno sivo energijo …. moja napoved je bila srhljivo  natančna – do dneva …

Zaznavam misli in počutje ljudi s katerimi sem skupaj v prostoru … in do sedaj se nisem zmotila …

Berem odgovore, pa me zanima, če se jekdo bolj podrobno spuščal v te vode in raziskal tudi znanstveni vidik. Meni je to noro. 

Ja,tudi meni je bilo to noro,dokler nisem sam doživel tega. Izgleda,da neke sile so. Če bi pred 30.leti govoril,da bomo telefonirali brez žične povezave in še slikali in posnemali video posnetke,bi me verjetno poslali v Polje,ampak se je to res zgodilo….. V tem smislu razmišljam.

Odgovor na objavo uporabnika
Talita, 27.10.2021 ob 11:51
Berem odgovore, pa me zanima, če se jekdo bolj podrobno spuščal v te vode in raziskal tudi znanstveni vidik. Meni je to noro. 

so ja…. nekje sredi prejšnjega stoletja so tehtali človeka že vigega tik pred smrtjo in takoj po smrti in se je pojavila razlika v teži….to razliko so potem pripisovali tudi duši, ki je zapustila telo

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Po mamini smrti sem imela zelo žive sanje. Mama se mi je prikazovala v sanjah, pobožala sem jo po obrazu, kot sem jo, dokler je še bila živa. Dobesedno sem jo čutila ob sebi.

Večkrat sem sanjala in sem hotela govoriti z njo, ona pa je kar odšla, kot da se ji mudi. Mamo sem boleče pogrešala (in jo še zmeraj), čeprav je minilo že nekaj let od njene smrti.

Po poroki sem sanjala o očetu: srečala sva se na parceli, katero mi je podaril pred smrtjo, vprašal me je, če sem srečna…

Duša mož

Ko sta moja dvojčka umrla, 14 dni nista šla iz stanovanja

Pozdrav, jaz bi ti raje na sz. Po moje je duša. Jaz verjamem da imamo dušo, ki se večkrat rodi. Enim je zamenjat telo, kot zamenjat čevlje.

whitecow, 27.10.2021 ob 12:40

so ja…. nekje sredi prejšnjega stoletja so tehtali človeka že vigega tik pred smrtjo in takoj po smrti in se je pojavila razlika v teži….to razliko so potem pripisovali tudi duši, ki je zapustila telo

Hej whitecow. .čisto mimo teme, opazila sem da ti pišeš iz svojega starega profila, vidim po letnici. Mogoče veš v čem je fora, da ti recimo lahko (pa še nekatere sem opazila), jaz in še nekateri pa ne moremo iz svojega profila pisat?

se opravičujem za medklic če se komu zdi neprimerno glede na temo.

jaz sem marsikaj raziskala.. ampak kaj ko napišem izsledke pa poslušam tule o zblojenosti itd itn.

Ni mon kraj za take pogovore, to se v bistvu deli z ljudmi kjer ste se sprejeli take kot ste.

citiram talito

Meni se je mama prikazala točno 7 mesecev po njeni smrti, na moj rojstni dan, v hotelski sobi, ob vznožju postelje. Poklicala me je po imenu, se mi lepo nasmehnila… Bila je mlada in izžarevala izredno milino, lepoto, mir…. Po par sekudah je izginila, doživetje je bilo zame zelo intenzivno,  spomin nanj me bo  spremljal za vedno…

Ko je moja mami umrla,je obiskala mojega moža v sanjah ,in mu rekla,da naj lepo skrbi zame,tako pravi mož.Sama se pa sprasujem,zakaj ni mene obiskala,zakaj njega.In to ravno tisto noc,ko je umrla.

Zartrose izven profila, 27.10.2021 ob 19:47

Hej whitecow. .čisto mimo teme, opazila sem da ti pišeš iz svojega starega profila, vidim po letnici. Mogoče veš v čem je fora, da ti recimo lahko (pa še nekatere sem opazila), jaz in še nekateri pa ne moremo iz svojega profila pisat?

Za @Zartrose izven profila

Admini na med.over so naredili selekcijo. Nekaj so jih izbrali in jih spustili skozi, ostale registrirance pa blokirali.

tako to je, 27.10.2021 ob 19:58

Za @Zartrose izven profila

Admini na med.over so naredili selekcijo. Nekaj so jih izbrali in jih spustili skozi, ostale registrirance pa blokirali.

ja verjetno.. samo v ta sklop ki so nas blokirali kakšni ne pašejo.. zase že vem da ljubosumnici nisem pri srcu haha.. ne vem pa kaj je wd ušpičil hmmmmm…

New Report

Close