Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Vila Bistrica

Vila Bistrica

Oj!

Še eno “neromantično vprašanje” (Lara, računam nate):
kdaj je treba v Bistrici plačati še ostalih 40.000: zdaj, ko bova šla tja na osebni sestanek, pred poroko, po poroki???? Seveda sem pozabila po telefonu to vprašati in zdaj mi je tečno še enkrat “morit”.

Hvala, Ajs

hej ho :)) evo me 🙂

treba je plačat pred poroko…men so na sestanku dal položnico in kaka dva dni prej bom nakazala po internetu…sem pa še dodatno vprašala, če moraš tiste šanjpance nujno plačat s kešem al je možno tut po poroki s položnico al pa saj s kartico pri njih…poslala sem jim e-mail pa še ni odgovora..men je tut zoprno klicat…

lp, lara

Hvala. Ja, upam, da se da vsaj šampanjec plačat npr. s kartico, ker mi je brez veze toliko denarja s sabo vlačit. Že tako ali tako bo najbrž treba dat gotovino bandu, pa fotografu, pa za torto… Ni kaj, prijetne stvari (obleka, prstani) sva dala skozi, zdaj pa manj prijetne (denar).

Čao, Ajs

Midva sva palača šampanjec in jagode s kešem. Mislim, da ti ne bodo komplicirali, če boš hotela plačat kasneje.

Pozdravljene bodoče nevestice,

midva sva se v Vili Bistrica poročila lansko leto in sva plačala šampanjec z denarjem po končanem obredu. Jaz bi na vajinem mestu vseeno poklicala in povprašala.

LP, Andreja*

no sem ravnokar v vilo bistrico poklicala in so mi povedal, da lahko šanpanjec in pecivo plačaš tudi s karticami, po položnici naknadno pa ni možno…

lp, lara

New Report

Close