Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VINJETA- NA OBROKE Z DINERS KARTICO

VINJETA- NA OBROKE Z DINERS KARTICO

Pozdravljeni,

zanima me, če ima kdo izkušnje, ali je možno kje kupiti dve vinjeti z diners kartico na obroke?
Vem, da se da na bencinskih servisih, ampak samo vse v enem znesku. Mi potrebujemo dve, pa bi kupili na obroke.

Hvala za informacije.

lp.

Ne, nikjer ne moreš z Dinersom kupiti vinjete na obroke. Edina varianta vinjete na obroke (2 obroka) je na Petrolovih bencinskih servisih z njihovo plačilno kartico.

Zdi se mi, da se da kupiti v Intersparu. Pokliči in vprašaj.

Zagotovo se da v Sparu. Dve lahko kupiš na največ 7 obrokov.

v sparu 2do12 obrokov,ampak obrok ne sme biti manjši od 50€

Če komu pomaga..

Informacije sem dobila včeraj na Diners-u…2 vinjeti lahko kupiš kjerkoli imajo plačilno kartico Diners (npr.Petrol), tam plačaš znesek v celoti, v roku 3 dni po nakupu[/b], pa na spletni strani Diners-a v meniju -zavihek DC store nakup po svoji želji ,sevedav okviru svojega limita, razdeliš na obroke (od 1-12) , potem na dan obračuna plačas po obrokih +1€ za stroške obračuna.Najnižji znesek obroka ni omejen,so mi rekli.
Npr./ 2 vinjeti po 110€= 220 €, želiš 10 obrokov po 22€+1€ za obračun…in to je to.Sicer malenkost preplačaš,a ni panike…Jaz bom vzela sigurno na ta način.

Jaz sem že lansko leto, kupila vinjeti na ta način in bom letos tudi.

Že lani je bilo tako, da si lahko z Dinersom kupil vinjeto an obroke povsod kjer si lahko vinjeto plačal z Diners kartico. Ampak ta zadeva poteka tako, da s kartico plačaš CELOTNI ZNESEK vinjete, torej 110€ (če kupiš 2 torej 220 €), potem pa prek Dinersove spletne strani v roku 3 dni pošlješ podatke o nakupu in ti ta nakup pretvorijo v željeno število obrokov, od 2 do 12.
https://www.dcstore.si/catalogsearch/result/?q=vinjeta

Če se hočeš izognit temu, da na začetku plačaš celoten znesek vinjete, ker recimo nimaš toliko limita ipd. se pa da na določenih poslovalnicah Pošte Slovenije kupit vineto z Diners kartico na 3 obroke. v tem primeru ti ob plačilu poberejo smoa 1. obrok, okrog 36 evrov in ti ni treba pošiljat nič na Diners.
Seznam pošt je objavljen an spletni strnai Pošte Slovenije.
https://www.posta.si/zasebno/trgovina/vinjete

Meni je pa grozno, da nekdo razmislja o placilu dveh vinjet na obroke, po moznosti celo zaposlen (prejema placo). Ampak je zal tako.

Ne razumem vas, da rabite plačevat vinjeto na obroke. Res ne. Celo leto ste imeli čas, da bi prihranili za njo. Ne, je treba vse zagont, decembra pa jokat. Sploh ne gre za to, da ta folk nima denarja, ampak zato, da NE ZNA Z DENARJEM!

in zakaj bi naj DARSu plačal nekaj, česar še nisem koristil ??

??
Kaj je važno kako jo kdo plača in kdaj. Eni imajo tudi po 5 vozil v voznem parku in na vseh vinjete. Ziher jim nisi ti dal/a nič zastonj.
Tisti, ki vse zagonijo itak sploh ne kupujejo vinjete, kaj šele decembra. Poznamo tudi takšne.

Sicer pa boljše vinjeta na puf, kot celo življenje, s hišo, avtom in dopustom vred.

Realno gledano je tudi varčevanje čez celo leto plačevanje na obroke, samo v kontra smer . 🙂

New Report

Close