Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Viroza

Viroza

Zivjo, a se kdo bolan z virozo, gripo jaz ze 5 dan pojedla vse antibiotike nic velik boljse se komu tako?

Odgovor na objavo uporabnika
Viroza, 09.02.2025 ob 13:18

Zivjo, a se kdo bolan z virozo, gripo jaz ze 5 dan pojedla vse antibiotike nic velik boljse se komu tako?

Če imas virozo, ne jej anitibiotikov. Antibiotiki delujejo samo na bakterijske okužbe.

Haha823, 09.02.2025 ob 13:32

Če imas virozo, ne jej anitibiotikov. Antibiotiki delujejo samo na bakterijske okužbe.

No nevem tocno kaj je ugl zdravnik je tako napisal.. Ni pa rekel tocno kaj naj bi blo..

Obležal sem v sredo s 40 in nekaj vročine, ki se je potem vlekla do včeraj. Danes pa sem se zbudil skorajda v redu. Pač, znosno bolan oz. prehlajen. Je sezona prehladnih obolenj… in temu primerno razsajajo taki in drugačni patogeni. Bo bolje. 😉

ne vem kaj je. mi je pa slabo za znort. vročina je padla po 2 dneh. pocutje pa še vedno na 0.

Grenivkah pravi, da so vas pošpricali. Samo ne vem zakaj hudiča baba ne hodi potem povsod z marelo, tudi v lepem vremenu in zdaj že več kot mesec dni crkuje?☝️

15, 20min pred obroki Sicapur gel. 1x dnevno po glavnem obroku pa Aminogram. Srečno!

Za sestavit se, 10.02.2025 ob 12:00

15, 20min pred obroki Sicapur gel. 1x dnevno po glavnem obroku pa Aminogram. Srečno!

Mah ni nobenih čudežnih gelov. Tudi imunost se ne da na silo vzpostavit in ne moreš vedet kaka je pri tebi v danem trenutku. Lahko vse super telovadiš, ješ ne vem kaj po tvoje zdravo, pa boš na lepem pokasiralo. Nekdo drug, ki je videt precej bolj ubogi od tebe in pri ničemer ne pazi, pa ne bo…

modrivrag, 10.02.2025 ob 12:24

Mah ni nobenih čudežnih gelov. Tudi imunost se ne da na silo vzpostavit in ne moreš vedet kaka je pri tebi v danem trenutku. Lahko vse super telovadiš, ješ ne vem kaj po tvoje zdravo, pa boš na lepem pokasiralo. Nekdo drug, ki je videt precej bolj ubogi od tebe in pri ničemer ne pazi, pa ne bo…

To je za hitrejše okrevanje.

New Report

Close