Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vili Resnik – Aljoša Rebolj

Vili Resnik – Aljoša Rebolj

Nekaj časa nazaj je ena na drugem forumu spraševala za Reboljevega Aljošo, zdaj vi tu za Resnika. No pa dajmo, oba smo že oblajali, ocenimo jih z besedo in številko!

Aljoša: mal majhen, včasih mal preveč modi sledi, drugač se mi zdi pa veseljak, sproščen, preprost (dokaj, za medijsko osebo). Ocena (Od 1(najslabše) do 5(najboljše)) 4.

Vili:včasih, ko je bil pri pop designu mi je bil ok, zdej pa total mimo. Pa še tepe rad! :-)) Mal preveč se meče tam po odru. Ocena:2

Aljoša – ne poznam osebno, ampak me odbija na TV še predno usta odpre, ocena 0

Vili-poznam osebno, čisto nasprotje, on je faca, on je car, ocena 10

pa dodajmo še Mirana Rudana….hahahaha

Osebno ne poznam nobenega od omenjenih treh.

Aljoša mi je totalno odbijajoč (barby, tukaj sva si kar enakega mnenja), preveč samovšečen in previsoko glavo dviguje (čeprav ga je po ocenah iz druge roke precej skupaj – izstopa med rumenim tiskom). Ocena: 1

Vili mi je še bolj odbijajoč. Spominja me na opico, nimam pojma zakaj. Sicer ga ne poznam, ampak njegov nastop v medijih se mi zdi popolni show off. Ocena: 1

Miran Rudan je tu mala izjema. Vsi trije so nekak istega ranga, kar se pridnosti okoli deklic tiče, pa vseeno se mi zdi on še nekako najbolj fer, saj tega ne prikriva :)) Edini od obeh, ki nima vsiljivega nastopa in začudo je zna bit še simpatičen. Ocena: Zaradi nasmeha si zasluži štirico 😉

Ker imajo vsake oči svojga štriharja, bodo ocene precej odstopale in bo branje zanimivo, se mi zdi 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close