Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vidim, da je tukaj še vedno vse enako …

Vidim, da je tukaj še vedno vse enako …

Pejt! Sej te nihče noče.[/quote]

O tem, da bi se izgubil s tu dol lahko samo sanjaš. To govori že leta in leta pa se poslavlja in obljublja, da ne bo več tu gor visel pa vidiš, da je prilepljen sem gor. Noč in dan. Med tednom in ob vikednih, ob lepem ali grdem vremenu. Nič ga ne zvabi stran od računala. Tudi sonce ne.

Jaz ne morem verjeti, da temu multiniku pustite pisat takšne skrajno žaljive komentarje. Tole spremljam že mesece. Vsi imamo matere, babice in se mi zdi nedopustno, da se nekdo tako znaša nad starejšimi ženskami. Jaz spoštujem starejše ljudi in se mi to ne zdi prav. Sem brez besed in mi gre na bruhanje, ko zagledam njegove neumne komentarje.

Raje grem na SČ, kjer so začuda malo bolj normalni ljudje. MŽ čvek je podn od podna zaradi oseb kot je tale.

p.s. Kvaliteta foruma je odvisna od ljudi, ki gor pišejo!

Kdo pa je ta, ki ga kritiziraš?

Kdo pa je ta, ki ga kritiziraš?[/quote]

Tistega, ki je napisal cel spis.

Kdo pa je ta, ki ga kritiziraš?[/quote]

Tistega, ki je napisal cel spis.[/quote]
Sej, da se mu da… Ta butec misli, da bo pa on večno mlad. Vmes sicer priznava, da se loteva tudi starejših dobro ohranjenih dam, potem se pa zahrbtno iz njih takole norca dela. Meni je žal nekaterih naivnih vrstnic, ki gredo podležt takimle wannabe milfa loverjem. Ti so sam za pobruhat, iz oči jim vidiš, kako nagnusni so, polni spolnih bolezni, ki jih pobirajo v cenenih klubih od zlajhanih mrtvo pijanih mladostnic in se potem repenčijo, kako oni lahko mlade menjajo hitreje, kot spodnje gate, sej itak, normalna jih ne bi niti s pinceto prijela, ampak bi z daljinsko vodenim robotom ta drek direkt v sekret lansirala in potem robota in sekret dala s klorovodikovo kislino razkužit. Ta gnoj je itak le na debilne ženske obsojen, ker normalna, pa naj bo mlada, ali stara, lepa ali grda, ga mora poštekat.

Naj njegov komentar zveni še ne vem kako bolan se v njem najde kar nekaj resnice. To da se večina 20 letnic dela hard to get in da kenslajo nice guye oz. jih postavijo na klop med rezervne igralce, ker se jim zaenkrat še ne zdijo dovolj uporabni , je čista resnica. Ne se zdej delat uboge, pri 40ih, ko ste že vse znucane, pa brezvezne, ko ste ostale brez glavnega aduta v rokavu, ki ste v študentskih letih tako pridno izkoriščale. Takrat bi si našle resnega, odgovornega familya guya, pa zdaj ne bi mele teh problemov. Vedele ste, da se lahko kasneje še kaj zalomi, pa ste vseeno tvegale in šle v ta “yolo life”.

Ta “Multinick” je pomoje samo nek naštudiran, nadrkan model, ki ste ga babe drkale v glavo celotno najstniško/študentsko obdobje, zdaj pri 30ih, 40ih se vam pa reži, ko ste končno začele kazat interes za njega, njega pa kot takšne ne zanimate več. Na stara leta vam vrača nazaj milo za drago, to je vse.

Tud meni se zdi brezveze spat s 40 letnico, če si lahko mlajšo dobim. Lepota je pri babah VSE oz najmanj 90-95%, 5-10 % (mogoče) če je personality, pa še to je bolj tako tako…da ni ravno na stopnji shizofrenika.

[img]http://www4.slikomat.com/13/1124/ix-135619.jpg[/img]

Saj to je jasno, samo ženskam ne kapne, do 30tega se lahko skoraj vse solidne izmišljujejo po 30tem pa količina teh ki si lahko izmišljujejo pada, strmo pa začne po 40tem….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nisem že mesece hodil na tale čvek, ker hodim samo na SČ. Nehal sem pa hodit sem zato, ker se ni nič dogajalo, dolgočasno je bilo. Vidim, da se je vmes nabralo nekaj čtiva, zato bom sedaj to nadoknadil 🙂

