Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Videz ni važen, mišice niso važne, keš ni važen, karizma ni važna,…

Videz ni važen, mišice niso važne, keš ni važen, karizma ni važna,…

Poanta te teme je samo, da ni nobeno od teh lastnosti, ki sem jih naštel za zanemarit. Tud če imajo nekateri samo mišice so še vedno na boljšem od tistih, ki so na vseh področjih lifa skromni in niso dosegli nič omembe vrednega. Če si povsod samo povprečen ne boš nobeni babi izpadel zanimiv. Tud tistim ne, k so tud same nezanimive. Tud taka bo hotla met orng deca. Drugo je pa, ko je prisiljena tazga vzet, ker boljšega ne dobi.

Hehe, še ena Lepolaska, obsojena na samskost skozi svojo neprebavljivost in grob svinčeni značaj. ;)[/quote]

Robi, Marko, On_ in ti pa ste obsojeni na nesrečne veze, očitno, ko kljub baje vezam še kr tu visite in se s samskimi babami prepirate?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Lahko izgledaš kot Peter Prevc ki je roko na srce vizualno totalno neprivlačen tip, vendar pa drugi strani ima izjemen karakter je pošten,delaven in ima jasne cilje v življenju .Prav tako Cristiano Ronaldo je glede videza čisto povprečen tip(vendar glede na to kako izgledajo drugi nogometaši je res lep proti njim) vendar ima pa ostale kvalitete,ki jih nekdo drug nima.Ali pa Jenifer Lopez ki ima 160 cm in male joške ima pa talent za igranje in petje.Ali pa ljudje,ki delajo v javni upravi in imajo zagotovljene dohodke,za njih bi lahko tudi vsak ki dela v zasebnih podjetjih rekel da nimajo ciljev v življenju,ker so si izbrali lažjo in bolj sigurno pot za svoje plačilo.Jaz bi vse skupaj privatiziral pa da potem vidimo katere poklice rabimo in katerih ne.

lol

Kdo je pa v tem sistemu sploh uspešen razen če nima milijonskih kreditov in dolgov.Smo nekateri jih moramo svoje kredite(dolgove) plačati sami, 2 njihovih kreditov sploh ni treba plačati,3 jih pa plačamo mi(dokapitalizacija).Me zanima koliko časa bo ta sistem globalno finančno še vzdržen.Jaz mislim da že kar nekaj časa diha na škrge.Tem številkam glede BDP in primankljaja jaz ne verjamem,ker država objavi samo tako kot njim paše,da ohrani zaupanje v državo.Na koncu se bodo pa sami sebe ujeli v zanko.

Država na ljudi gleda tako,da če pošteno delaš in plačuješ davke si priden in vzoren državljan,če ne delaš nič te v družbi označijo za lenuha,če delaš in se izogibaš plačevanju davkov te pa označijo v družbi za kriminalca.Pa z lenuhi in kriminalci pri davkih v resnici ni nič narobe samo ker država nima nič oziroma malo od njih jih označi kot negativne ljudi.

Res. Vse steje. Nasteto in se milijon drugega. Pa treba se je zavedati, da realnost (kak in kaj vse si) je eno, drugo pa kako izpades, kaj (od tega kar si) drugi vidijo ko te spoznajo. In vse je subjektivno. Vsak po svoje ocenjuje, s svojimi kriteriji. Pa nas si gre za sluzbo/posel ali taksne in drugacne odnose.

Hehe, še ena Lepolaska, obsojena na samskost skozi svojo neprebavljivost in grob svinčeni značaj. ;)[/quote]

Lahko bi pisala o tvojem značaju, ampak se ne želim spominjati tvojih grdih lastnosti, svetohlinjenja, bolnega odnosa, ki ga gojiš do samega sebe…skratka matjazko…si pozabljen, sprijazni se že s tem.

Zlato je za kralje, srebro za gospode, barantanje za kmete in papir je pa samo za sužnje (pravi nek pregovor). Za koga je potem ta plastika ? Kakšen predlog kako bi to vnesli v zgornji pregovor ? 😀
Glej v Bibliji ti vse piše kaj mora še vse biti in bo. Če bi se ljudje vrnili vsaj k 10-imi Mojzesovimi zapovedi, bi bilo precej drugače. Zato pa imamo… svobodno voljo. Lahko se odločimo. Tako kot se lahko ljudje sami zberejo in odločijo, da bodo nekoga izločili iz svoje skupnosti, da bodo nehali davke plačevat, da bodo vlado sklatili dol, obračunali z gospodarsko-ekonomskimi hitmeni, itd. Problem je, ker ima večina kognitivno disonanco + miselnost žrtve (naravna pasivnost). Ko se tega znabiš, boš že prišel do takšne ali drugačne oblike oborožitve (ker pač s “protestivali” se, kot že dokazano v preteklosti, nič ne doseže).
Drugače ti pa nobeden ne preprečuje, da na tržnici namesto € daš branjevki kakšen enounčen srebrnik/800 g bakra naprimer. Konec koncev šlo bi se za menjavo, ker zlato in srebro je pravno gledano blago in ne denar. 😉 Think ’bout it.

