Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Villeneuve

Villeneuve

kaj se dogaja z njim, kje bo dirkal drugo leto-če sploh bo?
Drugače pa…Schumi sucks 🙂

Ja neki pravjo da bo res spet dirkal. Naj bi se ze kondicijsko pripravljal… Da, Schumi sucks 🙂 se cist strinjam 🙂

lp,J.

Mislm, kok mi potegnete žiivc z takimi izjavami.
Kako lahko sucks če daleč naokoli ni boljšega od njega…
Kok časa pa spremljate formulo… 2 sezone. Sam navijam za Schumija od prve dirke, ki jo je vozu z Jordanom in nevem zakaj bi nekoga obtožil da sucks če mu drugi preprosto ne sežejo do kolen…Mah kašnih kolen..Do gležnjev mu ne pridejo, mogoče mal naprej od palca na nogi sam to je pa to…

ja in kaj? a to pomeni, da mora bit vsem vsec? Sej priznam, da je dober … sam meni pa se vedno suxx do nebes…in se to – gledam formulo mal vec kot 10 let.
Bite me

šumaher je budalo, ker nikoli nima dovolj zmag…namesto da bi sou v pokoj, pa uzival, ker ma ze tak dovolj dnara.
naj pusti drugim, da se potegujejo za naslov prvaka, ne pa da je taki egoist!! grrrrr

SAJ tukaj je govora o Villeneuvu,ali ne?Če mu bodo dali dober avto potem bo MOGOČE dober,drugače je pa bolj zadaj.

P.S.ŠUMI je zmagoval tudi s slabšimi avtomobili kot je FERRARI.LP

ja, vprašanje je letelo na Villeneuve-a in ne na Schumacherja. Drugače pa- formulo gledam 8 let pa me nihče ne bo prepričal da naj navijam za takega antipatika kot je Schumacher pa naj bo ne vem kak dober. Za koga navijaš ni odvisno samo od njegovih odličnih rezultatov, ampak tudi od športnikove osebnosti, simpatičnosti, obnašanja, karizme…tu Schumi pogori. Sorry! Wish him bad luck.

Ali sem prav prebrala, da se Šumi drugo leto umika iz formule?

lp

Po moje pa se ne 🙂 ceprav ne bi imela nic proti …

New Report

Close