Vinjete????
Ja res , vinjete so po stari ceni !
Samo mislim , da bo scenarij malo drugačen , predvidevam ( moje mnenje ) , da bo ta cena ostal do konca Januarja 2009 in ker jo bo do takrat večina že kupila , bo prišlo do spremembe cene in prodaje tudi krajših vinjet .
S to potezo bi ugodili EU komisiji , pa še sami bi se eno leto vozili po stari ceni , seveda to je zgolj moje mnenje .
hahaha, nenene govorili smo, da so prepoceni, ker drage sploh niso in tudi sedaj, če bodo res 80€ ne bodo drage, bodo le malo manj poceni in ja leto 2008 bo zapisano v zgodovino, kot leto najcenejše vožnje po naših avtocestah!:)))[/quote]
Očitno si spet brcnila v temo. Že danes lahko kupiš cenejšo za leto 2009.:-)))
Prvi plus za Pahorjevo vlado. Da bi jih bilo le še veliko, pa čimmanj minusov in čez slaba štiri leta jo bom mogoče cenil še bolj kot sem v preteklem mandatu Janševo. Če si bodo le zaslužili.:-)))[/quote]
ja a ni super, se bomo še eno leto vozili poceni, če bo mojih takih brcev v temo ogromno, bom kar zadovoljna!:)))
jon, mislim da je tudi kasneje ne bodo podražili, ker ne bi bilo pravično do tistih, ki bi jo kupili pozneje!:)
hja pa ne vem če sem tako zelo v meglo brcnila, mislim da se vsi prehitro veselimo, vinjete ne pokrivajo niti obstoječe obveznosti in 55 miljonov primankljaja v letu 2009, hja kaj bo potem potrebno….
evo razlage ministra: