Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VIOLETA BULC

VIOLETA BULC

Po ogledu oddaje Zgoraj brez, se mi je še bolj priljubila komisarka Violeta Bulc. Lahko bi rekli, da je zaljubljena v Slovenijo, da bi rada kaj naredila v dobro naše države.
Je pozitivno naravnana , padce sprejema kot novo izkušnjo na življenski poti.
Ali kdo ve, kdo je bil njen mož in kje živijo njeni otroci, pa tudi ona, ko ni v Bruslju.

Ženska, kakršnih bi rabili več, pa me samo v slo.

Pozitivna , ne zaigrana.

se pa tebi vrtijo čakre, da si vse pomešal?

Ona je delala v mnogih državah in iz lastnih izkušenj, ve, da Imamo v Sloveniji sposobne ljudi in vrednote, ki jih je treba gojiti.
Pojavlja pa se v naši državi strategija, ki hoče z davčno politiko in sodnimi predpisi uničiti to, kar je dobro in prav.
Načaela političarka, upajmo, da bo kdo upošteval njene besede in dejanja.

Vemo, pa ne povemo ?
Ker te njeno privatno življenje nič ne briga.
Je pa gospa genialna, govori nekaj tujih jezikov, ena prvih diplomantk računalništva v Sloveniji,šolana v tujini, nosilka črnega pasu v enem od borilnih športov, ustanoviteljica ene od uspešnih firm, ….. mati in hči! Ostalo naj vam pa sama pove!

Vedel sem, da je že pred časom delala v Silicijevi dolini v Ameriki, kjer delajo le najbolj sposobni ljudje sveta.
Tudi potem sem poslušal njene pogovore, bral članke, ki so mi bili nadvse pozitivni.
Sedaj tudi jaz upam, da bo naredila na tako visokem položaju kaj pozitivnega za Slovenijo.

Ona je sestra od znanega in priznanega kirurga Matjaža Bunca. Izredna enska je, pozitivna in naravnana v dobrobit Slovenije.

To oddajo je treba pohvaliti. Izjemno nastopanje voditeljice, ki je na pravi način pristopila do svoje imenitne gostje. To ja kultura, omikanost, svetovljanstvo in obenem preprostost.

Prvo in primarno poslanstvo ženske je rojstvo otroka. Presrečna je, da je začutila ta biološki dar in se odločila za materinstvo, ter otroke vzgajala v Sloveniji med starimi starši, tetami in strici.
Kar začudila sem se, ko sem to poslušala, ker glede na to, da je tako izobražena, bi skoraj pričakovala, da nima otrok in da ni bila nikoli poročena.

New Report

Close