Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Viktorji

Viktorji

Žal podelitve nisem gledala, ker ne vidim POP TV-ja, se pa strinjam, da si HIT-ovci zaslužijo Viktorja, prav tako “budilkarica” Špela 🙂
Sem pa že zjutraj poslušala komentar na radiu Slo., da nagrada, ki so jo dobili HIT-ovci nima nacionalnega ampak le regionalni “pomen”… kot regionalna radijska postaja… ampak saj se jih sliši celo izven meja (četudi le preko interneta) 😉

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Od vsega skupaj je bil edini, ki ga je bilo vredno videti, Jože Hudeček; škoda njegovega ugleda, da se je v taki podelitvi sploh pojavil. Sicer pa ni vedel kaj se bo dogajalo, v nasprotnem primeru bi najbrž tega proslulega viktroja odklonil.
Bedna ljubljanska srenja na nivoju predmestne beznice.

Kaj pa je blo s Hudečkom? Meni ni blo (razen Jurija Garača) nič smešno pa sem preklopila…

..ja, ja tudi jaz mislim, da je bil Lado…

Zakaj za božjo voljo bi pa nagrado odklonil? Saj je celo življenje prebil na TV, sam je rekel, da skoraj 24/7. Ne glede na to, da je bil novinar in pisatelj, je bilk tudi televizijec – in to s srcem. Ampak, seveda je zelo nobel pljuvat, te razumem 😛

Čestitam Hudečku!

Kapo dol, res zaslužen najmanj za tako nagrado in še kaj več.

Glede radia se p ane strinjam. Če bi v Ljubljani poslušali naše City voditelje, bi Hit kmalu propadel. Če bi razumeli “naš” humor. Meni je Hit daleč pod Cityjem.

New Report

Close