VILI RESNIK
:))))
Ta bi bla pa močna:))),sicer so pa vse “ljubice” utihnile…:))….mogoče se pa bojijo…da se zve kako one..s….:))))
Če se je res oglasil sam Vili je dokazal,da ima dost velika j….:),da se mu z dejanji ni treba hvalit-kot se njegove “bivše”:)))
DOGOVORJENO , STARI
Saj drugač pa še Mojco mal v diskusijo pritegni, verjetno ti bo lahko pomagala;
S katerim slovenskim krajem torej pričneš: dejmo vzet Moravče, iz tam je kako je že ta črni kodrasti ime…., iz Kranja je Saška ne, vau pa iz Domžal si mel tut eno hudo a je ona tebe al si ti njo, pa Štajerske ne smemo pozabt tam je pa bla panika, se spomnš kako si si babe nakopu navrat, da so še Mojci težile, skratka dej še ti mal pomagi ….., da ne bom jst vsega napisala!
lp
EVO tut jst se lohk pod tem nickom podpišem;
živjo vsem ampak jst nisem vili resnik
Nestrpno pričakujem seznam, da vidim, če se me spomniš;
namig – primorska
bilo je noro – si za ponovitev?
lp
Seznam bo z imeni in priimki.Tudi ve govorite o meni z imenom in priimkom.No pa se dajmo razkrit.
Ja daj že provali no, saj ni treba obrazloževat, napiši
čakam ……, upam, da me ne spustiš
Punce pejte se ubit!
Mislim :))))))) VILI RESNIK JE CAR, očitno, ker jih je tolk podrl, pa še hvalijo se ;))))))) Pa nisem vedla, da je še vedno tako popularen. BTW tud ta nov pevec od PopDesign ni slab, nasprotno… Pa dejte no, Vilija ja njegova ne pusti na nogomet :)))
Dodala bi samo to-vse Xane,KlaRe in tiste, ki podobno bluzite tukaj gori-to je le odraz vase primitivnosti!!!
Zakaj pa je tista, ki se je dala dol z Resnikom,vse le clovek ne?? Vsaka,ki se je,je to popolnoma njena stvar-in se vas ne tice!!!
Ker se ponavadi človek da dol s komerkoli in je to njegova intimnost ne pa vseh na forumu. Tista ki se da pa dol z Vilijom in se še hvalli pa ji žal manjka par koleškov v glavi in zame je navadna KURA. Očitno pa nisem edina takega mnenja.
Žal zate pa je drugače ker te pač je in si to javno napisala kar pomeni da si kura.
Primitivne pa so vse ki so javno povedale da so se dol dale in mislijo da so boga za ja*** prijele.
Halooo seks je nekaj kar se dogaja med dvema in ne med stotimi. O tem se ne govori razen seveda s prijatelji.
očitno si zakompleksana, ker drugač se sploh ne bi menila za to debato in bi jo preskočila, tako pa zadevo samo podpihuješ,
daj se rajš dol ( pa zase obdrž, pazi da ne boš komu povedala, pa v temi to delaj da se ne bo kej vidl)
ti si kura
o.k. VILI CVILI ČAKAM NA OBLJUBO NA DAN S SEZNAMOM ………,
A JE BILO spet samo mlatenje prazne slame ???????????
Ni res, ni res, jzst sem kura 🙂 🙂 🙂 :-), prva sem si izbrala ta nick, čeprav nisem vedela, kaj naj bi to pomenilo. Obvezen sex z vilijem in javna objava, he he he.
Kwa to pomeni, da se niti za svoj nick nisem kvalificirala?
Kure, kure!
mene je tut nabrisal – jst kura
ON JE CAR – jst sem tut z njim, pa še vedno in, ?aja kura sem kokoko-dak
Živjo putke,
ve ste pa res carice, k se gor na forum (pa še dol) dajete. Nisem zaplankana, ampak takega jebača (v glavo) vam kar prepustim.
Je pa dobra fora, da ko ti popularnost in ego padata, leta pa nabirajo, se malce spromoviraš in odpreš forum. Pa, da vidiš, če si še zanimiv…
Sue, jaz bi mu že večkrat dala… pa me mine….
Kad to cula Hasanaginica,
b’jelim licem u zemlju udrila,
uput se je s dusom rastavila,
od zalosti, gledajuc’ sirota!
kaj ste bolane- vedno ko pridem na forum vidim da je že spet 10 novih odgovorov o Viliju. Se mi ne da brat tega sranja, samo res vas vprašam STE NORMALNE ALI STE ČISTO F……
nekaj podobnega sem tudi jaz mislila napisat, ampak je
STE… vse povedala
ti si bolana, zakaj pa sploh klikaš vilija – preskoči, ne pa bo
Če bi imel ženo kot se šika, mu ne bi delala scen, še takrat, ko ga je “včasih”, spremljala na špilih, mu dala in bila za stvar, ne pa bila frigidna babnica, tudi mi ne bi prišle na vrsto, tako pa zakaj pa ne ?, Če je pa dobr
lp
zakaj pa pol cvilš in delaš dar mar, ko ti zagrozi, da bo šel – pa ga pusti, če ti tolk dol visi,
lp
Forum je zaprt za komentiranje.