Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek VILI RESNIK

VILI RESNIK

Maca ga serje!

Aja, zakaj misliš, da ga serjem. Utemelji to trditev!!

Klara sprašuje, če je kdaj katera z njim kontaktirala (in hkrati za mnenje na podlagi tega). Samo ena se je prijavila, da je z njim kontaktirala, vse ostale so se pa spustile v konstruktivno debato rekla-kazala. Bravo!

Če pa nismo kontaktirale z njim:(((
Sej to je ČVEK, pa malo čvekamo, če ne bi bilo dolgočasno, saj bi bil po tvoje le 1 odgovor.

Ah, ja, pajade…da on podira vse kar leze okoli…bla-bla. Moje mnenje je, da pes ki laja, bolj malo ugrizne…
To, da so glasbeniki sami podiralci, je tako trapast mit… Jaz ne verjamem… Men se taki kao “Viliji” kar smilijo…gredo sam pes skoz Ljubljano, pa ze kje v rumenem tisku pise, da so ga videl s to pa to…nagravzno…

preverjeno, bila z njim kar nekaj časa, vozil domov tudi, potem je prišlo tudi tisto……, bilo je super, ko se sedaj srečava oba veva, če bi hotela bi bilo tudi sedaj tisto, ; ampak nikoli mi ni bilo žal , ker je dedec kot se šika;

ima pa svoje fore, ampak kdo jih pa nima, kajne ?

lp

kako pa to on pod domačo streho rešuje, je pa njegov problem ne moj,
pa srečno

kokoška, pa njegova žena ve za vse te stvari? ne mislim konkretno zate, ampak na splošno? kaj ti je on povedal na temo žena in družina?

Kokoška, psssst. Če si pametna in fair, molči. Ni pošteno, da je on razkrinkan, vsi ostali se pa skrivamo pod nicki.

Pa kaj tok bluste s temi ženami.
Žena, če hoče ve, če noče pa ne ve.

Če sešteva ve, drugače pa išče izgovore in hodi po svetu zaplankana.
In kaj, vraga, naj bi to zanimalo tiste, ki jih vozi domov? Dobijo prevoz z dodatkom. Al pa ne…
Moje mnenje.

tudi jaz sem z njim bila-trikrat-ko je prisel v nase kraje me je poklical in ce mi je bilo, sva se videla,ce ne,ne..glede vseh ki ste ga popljuvale in ne vem kaj vse, pa tako-nihce nikogar ne sili, da mu more biti vsec,nekomu je, nekomu ni-in ce vam pac ni, vam ni-tistim, katerim je-niso oz.nismo nic manjvredni ali slabsi od tistih, katerim ni vsec..vsi vsem pac ne moremo biti vsec…

Kdo bi si mislil, da je tale Vili tak jeb……. :)))))))))))
Na TV pa zgleda čist zgubljen hehe.

janja24, nekako se strinjam s tabo, le še ena malenkost je… če bi Vili Resnik bil en popolnoma navaden delavec na železniški progi, bi bil verjetno večini tistim, ki so z njim, popolnoma nezanimiv. Tako pa dekleta očitno gledajo nanj kot na nek ‘dajmo doseči cilj’ in ko mi rata ‘ooooooooooooooohhhhhhhhhh’ 🙂
En tak krasen primer je moja prijateljica, ki je prava bomba na pogled in jasno pade v oči vsakemu, kamorkoli gre (že zaradi višine, če ne zaradi svoje pojave). In zanimiv je le tisti, ki se pojavlja v rumenem tisku, drugi samoumevno odpadejo. Ne glede na izgled! Če se o njem ne piše ali se ga kje ne vidi, številke zagotovo ne bo dobil (in jasno še kaj drugega).
Pa ne, da bi bila to njena jasno in glasno zastopano vodilo, tako pač je. V njenih očeh zanimivost pridobi le kak tak, pa čeprav je slavna zguba 😉
In čeprav je poročen in čeprav je žena ravnokar rodila in čeprav jo tip občasno dobesedno ignorira in jo ima za norca. Ona tako čuti in tako naredi. Ni za resne zveze, čeprav nekje v sebi nosi željo po toplini, resnem partnerju, bla bla… vse dokler ne najde njegove (banalne) človeške pomanjkljivosti (zjutraj zapusti smrdečo kopalnico za sabo; smrči, ko spi; odkrije, da ne dišijo vse nogavice le po mehčalcu; da kdaj tudi kakšnega spusti;…). Hja, žal se to dogaja tudi Aljoši, Slavenu Biliću, Rodmanu, Mariu Cipolliniju in njim podobnim s slavnim sijem nad glavo.

