Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vikend-delo?

Vikend-delo?

Čez vikend sem totalno fraj. Ker pa imam s financami mal težave, me zanima, če ima kdo kak predlog kam naj grem povprašat za kako delo, ki bi mi ga tudi plačali?! Večkrat komu kaj pomagam, a bolj za kako protiuslugo, sedaj pa bi mi prav prišel tudi kak evro. Kaka ideja?

Starejši sosedje z vrtovi, ki jih je treba preštihat.

Družine z otroki, ki naj gredo na izlet, ti jim pa pospraviš stanovanje.

Čuvanje kužkov lastnikov, ki gredo na vikend.

Za vse to, kar si napisala btw. hvala, se pri nas v našem kraju ne plačuje, ampak se bolj opravi za proti uslugo, jaz tebi, ti meni.

Kaksen kafic al pa pivnica. So radi prosti za vikend. Od kje pa si?

Moj predlog je iti v Avstrijo v gostilno pomagat v kuhinjo. Delaš petek, sobota in nedelja, ca. 10 ur dnevno, zaslužiš do 500 evrov na vikend. Vedno se najde kakšna sobica, kjer lahko prespiš.

Sem s Koroške, v Avstriji sem že delala lansko sezono. Ja dela se res cele dneve, vendar se niti približno ne da zaslužit 500 evrov na vikend, z delom v kuhinji pa sploh ne. Če ti veš kje je to možno, pol mi napiši, konkretno kje.

Recimo tule: https://jobroom.ams.or.at/jobsuche/Vollanzeige.jsp?key=1&std=3745915&nr=53&cnt=69&hy=1&ps=100&fc=n&r0=0&guid=6629a270-e787-43c5-8c47-cd371c6&x=1431107457360

Tako sem imela tudi jaz 1300+ brutto, ampak to je na mesečni bazi, saj tudi piše. Za vikende pa to na mesec pride malo manj kot 600 evrov neto, kar je seveda tudi vredu. Vsekakor bom poizkusila z Avstrijo, sploh, ker se je sezona že začela, sam tu na našem Koroškem koncu, tam Štajerska mi je predaleč.

Ja, imaš prav, sem bila malo prehitra… :))
A se vseeno splača. Če ne bi jaz delala turnus, bi jaz tudi šla kak mesec…

New Report

Close