Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Virtualni ljubček/ljubica

Virtualni ljubček/ljubica

Saj veš, lahko je nekaj pisat in biti pametn…potem pa te lahko zadane z jasnega neba;))…ampak nekako to res ni zame, zato raje ne izzivam, no grem do meje, ki jo imam v glavi, dalje ne…zakaj, kot sem dejala, če je doma vse okej, tega ne nucaš!

Kako si draga, baje okoli tebe sonce sveti, dan ti je krasen, tički pojejo..kaj se dogaja, si zaljubljena al kuga;))..hihi

Diskretni ti precej po glavi hodi.

Res? Potem moram pa bolj natančno brati poste! Se javljaš ali kaj? :))
cmok

Kako mi ne bo, ko ima tudi on tako veliko opravka z menoj…

V zobe se ne bom metal, nastavljal pa tudi ne. Kar pa ne pomeni, da …. 😉

hahahaha, mogoče, mogoče,:))))
cmok

“On” ga ima v stilu Monty Pythona, percepira pa se ga … milorečeno, čudaško. ;)))

Smotko…;))!

Rit faranska. In bojda je c’lo ok. 🙂

Že ja…….in prav fino je bilo ;)))

O glej bonbončko! Kaj si nam padla iz neba? Ko bi vsaj v mednožje:-))))

Ma “pomenljiv” mail.

Aja? Grem gledat

Kam so pi*čke pobegnile?

Če mene štejem med njih, sem tukaj.
Cmok

Ja, hudo:-)))

Wau! Celo ena od najbolj vročih…:-)))

Vročih?

hahahaha, maš ti mogoče kakšne travme..cerkvene mislim;))…..,ker naj ti zašepetam, da jaz še molt ne znam, kaj šele kaj druzga..in tisto kar sodiš pri meni ti za tercialstvo je le VEST…dis..aha..vest, ki naj bi jo imel vsak človek!

Ampak bi bla pa jz kar lepa nunca…vsa lepo v črnem..spodaj pa kakšno lepo čipkasto perilo..al še clo kr rajš brez..vidiš, to je ideja z drug let za pusta…se ti pridem pokazat dragi, no mal postrašit, ker ti itak nunc ne maraš;))!

U takrat bi pa jaz tisto nunco od odzadi, pa kar brez kondoma…

Vrelih no… glede sexa mislim:-)))))

Pa veš, kako je z besedami to težko slikovito opisat. Kaj bi šele bilo, če bi ti demonstrirala..:)))

OOOOOOO, bi znoru, hahahahaha

Viš. Ravno neko “modrovanje”, da ne uporabim manj primerne besede in svetovanje, kur*čevo dajanje nasvetov in ….. podobno pi*zdakanje mi nekako ne sodi v kontekst. Tukaj na tem forumu ga, če sem iskren ne da ne pričakujem, ampak bolj “želim” zaznati sem in tja. Ne pa non-stop. In taka ugibanja in amatersko psihoanaliziranje me sam bocnejo, da se oglasim na “un” način.

Nekako razumljivo je, da ima vsakdo “vest”. Če že ni Plut, Škoda ali Trobec. In lej kur*ca, pol se ti najde nekdo, ki izpostavlja nekaj, kar je že samo po sebi umevno.

Veš ti, ženska glavo, kam se pride?! Da zdej tuki sedim s suhim tičem med nogami in niti najmanjše možnosti ni, da bi se mi ob takih vpisih (ker moram razmišljat kar se da racionalno) kura*c sploh premaknil. Počutim se ko inkvizitor jebemti! Ziher je kje kšna internetna stran, k jim potegne moraliziranje in morda celo pomenljivo uživajo, medtem ko pišejo …..

Ma dost bo. Grem pobrskat po netu, da poiščem kako dobro babjo rit in se vrnem v “normalo”. Zgleden oče in resen partner bom doma, ne tuki!

Adakta.

Priden, sedi 5, vidim, da še ni vse izgubljeno, sploh če se ti ne dvigne;))!

Ne. Virtualno je tako zelo blizu dejanskemu, da se nočem preveč igrati z ognjem.

New Report

Close