Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vir pri Zadru

Vir pri Zadru

Kot sem do sedaj slišala (in prebrala), imajo ta kraj za letovanje ljudje zelo radi ali pa jim zelo ni všeč. 🙂
Kakšne so vaše izkušnje, kaj je tukaj plus in kaj minus?

Navdihuje me arhitektura tega prelepega otoka, saj toliko stilov vikendov ne najdes nikjer.
Prav pomirja me sprehod po teh prelepih ulicah, kjer se ti cas ustavi, saj ima skoraj vsaka hisa svojo cisterno na strehi.
Podoben sistem sem videla v Albaniji, ki je tudi zelo napredna drzava.
Poseben pojem so smeti. Te se odlagajo okrog smetnjakov, seveda na poseben piramidni sistem, tako da je pogled res impozanten.
Plaze so pa v taksnem stilu, kot priblizno na otokih Bora bora.

Dopust na otoku Vir- neprecenljivo.

Kaj naj rečem…to ni turističen otok, ampak na otok, kjer lahko odklopiš (če se ti pa zahoče dogajanja, se zapelješ do Zadra!)… Ravno vrnila sem se iz dopusta…bilo je super, saj ni vrveža,je blažen MIR, plaža na izi (na severu, na jugu je “turistična, z DJem), in se lahko resnično odpočiješ od hitenja! Lajkam!

Lani sem na isto temo napisala:”Ja sem na Vir hodila s starših kot otrok in to 6 let zapored. V lastni organizaciji več ne grem tam na dopust. (Sem pa šla v lastni organizaciji v Privlako.)

Na plaži ni nobene sence, gužva je ful in si tam ko ena sardelca v konzervi – stisnjen, premalo je gostilen – sicer sama sem vedno zahajala v eno in isto, ker je bila tam dobra in ne preveč draga hrana.
Mi smo bili v apartmaju na koncu ulice in je bilo mami super, ker se ni rabla sekirat zaradi prometa in nam je lahko dala malo več svobode. “

Podobna tema je bila že lani
http://med.over.net/forum5/read.php?213,6688549

New Report

Close