So tudi take bejbe, ki v mladostnih letih niso bile zanimive tipom, ker so bile ali preveč suhljate, ali špeglaste, ali sramežljive in vase zaprte in so bili tipi, ki so se vrteli samo okrog lepotic. Sami pa seveda daleč od tega, da bi bili lepotci. Seveda jih te niso šmirglale, ker one so hotele desce, ki imajo kaj pokazat, kaj jim bo en žgoljo z redko kozjo bradico. A morda se je za tega žgoljota zanimala sošolka s špegli, ki mu je skoz zveske posojala. Ampak ne, on bi lepotico, tisto za katero vsi v vrsti stojijo. No, ali pa vsaj njeno prvo spremljevalko. Drugo pa že ne več, ker ima za eno št.premajhen modrc. A ker žgoljotov lepotice nočejo, se gredo v obupu losat junfra v štafeti na dežurni radodajki in nato med sramnim razuševanjem vneto načrtujejo, kako bodo napihnili bicepse, tricepse in kvadricepse v kakšni fitnes beznici. In nato si bodo nataknili sončne špegle, obLekLi beLe hLače, vzeli avto na kredit, obrili do konca napol plešasto glavo in krenili na maščevalni pohod proti vsem lepoticam tega sveta. Dokler ne bodo srečali špeglaste sošolke iz srednje šole in se čudili, v kakšno lepotico se je razvila. In se bodo še bolj čudili, kako pa to, da ni vsa nora od sreče, ker se sedaj končno izvolijo zanimati zanjo. Zapomnite si. Kdor je zares lep, je lep za zmeraj. Ampak če si debil, ti tudi lepota ne pomaga, da ne bi izgledal odurno.

Zame so se zanimale še preden sm obleku ne vem kašne hlače, začel vozit avto, nabildal tricepse, bicepse, kvadricepse…

Pa nisem bil niti približno tako samozavesten kot danes in je vseeno delovalo. Čudno…

Recimo, da je vse to res. Se pravi, sramezljivke, katere osvajalski domet je bil posojanje zvezka, zamerijo (dvajset let kasneje!) nenadoma postavnim, na nulo obritim in primerno motoriziranim tipom, ki nenadoma opazijo, da so se prelevile v lepotice. Zakaj? Baje zato, ker se zgoljasti tipi, ki jim (kot pise) tako niso hotele, niso zanimali za njih, ampak so si oci pasli na boljs atraktivnih puncah, ki jih sicer ravno tako niso hotele.

Dobra je ta. Dobra. 😀
In to bi naj bil ekvivalent geek-a, ki ga zenske (zgoljave ali lepe) niso pet posto smirglale, pa ce se je se tako trudil okoli njih, ko pa karierno uspe, pa jim zecne disati njegov… denar. Jao…

MČ mi ni zanimiv zato, ker je tukaj vse skupaj kot neka zasebna debata ljudi, ki se med seboj žalijo= samski vs zasedeni.
SČ mi tudi ni všeč, ker tam pa padajo kritike, prostaški komentarji, žalitve…….. je pa res da je tudi kakšen koristen nasvet. Zadnje čase preveč tem o terorizmu in tem.
Včasih sem prebirala samo kakšne nasvete zdravnikov. Pol sem pa uletela na čvek… po parih mesecih sem prišla do zaključka, da sem izgubila veliko časa, od katerega nisem imela pravzaprav nič. Malo sem bila odvisna od tipkanja, priznam, me pa mineva. Kaj vse bi lahko naredila v tem času, ki sem ga preživela na čveku. Žal mi je za tem nekoristno porabljenim časom. Vem, da vas to sploh ne zanima… pa tudi na vaš čvek ne hodim.. a tole je glih primerna tema za mojo spoved. Ne želim več tako čas izgubljat. Ko je toliko lepega v realnem svetu.
Srečno vsem.

Moški v resnici sploh niso tako izbirčni, v srednji šoli so pač iskali tiste ženske, ki so hitro dale. Če je bila slučajno še lepa, toliko bolje. Naravnih lepotic je, tu se strinjam z m111, bolj malo, zato lepota ni bila edini kriterij.

Moški v resnici sploh niso tako izbirčni, v srednji šoli so pač iskali tiste ženske, ki so hitro dale. Če je bila slučajno še lepa, toliko bolje. Naravnih lepotic je, tu se strinjam z m111, bolj malo, zato lepota ni bila edini kriterij.[/quote]

Krastača je žabcu najlepša stvar na svetu….

Lepota se skriva v očeh opazovalca 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Naravnih lepotic je vse polno. Ni je mlade punce, ki ne bi bila luštna. Slovenke so zelo lepe. Verjetno zato, ker slovenski moški posredujemo dobre gene? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

kaj zdaj blefiraš, saj vemo, da se boš lahko poročil samo v dogovorjeno zvezo z eno nebogljeno punco, ki so jo njeni ortodoksno usmerjeni starši skrivali v kleti do 22-ega leta…
aja, takih slovenk je pa bolj malo…

kaj zdaj blefiraš, saj vemo, da se boš lahko poročil samo v dogovorjeno zvezo z eno nebogljeno punco, ki so jo njeni ortodoksno usmerjeni starši skrivali v kleti do 22-ega leta…
aja, takih slovenk je pa bolj malo…[/quote]

Narobe lepolaska, njemu so vse (pre)mlade punce luštne in lepe, ker je pedofil…. zato mu je pa vsaka 13 letnica luštna 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close