Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vikend paket v dvoje- katere terme

vikend paket v dvoje- katere terme

Z dragim bi šla v toplice . Vikend paket. Zanima me katere toplice so bile vam všeč.
to bi bilo po 8 letih prvič da bi šla kam sama brez otrok. Komaj čakam

Topolščice sicer ne poznam, je pa tale ponudba (IMAVA SE RADA) zelo mamljiva:
http://www.t-topolsica.si/si/?n=news&id=poletni_paketi&cid=aktualno

Uživajta kjerkoli že bosta!!

meni je vedno bilo najlepše- v Topolšici.

Midva sva bila v Terme 3000, paket romantični vikend in je bilo…ua!

erin verjamem da je bilo lepo, ampak sem gledala je pa tudi kar fejst drago. Če misliva enako : Romantičen vikend razvajanja v dvoje. Cene pa znajo naviti. Terme so pa kar še dosti zasedene, ampak boš našla če se boš potrudila. Pa uživajta kjerkoli bosta.

Odvisno, kaj ti je prioriteta. Topolšica nima ne vem kakih bazenov, tudi savna ni bohvekaj. Midva sva bila v Murski Soboti najbolj zadovoljna, hotel Livada – paket je vključeval neomejen prost vstop v savne plus masaži. Pa seveda vstop v Terme 3000, ampak midva do tja sploh nisva prišla … ;))

Ce imas rada mirno okolje, dobro hrano, prijetne ljudi, možnosti za sprehode – Lendava !

Če bi jaz po tako dolgem času imela vikend fraj, bi lepo nabavila kaj dobrega za pojest, kako fino masažno olje in dišečo kopel, kak zanimiv pripomoček, se zaklenila v stanovanje in z dragim ne počela drugega, kot spala, se stiskala in občasno kaj prigriznila. No, pa kaka kopel in masaža vmes. To bi meni bilo svetovno.

New Report

Close