Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek viktorji- tista dva pevca?mogoče geja?

viktorji- tista dva pevca?mogoče geja?

skupaj sva, rada se imava, sanjva kako se ljubiva…pesem dveh mladih pevcev na viktorjih..Ne vem a se mi samo zdi ali sta geja? ok. nima nič proti gejem sam me zanima 🙂

nista, baje

Sem brala interviju z njima v Jani. Imenujeta se Da fenomena (ne vem če sem prav napisala) in sta baje (samo) ful dobra frenda. Nikol pa ne veš…. 😉

nista homoseksualca. da phenomena. men sta kul

K ste pri gejih in viktorjih. Kako grdo od kamermanov sinoči: zavrtijo filmček Gora Zlomljeni hrbet in potem v naslednji sekundi takoj v prvi plan Edija Pucerja.

A Edi je gay? Nikoli ne bi uganila. Meni je on tak smeško.

Meni je pa on tako simpatičen.

Ne vem, ali je, ali ni…opravljajo ga na veliko. In glede na ta opravljanja se mi tisto sinoči ni zdelo ravno lepo.
Ima pravico biti, kar čuti.

Ma ne, gaya nista, ampak njune pesmi pa so totalno boybandovske, čeprav se mata za hudca.

V bistvu sta dobra glasbenika, ampak ta projekt al karkoli že Da Phenomena je pa je porazen. Škoda.

Včerajšnji nastop je pa bil zelo neprepričljiv. Če je že bil playback bi se lahko potrudili, da bi vsaj malce bolj pristno zgledalo.

Ehm, moje mnenje pač. 🙂

Meni sta bila full srčkana – tak luškan funky. Se pa vidi, da sta dobra glasbenika.

Me pa zanima, kakšni so ostali komadi.

In ja, tudi jaz sem se spraševala, če sta gaya.

lp

Naša tamla je pa rekla mami, a ta fanta se imata rada?

Meni sta ful dobra. Prava osvežitev na tejle naši bedni glasbeni sceni.
Mata še kar nekaj dobrih komadov.
Recimo Nočem te nazaj in Pejdap, ta je meni najbolj všeč.

Ne nista geja. Poznam ju iz šole.

meni pa je bil komad, ki sta ga zapela, ful grd… imela sem občutek, da sem ga že slišala – da je podoben kakšnemu drugemu. prav beden, lahko bi dala slona in sadeža, bi bolj pasala v kontekst.

New Report

Close