Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Vinjete????

Vinjete????

Ja res , vinjete so po stari ceni !
Samo mislim , da bo scenarij malo drugačen , predvidevam ( moje mnenje ) , da bo ta cena ostal do konca Januarja 2009 in ker jo bo do takrat večina že kupila , bo prišlo do spremembe cene in prodaje tudi krajših vinjet .
S to potezo bi ugodili EU komisiji , pa še sami bi se eno leto vozili po stari ceni , seveda to je zgolj moje mnenje .

hahaha, nenene govorili smo, da so prepoceni, ker drage sploh niso in tudi sedaj, če bodo res 80€ ne bodo drage, bodo le malo manj poceni in ja leto 2008 bo zapisano v zgodovino, kot leto najcenejše vožnje po naših avtocestah!:)))[/quote]

Očitno si spet brcnila v temo. Že danes lahko kupiš cenejšo za leto 2009.:-)))

Prvi plus za Pahorjevo vlado. Da bi jih bilo le še veliko, pa čimmanj minusov in čez slaba štiri leta jo bom mogoče cenil še bolj kot sem v preteklem mandatu Janševo. Če si bodo le zaslužili.:-)))[/quote]

ja a ni super, se bomo še eno leto vozili poceni, če bo mojih takih brcev v temo ogromno, bom kar zadovoljna!:)))

jon, mislim da je tudi kasneje ne bodo podražili, ker ne bi bilo pravično do tistih, ki bi jo kupili pozneje!:)

hja pa ne vem če sem tako zelo v meglo brcnila, mislim da se vsi prehitro veselimo, vinjete ne pokrivajo niti obstoječe obveznosti in 55 miljonov primankljaja v letu 2009, hja kaj bo potem potrebno….
evo razlage ministra:

http://www.vest.si/2008/11/26/vinjete-po-starem/

Ne sekiraj se za to, imamo vlado, ki bo znala poiskat denar. Ima škarje in platno.

Denarja pa ne bo nikoli toliko, da ga razni zidarji ne bi znaki zapravit. Malo razmisli kakšna je cena gradnje pri nas in kakšna v Švici ali Avstriji. Pa pri nas delavci krepko manj zaslužijo.

New Report

Close