Meni se zdi to noro in nedoumljivo, njej to pomeni ogromno.
Kako smo različni 🙂 Pa naj ostane tako! Saj nam je le tako tudi lepo…

Uživajte, s komerkoli že,
Z.

Punce moje,Vili ma vas rad!

Svea, jaz pa vem :))) Kdo ne bi, če pač lahko sploh so pa oni rojeni za to, da hočejo bit v središlu pozornosti, pa še to si lahko privoščijo in zakaj ne bi?
Pa ne govorim tega kar tako, ker se mi zdi. Preverjeno na lasten oči, pa da ne bi kdo mislu, da sem bla jaz tista :)) Tarča ja, sam nisem neumna 🙂 Mam pa isto prijateljico, ki bi v bistvu rada resno zvezo, hoče pa same znane pa bogate. Pol se pa sprašuje, zakaj jo moški tako obožujejo, ampak redko kdo bi jo mel za kaj več kot seks. Ja, halooo

Ne poznam pa nobenega glasbenika, ki bi bil zvest svoji ženi, aja, enega, pardon 🙂 En ma ženo, pa mata menda zmenjeno tako, zraven vlači same mlade ženske, čim bolj lepe, tem bolje. Nekaj je takih, ki bi podrl čist vse, ne glede na videz, še bolje, če je grda, je hitrej… Nekaj jih celo prizna, da so kurbirji 🙂 V glavnem so ap samozavestni lovci, da ni čudno, če katera nasede.

Nik VILI RESNIK, vse kar ti bom rekla hudoooo.
Pa so babe nehale, a ne?

končno!!!

Nisem mogla, da ne bi odgovorila…

Vilija že zelo dolgo osebno poznam; neke nastope smo mu zrihtali, pa bil je tudi na trgatvi pri nas, pa ko je na Štajerskem se vedno pojavi-kar iznenada..da vam povem, zelo rad ma kislo zelje in koline…to obožuje!!

Kot človek je zelo vredu, ni samovšečen, ni nedostopen, je komunikativen, poln humorja in fair playa. Smo dobri znanci, sodelovanje z njim je pošteno…njegove pesmi mi sicer niso kaj ekstra, pa vendar tako fešto naredi, poje vse, pleše po strehi, pleše med ljudmi, pleše s staro mamiko, pa z mladim brhkim dekletom-ničesar se ne sramuje…lani avg 03 je vedel, da imam babica 80 let in ji je prišel zapet, nazdravit, zaplesat na “govejo muziko” (domač ansambel, z večinoma narodno zvrstjo-ne me narobe razumet, ta muzika mi je za take domače zabave “taboljša”)…zato pa ne odrihati po njem, če ga ne poznate, če nikoli niste z njim kontaktirali….pri tem postu ste čisto pozabili, da nikoli ne ocenjujte človeka po videzu….

Je pa res, da rad skoči čez plot, to je tudi pri nas počel, ampak to ni moja in vaša stvar, živimo v demokratični državi, kjer ima vsak svojo svobodo izbire…..

lp, pa mirno kri…

Pol pa res ni iz trte zvito, ko se po Ljubljani sliši…..VILI GA RAD PILI :)))))))))))))))

Bogi Vili kak ga mate v delu.

sama ga tudi poznam, zelllllllllllooooooooooo dobro v vseh pogledih in čutenju,

takšen je …… pa kaj, meni je všeč , sploh ko mu p………..e;

lp

:O))
je pa kerlc , kaj?

kot se šika, kavalir pa ravno ne, čaka da ti njemu pijačo kupiš

Jaaaoo, sploh ne morem dojet, kaj ženskice vidite na njem. S čim vas zapelje, kaj vas tako pritegne na njem?
Vam je res tako všeč to pomanjkanje samozavesti, ki si jo napihuje s črticami za pasom? Ali vas dribla le to, da vas morda ujame kje kak paparazzi?

Bi bilo pa pomoje zanimivo videt populacijo, s katero ima opravka :)))))

Z veseljem bom prebrala vaše odgovore,
sicer pa uživajte, pa naj bo Vili, če ste si tako vteple v glavo 😉
Z.

…ampak, če je dober v postelji (ali na kakšnem drugem primernem terenu)
mu to ti čisto spregledaš, kaj ?

Ma BARBY!!!!!! Ne reci “Vili je car”, to je premalo!
Ti moraš reči : “Vili je car SAMO v postelji!”
Hja, nekje više sem prebrala, da samo glasno vzdihuje, ostalo pa….

Punce jest se tok zabavam!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))

….uboga Mojca, če tole bere

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close