Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VILEDA® Robot za čiščenje „Vileda ViRobi“

VILEDA® Robot za čiščenje „Vileda ViRobi“

[img]http://www.lidl.si/cps/rde/SID-52BD5435-97E5F9BE/www_lidl_si/hs.xsl/ponudba.htm?action=showDetail&id=1114[/img]

IMA KDO TA ROBOTSKI SESALEC….JE VREDEN SVOJEGA DENARJA…..SPLOH KAJ OČISTI ALI JE TO SAMO DENAR VRŽEN STRAN? KAKŠNE SO IZKUŠNJE TISTIH, KI GA IMAJO…STE ZADOVOLJNI Z NJIM?
HVALA ZA ODGOVORE

da pa ne moreš vsak dan posesat pa tudi… ste leni

Zakaj pa tako kričiš?

nemarne,brezposelne,samo ćakate kdaj bo kdo kaj namesto vas delal in zivite na račun drzave in deugih

To ni sesalec, to je samo krpa, ki gre sama….

Je to za suho čiščenje, brez vode??

Koncept mi je všeč, samo, če je to brez vode in čistila, je pa brez veze, ker se to nič ne očisti.

blatno,trapa

Na tem forumu ste res izjemno kultivirani posamezniki z enkratno kulturo dialoga. :S

Avtorica, da boš dobila normalen odgovor – gre res za robota, ki ne sesa, ampak ima spodaj krpo na katero se nabira umazanija. Suho čiščenje je to, jasno. Brezvezen nakup, če mene vprašaš. Jaz jo prodam za 10 eur.

Jaz pa pravim ravno obratno. Sem jo imela, kupila za okrog 20evr in je super za pod kavčem, omaricami ipd, kamor večji sesalec- robot ne gre. Pa se mi je pokvaril, se mi je vrtel samo na mestu. Zelo sem ga pogrešala, ker sem mogla za pod kavčem vedno vlečt navaden sesalec ven, prah se mi nabere vsak dan, zdaj pa stane blizu 40evr, sem videla. In sem ga reklamirala, čez nekaj tednov so mi poslali novega, da pohvalim še firmo.
Je pa takšna enostavna stvarca, ki se vrti in na krpico spodaj pobira smeti. To krpico moraš po vsakem čiščenju posesat, nima posodice za prh kot sesalci, roboti… Praktično, poceni, za ta denar opravi super delo.

Jaz pa pravim ravno obratno. Sem jo imela, kupila za okrog 20evr in je super za pod kavčem, omaricami ipd, kamor večji sesalec- robot ne gre. Pa se mi je pokvaril, se mi je vrtel samo na mestu. Zelo sem ga pogrešala, ker sem mogla za pod kavčem vedno vlečt navaden sesalec ven, prah se mi nabere vsak dan, zdaj pa stane blizu 40evr, sem videla. In sem ga reklamirala, čez nekaj tednov so mi poslali novega, da pohvalim še firmo.
Je pa takšna enostavna stvarca, ki se vrti in na krpico spodaj pobira smeti. To krpico moraš po vsakem čiščenju posesat, nima posodice za prh kot sesalci, roboti… Praktično, poceni, za ta denar opravi super delo.[/quote]

Ja res nekaj smeti pobere, ni pa to sesalec.

Skratka, se vedno prodam za 10 eur, ce bi kdo zelel.

pa se lahko to krpo spodaj malo zmoči?

Seveda se lahko zmoči, brez težav, ampak ti ne bo pomilo po tleh, če to misliš, le spackalo. Ta stvar je namenjena suhemu čiščenju v omejeni količini, ker nima zbirne posode za smeti, ampak se smeti, mucke ipd. primejo na krpico. Jaz sem to vsakič posesala in ponovno uporabila, velikokrat.

če maš tega od vilede, ga kupim za mamo…

KUPILA SEM TA ROBOT, MISLEČ DA BO LE NEKAJ NAREDIL NAMESTO MENE.
TAKO SEM RAZOČARANA, NE GRE ČEZ ROB NA TEPIH, VSTAVI SE V KOTU IN PISKA, CRKAVA….GROZNO.
EN DAN SEM SE MUČLA IN PREMIŠLJUJEM KAKO BI GA VRNILA.

ALI JE KAKA VARIANTA ????
PROSIM FIRMO KI GA POŠILJA PO POŠTI ZA ODGOVR.
KAMOR KLIČEM SE NEKAJ ZGOVARJAJO NA SERVIS, PA, PA …

JOJ KAM BI DEL?

