vila bistrica
Helo!
Midva se bova poročila v Vili Bistrici. Poroka je ali zunaj v parku ali notri v salonu pri kaminu(ko je hladno). Porok je veliko in lahko rezerviraš samo eno uro, cena je 50 000. V ceno je vključen samo obred brez žive glasbe in ena steklenica šampanjca, vse ostalo se doplača. Restavracije nimajo, takoj zraven pa je gotska cerkvica.
Drugače je zelo lepo in romantično, nekaj posebnega.
Pozdrav, Tanja in Aleš.
Jaz sem bila na eni poroki v vili. Za cene nevem, ker sem bila le ena izmed povabljenih. Mislim pa, da obred stane okoli 40 000 sit. Obred je bil zunaj pod šotorom – bilo je res lepo. Všeč mi je bilo tudi to, da si vzamejo čas zate (1 ura), in ne gre vse po tekočem traku, kot naprimer na Lj. gradu. Je tudi lepa okolica za slikanje. Mislim, da imajo tam samo 3-4 poroke v enem dnevu. Se splača!!!!
Oj!
Midva sva se poročila lani poleti v Vili Bistrica – zunaj – in je bilo fantastično. res je drugače, kot, če se notri… če je grdo vreme imajo pa notri dvorano, ki je tudi v redu.
Hodiš po rdeči preprogi, ob poročni koračnici, svatje naredijo špalir…skratka super.
Cena pa malo manj super: 50000 je najem prostora za 1 uro, ki ključe 1 steklenico šampanjca. Mi smo spili še 6 litrov šampanjca po 4500 sit + 8 litrov soka po 400 sit, kar je bilo še dodatnih 30.200. No, če smo to popili ne vem. Takrat ti je vseeno, koliko zaračunajo, saj si na drugem planetu (ha, ha). Mislim, da oni zaračunajo kar nalijejo za določeno število oseb. Če želiš še sadje, piškote…lahko – samo plačaš najbrž še kako…
Je pa nepozabno in se splača ( ne šparat pri: lokaciji, bendu in forografu…)
Ajs