Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Vikati ali tikati

Vikati ali tikati

Bonton naj bi šel tako. Starejšega je potrebno vikati. V kolikor te starejši vika, mu lahko predlagaš, da te tika. Nato sledi njegova odločitev.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx boljše živet v lahki diktaturi kot v težki demokraciji xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx več na blogu, http://www.fj-produkt.com/

Jaz mojo taščo in tasta vikam, on moje tika. So pa oboji predlagali tikanje. Samo meni ne gre od ust:). Mogoče, če bi me oba kdaj “opozorila”, da naj neham. Ju pa vikam, ker sta pač starejša od mene.

To sploh ni dilema, starejšo gospo je treba vikati. Če ti ona predlaga tikanje, pa potem ta predlog sprejmeš ali ne.

Mojo taščo sem jaz vikala, dokler nista s tastom oba predlagala obojestranskeag tikanja. Zdaj se že dolga leta tikamo in se zelo dobro razumemo. Da bi jima jaz predlagala tikanje ali ju celo sama od sebe začela tikati mi pa na kraj pameti ni padlo.

Pri nas midva z možem tašče in taste vikava, oni pa naju tikajo. Včasih se mi zdi trapasto, ampak – njihova odločitev. So pa bolj stare šole, moj oče že npr. blizu 70.

jst tasco vikam, ker mi je rekla, da jo sicer lahko tikam, ampak se ji zdi da ji vecje spostovanje izkazem ce jo vikam. tast pa zeli da ga tikam, ampak ga ne morem, ker tasco pac vikam-kako bi pa zgledal na druzinskem srecanju, ce bi enga vikala druzga tikala. sicer je res da je moja tasca zmaj-kar ze od zacetka zveze pravi tudi moj moz, zato je boljse da jo vikam, ker ce bi jo tikala, bi se lahko spozabila in jo poslala v hmmm…. ker starsev nimam vec, moj moz teh tezav nima, je pa mojo mami tikal (na njeno zeljo, ampak takrat se nisva bila porocena), moje stare starse pa vika.

Vsi ljudje so vredni spoštovanja ter se jih mora VIkat. S tem se do te osebe izkaže neko spoštovanje, spoštovanje do njene osebnost, do njega, on pa nazaj spoštuje osebnost tistega, ki vika ter ohrani spoštljiv odnos. OSebno res ne vidim mej, tud “klošarja” bi vikal, če bi le on nazaj spoštoval mene ter mene vikal, če pa on nazaj ne pokaže spoštovanja pa ne, al naj bo direktor al pa klošar.

Sam vedno spoštujem osebnost drugih ljudi ter hkrati zahtevam od drugih, da spoštujejo mojo osebnost. Če se pa poznamo, se pa lahko dogovorimo ter se tikamo.

Tisti, ki pa so nesposobno Vikanja, majo pa problem, oni majo problem.

Lep pozdrav

New Report

Close