Spoštovani,

zasledil sem vaše sporočilo na forumu. Robot je namenjen suhemu čiščenju prahu vseh vrst trdih talnih površin. Tako za prostore s tepihi uporabljamo druge tipe tovrstnih robotov iz našega programa.
Sicer ne vem, pri katerem spletnem trgovcu ste izdelek naročili ampak, da zadevo uredimo me prosim kontaktirajte na e-naslov: info@hiko-trade.si (s pripisom: za g. Turnška).

anonimka pod številko 978987

Na žalost nismo vse gospodinje, ki cele dneve posedajo doma in občasno kaj postorijo v hiši. Ko boš imela službo in otroke ter življenje, boš razumela…

Včasih (še prevečkrat) pač zmanjka časa za vse v enem dnevu!

Pa lepše se izražaj na tem forumu in ne žali drugih. Če pa že, se podpiši s svojim pravim imenom, pa bomo videli kako si potem pogumna pri izjavah in žalivkah!

Da malo iz naftalina še jaz eno temo privlečem, glede na to , da je ta artikel še v prodaji:

Kupila zadnjič v Mullerju, ker je bil znižan z 59,99 na 24,99 eur ( ni bil zadnji kos). Meni je zakon – sesam sedaj samo še 1x tedensko, prej 4x. Sem gospodinja, naklonjena takim tehničnim stvarcam, kar mi polepša dan. Dnevno spustim po dnevno bivalnem prostoru ( imamo samo parket, en mini tepih prej odstranim pa stole na jedilno mizo obrnem) in odlično pobere vse prahce, eventuelne lase, pasje dlake, pa pod kavčem gre brez težav. Dnevni prostor + kuhinja v enem nivoju cca 65m2. opravi v 15 minutah. Potem pa prestavim še gor v spalnice, pridno pleza pod posteljami, ker drugače sem jaz prej v ležečki, ne po kolenih 🙂

Krpice sem pa naročila kar na ceneje.si – po 3, 20 eur za 20 kosov ( naredila zalogo), v redni prodaji so pri nas tudi po 8 evrov. prispelo z Madžarske v dveh dneh.

Odlični hišni pomočnik za dnevno pobiranje prahu, medtem ko sprehajaš psa naprimer.

Jaz pa staromodno na držalo “nalepim” maslenko, potegnem po vseh kotih, na koncu krpico odstranim, vržem v koš in nataknem novo, da je pripravljeno. Končano v nekaj minutah, pobere čisto vse. Take stvarce me še niso prepričale, sploh mi gre na živce, da te zadeve rabijo eno uro, da prebrišejo prostor, ki ga ročno naredim v 2 minutah.

Aja, tudi hodim v službo, imam družino, žival… itd…da me ne bi kdo pomotoma vrgel v koš z brezdelneži…kar tako rade naredite s tistimi, ki se z vami ne strinjajo…

Moje mnenje? Nakup brisalca, krpice, baterije, samo za pomesti prostor? No go…

Pa kaj ti ne štekaš ? jaz še tistih tvojih 5 minut raje podarim družiniali pa psu na sprehodu, kot da se ročno rekreiram po kotih in po domu, ker to zame lahko robot opravi 🙂 ni to nobena finoča finih dam, samo biti v koraku s tehniko in časom, ki ga raje preživim drugače 🙂

Pa kaj ti ne štekaš ? jaz še tistih tvojih 5 minut raje podarim družiniali pa psu na sprehodu, kot da se ročno rekreiram po kotih in po domu, ker to zame lahko robot opravi 🙂 ni to nobena finoča finih dam, samo biti v koraku s tehniko in časom, ki ga raje preživim drugače :)[/quote]

Pa kaj se razburjaš? Avtorica sprašuje za mnenje in moje je drugačno od tvojega. Bi šlo brez pene okoli brade?

Pa kaj ti ne štekaš ? jaz še tistih tvojih 5 minut raje podarim družiniali pa psu na sprehodu, kot da se ročno rekreiram po kotih in po domu, ker to zame lahko robot opravi 🙂 ni to nobena finoča finih dam, samo biti v koraku s tehniko in časom, ki ga raje preživim drugače :)[/quote]

Pa kaj se razburjaš? Avtorica sprašuje za mnenje in moje je drugačno od tvojega. Bi šlo brez pene okoli brade?[/quote]

Ti se ajnpindlaš, ker nisi dobro prebrala – ne odgovarjaš avtorici, ampak na moje sporočilo, 3 leta kasneje 🙂 Tvoje mnenje seveda sprejet, vsak je svoje pene od kjerkoli krojač 🙂

New Report

Close