Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Vinjeni naj stroške zdravljenja plačajo sami

Vinjeni naj stroške zdravljenja plačajo sami

KAr sem jaz predlagal, bi bila to država, zakaj? Ker teh 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ko je kupil alkohol je že namenjen za takšna zdravljenja, torej je že plačal v naprej. Drugo pa je, da bi morali takšnega še posebej kaznovati, ki pretepa svojo ženo, ampak to je paže druga zgodba. Seveda pa bi to plačal z vsakim kupljenim pivom, tudi takrat ko ko nič ne naredi in samo pije.

In lahko bi vprašala, brez sakrazma, no junaki… in bi ravno tako dobila odgovor.

primož[/quote]

Za sakazem se posipam s pepelom….vprašanje pa ostaja….kdo bo plačal zdravljenje?[/quote]

To ni sarkazem, to samo pove, da nisi prebrala prvega mojega stavka.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

KAr sem jaz predlagal, bi bila to država, zakaj? Ker teh 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ko je kupil alkohol je že namenjen za takšna zdravljenja, torej je že plačal v naprej. Drugo pa je, da bi morali takšnega še posebej kaznovati, ki pretepa svojo ženo, ampak to je paže druga zgodba. Seveda pa bi to plačal z vsakim kupljenim pivom, tudi takrat ko ko nič ne naredi in samo pije.

In lahko bi vprašala, brez sakrazma, no junaki… in bi ravno tako dobila odgovor.

primož[/quote]

Za sakazem se posipam s pepelom….vprašanje pa ostaja….kdo bo plačal zdravljenje?[/quote]

hahaha WW, če se žena pusti mlatit, pa naj plača še moževo mlatenje po njej!!!

torej ima izbiro, kar pa žrtve pijanih voznikov nikoli niso imele in nikoli ne bodo imele!!!

Moški, a samo moški pijejo? Zakaj samo mi in vedno samo mi! Kot da ženska tega ne dela in ni sposobna ne nasilja ne povzročitve nesreče zaradi vinjenosti. Če še ne veš obstajajo tudi varne hiše za moške le da je to tabu tema.

New Report

Close