Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Virtualni ljubček/ljubica

Virtualni ljubček/ljubica

Bi ga/jo imeli? Mislim na izključno virtualni “odnos” (pa ne tu na forumu, čist privat), ok, pa še kak sms tu in tam…

No, mrbit ste pa o tem že pisal… Če ste, pol bi za kak link prosila… Sem premal tuki, da bi vedla…

Thnx!

O ja, bi imela. Samo ne vem kako potem samo pri tem ostaneš!

Težko; verjemi!
:))

Saj se mi kar zdi.:))) Kako ne boš poiskal stika z nekom, ki te že virtualno totalno narajca??!!!!

da, točno to! Ne gre samo virtualno………ker si ga potem nooooooooro želiš!

:))) ja! Si že kakšnega takega tukaj zasledila? 😉

tukaj ne.

Dobro jutro. Po moje je težko, da ostane samo pri tem. :)))

Kot da imaš še in še izkušenj!

Dobro jutro Mojčka!

Dobro jutro moj lepi gospod!

:))) Jaz pa enega potencialnega!

hahahahah……………..verjamem!
In držim pesti, da ti uspe………….hihihi

Ja hvala, čeprav ne vem točno kaj naj bi mi uspelo. Je potencialni, ki bi lahko bil zelo dober, ampak če si pa tega želim, je pa druga stvar. Bi verjetno morala sprobati.:))) Ti si že?

:))) Kako smo ženske fajn. Vedno točno vemo kaj druga misli! :)))
Ej, prav enga cmokca na lička ti pošiljam!

Že in je prekleto sladko.

hvala enako…………
zdaj pa laufam na teren………..
pa pa

mmmmmmmmmm, pa je ostalo samo pri tem? :))

Zaključilo se je z enkratnim tako ljubljenjem, seksom kot fukom. Čeprav bi bil vedno lahko boljši.Namenoma “zaključilo”, ker upam, da se ni končalo. ;))

(zaključilo – sposojen termin)

mmmmmm, potem pa res moram v akcijo in si čimprej poiskati virtualnega ljubimca. Tole se sliši obetavno!

Namig…. Kar tukaj ostani. 😉

🙂 Zakaj že? Nisem blond, ampak vseeno nisem razumela namiga.

Tukaj ga lahko najdeš.

Ne, to ni zame, ker virtuala, če se dva res tako ujameta in si želita več in več…to vedno preraste v real, le če nekdo ne blefira, laže preveč in se potem ne upa pokazat!

To je hoja po tanki črti, si “slabe” volje,recimo, da doma kaj škripa… prideš na en netni čvek, tam ti nekdo lepo piha na dušo, debata pade, te tolaži, vidiš ga počasi kot princa iz sanj, vedno je tam pri roki, vedno je tako tvoj, ve kaj ti paše, opiše se kot apolon in kako si potem ne boš želel vse to še v real in kaj potem..če je vse res se bo sestal s teboj, padel bo en seks in mogoče bo vsega konec…ali pa rata kaj drugega…

Ne, to res ni zame, mal zezanja tkole že, pa še tukaj se hitr lahko kaj izcimi, če kdo nekaj jemlje preveč resno.

Kaj morem, diskreten me bo spet okurcu , da sem nuna;))..hihi..jaz pa lahko le rečem, da to iščejo ljudje, ki jim doma ornk neki škripa!

Če pa na tak način samska oseba išče neko vezo, zakaj ne, le previdnost nikoli ni odveč.

Jutro Jazika. Zelo lepo napisano. Se strinjam, samo kaj, ko je življenje tako nepredvidljivo in sladko…

New Report

Close