Virtualni spomin
Kaj bi neki to bilo in kako bi se dalo rešiti?:)Ko hočem zagnati določene programe – zlasti jezikovne, mi moj ljubi Dellček D620 napiše, “Director Player 6,0 – “this program requires at least 3MB of free virtual memory to run”. Sem zbrisala par programov, ki so bili navlaka – a očitno to ni to. Kaj bi se dalo narediti, da bi lahko še naprej srkala jezikovno znanje?
Hvala….
Verjetno ti je zmanjkalo najprej navadnega in nato navideznega pomnilnika
Katere windowse pa imaš?
Si med tem počela še kaj drugega?? (mislim na računalniku, ne v kuhinji)
Windows XP, Pro, verzija 2000 SP 2. V bistvu nisem delala nič ne na računalniku ne v kuhinji:), ko sem želela zalaufati najprej CD, potem pa še en program z diska – isto sr…. Ne da!
XP ali 2000??
SP2…verjetno bo kar XP…desno klikni na My Computer –> Properties –> jeziček Advanced –> pod Performance klikni Settings –> jeziček Advanced –> pod Virual memory klikni Change in povečaj svoj navidezni pomnilnik.
Hmmm, kaj naj rečem drugega kot hmmmm, res obvladaš. Mi je uspelo in interaktivna angležinja ponovno “špreha”. Zanima me pa, na koliko predlagaš, da nastavi navidezni pomnilnik, da se mi ne bi kaj drugega sesulo…:), potem mi pa tudi tuji jeziki ne bodo pomagali…:).
P.S.
Seveda je XP verzija 2002 in ne 2000 – lapsus.
Forum je zaprt za komentiranje.