Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek VILI RESNIK

VILI RESNIK

Čveka, vsak je dober v postelji, če ga znaš vodit na način, da se tega sploh ne zaveda ;P

Glede Vilija pa – še vedno nič jasno…
Počasi bom dobila občutek, da ga je zaneslo na tale forum, pa veselo spreminja nicke in se hvali, da bi si dvignil število fanic in potencialnih kandidatk 🙂

Jao, jao kako nekaterim primankuje samozavesti, da tako se tako javno hvalijo, da ji je Vili nabrisu…-))), pa to je tako primitivno. Sej ne morem verjeti, da nekatere mislijo, da so pa zdej ne vem kaj dosegle v življenju če jih je en estradnik nabrisu.
Drage moje jst bi bla tiho ker glede na vaše izjave se je malce za zamisliti kaj pravzaprav imate v glavi- nič očitno če vam blazno veliko pomeni en *** z Resnikom, ki ga ima (ocitno lahko) povsod dost- zaradi vam podobnih.
Kako babe nasedejo!
Včasih me je kar sram, da sem ženska, ker zaradi takih kot ste ve pade luč na celotno populacijo.
Sej ni res pa je!
Punce mal več samozavesti pa mal več samospoštovanja in življenje bo takoj lepše.

SAMA JE KRIVA, NAJ MU PA ONA VEČKRAT DA, PA NE BO DRUGJE ISKAL…….

KlaRa, nekako podobno razmišljava?
Ne boš verjela, ampak nekaterim je res vrhunec leta, da jih nabriše Sebastijan Cimerotič, pa ne glede na to, kakšne so minute pred tem in kakšni dnevi po tem. Eh, jaaaaaaaa… nekateri so pravi mojstri. Ko takole postrani gledaš vso zadevo, se ti skoraj zdi, da obstaja neko (neobjavljeno) tekmovanje, kateri jih bo več in kateri bo iz ženske naredil večjo trapo.
Seba je profesionalec, kar se britja norcev tiče 🙂

Ampak, očitno mora bit tako… in tako bo vse dokler bodo po dveh petkah hodile dečve, ki jim bodo to dovolile. Sebi in njim… pa smo spet pri samospoštovanju… eh, začaran krog.

No, me zanima, če bo ‘Vili’ našel svoje ‘adute’ hehe

Bravo klara, se strinjam, jaka fora da te en takle dec nabriše….nej rajši takele samohvalnice raje poskrbijo, da jih doma kdo….., ne pa hodt okol kvazi zvezdnikov, pol se pa še hvalt okol….bljak! Pol pa ni čudn, da pravjo moški, da s(m)o kure…eh, eh…za eno “črtico te je imel”, tiste, ki ste se valjale z njim

Ja, a ni to forum “Ženski čvek”? Tuki se čveka, če še ne veš!

Ok moškim se zdi to full dobr, da jih čimveč nabriše ampak kot praviš kure se tega očitno ne zavedajo in se dajo dol pol se pa še hvalijo s tem. Češ jst sm pa nekaj več, ker me je ta in ta znani obraz nabrisu ampak žal res je samo ena črtica.
No če pa nekatere mislijo, da je to vauuu pa naj bo ampak jst bi bila raje tiho ker pade grda luč na vse ženske.
Ej, babe ne nam to delat, mene je srem namesto, da bi bilo vas!!!

Vili kdo ???????

Dej, Kalra, pa a ne štekaš, da se delajo norca z Vilija. :))

Še tebi povem, tele punčke tule malo provucirajo s tem, da jih je Vili nabrisu in prav fletno izpade. 🙂

Ki si ga pili!

Bla, bla, bla tele punčke so mal čudne in se rede hvalisajo.
Zakaj hudiča bi se pa na enga bogega vilija sprevle ki je že zdavnaj pozabljen.
Lahko pa da se jim tudi v glavi dogaja to da se jim resnično dozdeva da so se dol dale.
Vilija???
On še za ta forum ne ve kako bi ga pol lahko provicirale???
Je** se enmu takmu za take babe in take nore debate.
Žal izpadete nore!!!!!!!!!
P.S. Pa ne se zdej ven vlečt!!!

Bravo, Vili! Za dobrim konjem se prah dvigne. Vsa čast!!!
Drži se!

nč se bat on prav dober ve, za tole debato, je bil obveščen; kar je res je res, takšen je;
Če pa ne verjameš ga pa pokliči ali mu piši na [email protected];

Skratka, zakaj bi se pa jaz mogla sramovat tega, da sem bila z njim, če je zadeva obojestranska halo, on se hvali pred svojimi kolegi, jaz pa na forumu in komur gre to v nos, pa naj debato preskoči,
lp

…tudi jaz delam na tem področju in sm imela pedagogiko, psihologijo, metodiko…in vem, da tle neki ne štima, tukaj bi bilo treba kaj ukreniti!ali ima sploh ona pravilno izobrazbo?zakaj potem ravna tako?ali ne bi bilo mogoče se treba malo spremeniti??

A sta vidve iz istega vica? O, za crknt, sem se nasmejala.. :))))))

Punce, jaz pa vem, kje živi – v mojem bloku!
Ihaha!!

Go, Vili, go!!

Punce, jaz pa vem, kje živi – v mojem bloku!
Ihaha!!

Go, Vili, go!!

Ampak, je pa dobil s to debato zopet poularnost! Pa smo že skoraj pozabili, kdo je. Namen je bil dosežen.

Sej ne živi v bloku, kaj se zmišljuješ! Živi v nastanitvenem centru Lipa v Šiški, haha!

mislm, kakšne kure so tle gor, sej to ni res!!!!

Sploh se nism hotla oglasit, ampak ko brem tole!!!

ja a so tle gor sami otroc, al kwa…
bogi Vili!!

zakaj kure, zakaj bogi Vili,
saj si sam dečve izbira – a je potem on petelin, šopiri se že tako

:)))))
Strinjam se z muco. Rekla bi samo to-kar dela ga podpiram, zakaj se pa bejbe tako neumne?:))) Očitno se rade hvalijo,da jih kdo podre:)). Je pa tako,vsaka,ki gre z njim ve,da je poročen-že zarad tega bi bla lahko tiho,ne pa,da se širokoustijo.Sama hvala,ki ne veš,a je sploh kaj res al pa ne.Če bi Vili vedu kakšne so,verjetno nobene od teh ni podru,ali pa jih je takoj spoznal in je vsako samo zato 1x:)),kere se pa ni mogel znebit jo je pa že mogel večkrat,da mu je dala mir:))).
Tako punce-tiste,ki ste blond na tak ali drugačen način….veliko sreče pri hvaljenju,dokler ne priletite na mino:)))

točno tko ja…jaz Viliju zamerim sam to, da je te kure(če jih je sploh res) podrl, ker kure so kure in kokodakajo še lep čas po tem in PO tem…

ampak, da kure kokodakajo, rabijo PETELINA – KIKIRIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKIIIII !!!! ( ON JE PRAVI )
LP

Res vas mam rad.Drugi teden objavim imena in priimke (tistih, ki se jih še spomnim),da boste videle,da niste bile samo za črtico.Prav?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close