https://www.youtube.com/watch?v=i-psXvt7MF0
Malce gledam njihov YT kanal… zalo dobro in racionalno ravno opredeljuje to kar si napisal. Čeprav danes mislim da niso ravno toliko v ospredju mišice (as in gangsta fizic) kot možgani.

Res. Vse steje. Nasteto in se milijon drugega. Pa treba se je zavedati, da realnost (kak in kaj vse si) je eno, drugo pa kako izpades, kaj (od tega kar si) drugi vidijo ko te spoznajo. In vse je subjektivno. Vsak po svoje ocenjuje, s svojimi kriteriji. Pa nas si gre za sluzbo/posel ali taksne in drugacne odnose.[/quote]
Subjektivno gor al dol, še vedno so večini babam fukiš deci z izklesanim bodyem, s 6peki, V-linom, 10-12 % bfja. Lahko tud dokažem s kšnim videjem.

Se strinjam z zgoraj napisanim komentarjem in isto velja za moške glede žensk.Pač ljudje smo vizualna bitja naj bo to avtomobil,hiša,obleka in pri človeku zunanjost z lepo simetrijo in tonusom.Ker lepi ljudje lahko izbirajo več partnerjev,ker za seks kot tak je pomembna samo vizualna podoba in to imamo vsi v genih in mimo tega ne gre,za resno razmerje in družino je pa potrebno še kaj več(denar,medsebojno razumevanje in spoštovanje ni važno v kakšnem vrstnem redu).Ni dosti da ti nekdo reče da si lep in postaven,pomembno je kako izgleda tisti,ki to reče,ker samo toliko resno lahko vzameš njegovo mnenje.

Robi, Marko, On_ in ti pa ste obsojeni na nesrečne veze, očitno, ko kljub baje vezam še kr tu visite in se s samskimi babami prepirate?[/quote]
To se tudi jaz sprašujem…. kje nekateri vezani najdejo toliko časa, da visijo na Monu. Ja, samski že… a vezani? Saj ni čudno, ko je toliko govorjenja o garanju v vezi.. da drugače ne more biti. Mogoče odklop od Mona in vklop v vezo in ne bo več veliko garanja.

Robi, Marko, On_ in ti pa ste obsojeni na nesrečne veze, očitno, ko kljub baje vezam še kr tu visite in se s samskimi babami prepirate?[/quote]
To se tudi jaz sprašujem…. kje nekateri vezani najdejo toliko časa, da visijo na Monu. Ja, samski že… a vezani? Saj ni čudno, ko je toliko govorjenja o garanju v vezi.. da drugače ne more biti. Mogoče odklop od Mona in vklop v vezo in ne bo več veliko garanja.[/quote]

Drži, preveč dajemo od sebe, poslednje atame moči, čisti altruistični mazohizem, razdajanje, z vsemi močmi se trudimo in poskušamo pomagati samskim nesrečnim ženskam, da bi se jih vsaj malo modrosti prijelo na trdovraten debel omet trapavosti, kakor pri DS, ki se še vedno sprašuje, kaj za eno čudo smo moški. 🙂

Nobena stvar v življenju ni perpetum mobile, da bi teklo samo od sebe brez energijskih vložkov, povsod je potreben naboj in malo trenja, dinamike, ker zveza je živ organizem, tako kot rastlina.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če so pa ti tipi v vezah… Marko mogoče ja. Ostali trije pa ziher ne.

Pa saj je jasno. Matjažko misli, da so na modrcih gumbi, po spletu pa lovi nedolžne najstnice iz arabskega sveta pa tule gor zalezuje ženske. To so vse njegove izkušnje z ženskami. Pa včasih gre na telovadbo, da špega v garderobah, ko se ženske preoblačijo.

Robi je pa ves zagrenjen, ker se z ženo ne zastopita in potem besno udriha po ženskah na monu.

vsaj en cilj ima vsakdo: umreti ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close