Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vijola barva las

vijola barva las

Imam ciklama vijola lase. Vam je barva lepa? Se še nosi?

Ne.

Lepa barva in še se nosi, sploh tista z dodatkom mahagonija je IN.

Koliko si stara Ciklam-mahagonij? Jaz sem nekaj čez 40.

Ufff ziher si iz Maribora, vedno se zgrozim nad tamkajsnjimi frizurami.
Ne recem, ce pojes v punk bandu, imas par pirsov po obrazu, tatooje in ustrezna oblacila, to zna bit kar kul in v tem primeru respect.
Ampak kolikor jaz tega vidim (sploh v Mariboru) gre v glavnem za debeluske v trenirkah.

Saj bo kmalu pust, tako da…..

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Ne, nisem iz Maribora. Barva je popolnoma normalna in nič odštekana. Samo na vijola gre. Ste pa nizkotni nekateri.

Zdaj se nosi fluorescentna ciklama vijola.

Kaj pa navadna ciklama vijola? Kaj je prav iz mode? Ciklama-mahagonij pravi da ne. Jaz to sprašujem, ker vidim zelo malo take barve, zdaj je samo bakrena, blond, črna. Meni barva pristaja na obraz, zato jo nosim. Tudi lepa mi je.

Viola deluje zariplo, zarustano in manj srčno. Blond je zelo ok.

Meni osebno je smešna – zato ker jo razumem kot hudo obupan klic po pozornosti. Hkrati sem pa mnenja, da kdor tako na ven kliče po pozornosti, bi moral najprej poskrbeti zase – na noter.
Torej… tole ; smešno / žalostno mi je, d ačlovek tako zelo meša svoje potrebe z neko kvazi popularnostjo oz. pozornostjo, ki se jo pridobi z nenavadno zunanjosto.

A to sem samo jaz. Čisto možno je, da se zelo motim.

Meni osebno niso všeč lasje, pobarvani v barve, ki niso naravne. Nikoli se ne bi pobarvala v tako barvo.

Lušne so na mladih, ki furajo tudi samosvoj stil oblačenja in življenja. Na starih 40+ so patetične.

[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/23/d9/5c/23d95cbd62d3953687970f0a4f0396eb.jpg[/img]

Verjetno večina meša barvo s pinky ali čisto ciklamo, na sivih laseh.
Viola mahagonij je temno rjava barva z odtenkom na lila. Vtipkajte v google “viola mahagoni haarfarbe”, boste videle pravi rezultat barvanja.

Niti slučajno se ne nosi več. Barve, veliko nakita in črno obrobljene oči so popolnoma pase. Danes se furajo rjavi odtenki, bognedaj pridihi rdeče, ampak popolnoma naravne barve, malo, zelo malo nakita in popolnoma neopazen make-up.

Vse ostalo je smešno in še enkrat – PASEEEEE

Zadnji modni trend je siva. Dodani so ji prameni v barvah črnih konic, temno viola pramenov ali obratno temna podlaga in belo sivi prameni.
Enako se nosi ogromno temne barve s ciklamno-violet prameni.
Modne so temne šminke burgundca in srebrna senčila za veke, oči so še vedno zelo poudarjene. Lahko pa je make up zelo nežen, naraven.
Vsekakor si izbere vsaka kar ji paše.

Moja barva las je približno taka[img][attachment=0]frizurca.jpg[/attachment][/img]

Kaj se vam zdi?

A je vidna slikca? Kakšna se vam zdi taka barva? Rada bi vaša mnenja o taki barvi.

Se vidi.
Po moje – primerno za kakšen ekstravaganten večerni izhod, s primerno obleko in make-up-om zraven.

Za čez dan… mi pa te nenaravne barve vseeno niso. Kot že zgoraj napisano.

meni je zelo všeč, včasih sem imela barvo melancana, super sem se počutila v njej, ne vidim sploh fore, zakaj bi bila ta barva za zvečer ok, za čez dan pa ne??

meni je v bistvu všeč vsaka barva, če jo le ženska zna nosit in ji paše na stil.

New Report

Close