Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek viki’s place frizer

viki’s place frizer

Ali je kdo že bil pri Viki’s place na striženju in frizuri? Mika me, da bi šla, pa me zanimajo izkušnje…. Hvala za info.

No, ker sem ne dolgo nazaj obiskala frizerja pri Vikis place se mi zdi prav, da nekaj napišem, čeprav je od tvojega vprašanja že 3 leta. Mogoče bo pa pomagalo kakšni drugi punci, da se za obisk tega frizerskega salona NE naroči! Kar nekaj časa sem čakala, da so mi zrasli lasje in s tem prerasli barvano podlago. Že dolgo si želim malo svetlejše lase po balayage tehniki (drugače imam temno rjave lase) in sem se odločila iti v frizerski salon, ki naj bi spremljal tehnihe lepotnih trendov in naj bi se v tej smeri izobraževali (vsaj tako se hvalijo na svoji internetni strani). Od tega znanja ni ne duha ne sluha. Namesto balayage sem dobila pramena po celi glavi od korena do konic (še jaz poznam razliko). Da o željeni barvi sploh ne govorim. Kot dan in noč. Zelo sem razočarana. Nikoli več!

Zdravo. Naj delim še svojo izkušnjo. Preko kuponkotov sem kupila barvanje (balayage/ombre). Kasneje mi frizerka pove, da prvo kot prvo preko kuponkotov barvajo samo v Vikis Baru (in sploh ne v Vikis place-u), drugo kot drugo pa za vse stranke ki vzamejo barvanje preko teh kupončkov, uporabljajo druge (slabše) proizvode. Že to je bil prvi alarm. No, ker sem kupon pač že imela, sem se vseeno naročila na balayage barvanje. Moja izkušnja GROZA! Narastek mi je pobarvala na zelo zelo temneje od svojega ?! Ne vem zakaj to, potem pa ta slavni balayage je naredila tako, d ami je potegnila samo dva široka pramena po vrhu glave ?!!!! Barva je bila čisto drugo kot na sliki ki sem ji jo pokazala. Uglavnem KATASTROFA in NIKOLI VEČ. Na facebooku pa objavljajo kvazi same lepe slike od znanih oseb. Ne pustit da vas to zavede. Od njih nisem nikoli dobila ne opravičila, ne da bi zadevo poskusli popravit – boli njih…..

Bila zadnjič po dolgem času. Salon poln mladih smrkelj, se pravi 11 in 12 letnic, ki si hodijo urejat obrvi. Drugače pa umazano, stene bi lahko pobelili, inventar v slabem stanju, šefica se ima za nevem kaj…

Zdravo, zdi se mi, da ste use tukaj tako pametne… jst ze leta hodim in sem zelo zadovolna ceprav sem 20 letna “smrklja” res zalostno da imate cas gledat po tujih stenah in pisati negativne komentatje. Upam da ste si v tem casu najdli kaksen drugi hobi;) Osebno se poznam s sefico in ni uzvisana niti se nima za ne vem kaj… koliko fousije in zavistnosti *fuj*! Viki je tako dobra zenska v delu in po dusi da vs ni sram! Bake stare pejte svoje stene doma malat voham do sm plesn

Hi, hahaha sej ne vem ali naj se smejem ali jokam:”) vm ženam so res hormoni al pa lastn ksiht pobrkal u glavo… dej ne kle pod laznimi imeni… hodim ze desetletje tja pa nisem bila nikoli nezadovolna. * peace* Hodi ti u vaške salone pa nj te tm pofarbajo pa se zastonj bos dubla takrt bo pa supr ane *smeh* ! Skoda k nisi se brez las ostala ce ze vesti nimas.

Pozdravljeni, a ste ze preboleli? Od 100 se vedno ena tecna najde:( zakaj ste tako napeti,ziucni,razburkani vam lahko kupm iz kuponkota pilates? Ali pa jogo? Ne maram negativnih ljudi… pa tudi vikis place ne, byebye :* (cmok,cmok)

New Report

Close