VIRUS JE BIL ZAGOTOVO NAREJEN V LABORATORIJU
robi9, 28.01.2024 ob 18:00
ne bom, 28.01.2024 ob 17:44
Robi9 kaj boš komentiral? Aja sej res je zmanjkalo pravih argumentov 😀
No, sej ti jih itak nikoli nisi imel niti pravih ne (samo žalitve znaš uporabljat….)
Kaj naj komentiram ?
Ne poznam jaz nobenih levih in ne desnih, zato ne vem o čem nakladaš.
Si pač nek butast trol in s troli nimam kaj debatirat.
Tako si bil jezen na desne, pa me je zanimalo, ce bos se leve volil?
robi9, 28.01.2024 ob 18:29
Katere leve, če ne poznam nobenih levih in ne desnih ?
Nisem jaz volil nobenih levih in ne desnih, pa sem ti to napisal.
Mater si glupo trolovsko butasto.
Ja lepotec (ker pameten pa nisi), v prejsnem postu si krivil kletne janšiste. Janšisti so desni in s tem si nakazal, da jih ne maraš. Celo žaljiv si bil. Zato sem mislila, kako zelo braniš leve, ker sem jaz proti levim pisala, kako strateško so se izognili odgovornosti takrat v korona času.
Zdaj se pa pretvarjaš, da prvič v življenju pišeš na racunalnik.
Bogi si res
Ta mafijska država je bolj skorumpirana od Bosne. Zato pri nas ni takšnih odvetnikov in zato v Bosni ni bilo takšnega covid fašizma. V Bosni ni nihče izvajal terorja zaradi nagobčnikov, niso ljudi kaznovali zaradi pct ali bureka. Zato bi morali pri nas janšiste fašiste postrelit. Takrat so se levi strateško umaknili (Šarec ni zmogel vec voditi in je stisnil rep med noge oz vrgel puško v koruzo, kolikor je bilo takrat veckrat slisati:)) pa so rekli, itak bomo morali imet ukrepe, naj desni vodijo vlado, da jih bo folk sovrazil, ker so vse drzave zapirale, vse drzave so imele nepriljubljene ukrepe in obvezno cepljenje pa omejevanje, ce nisi bil cepljen (razen Švedske in še katere manj razvite drzave). Vedeli so, da bo zaradi tega tok nezadovoljstva in da se bojo levi po koroni v slogi vrnili zmagovalno na oblast, kot reseniki, novi Jezusi. No, a še plešeš? Ker imamo goloba katerega sem tudi jaz volila! V zivljenju se nisem desnih volila od zdaj naprej pa kolebam ali bom volila desne ali pa sploh ne bom volila ker levi so me totalno TOTALNO razocarali… Gnoji levi!!! Debilno fašistično je spet nakracalo svoj lažnivi pamflet. Bi bilo bolj preprosto, če bi napisalo, da si lažniv janšev kletni trol, kot pa, da lažeš in imaš ljudi za norca, kot pravi janšev idiot. Ker nihče drug ne pleše, razen janševih kletnih trolov.
robi9, 28.01.2024 ob 14:56
ne bom, 28.01.2024 ob 14:30
robi9, 28.01.2024 ob 13:26
Debilno fašistično je spet nakracalo svoj lažnivi pamflet.
Bi bilo bolj preprosto, če bi napisalo, da si lažniv janšev kletni trol, kot pa, da lažeš in imaš ljudi za norca, kot pravi janšev idiot.
Ker nihče drug ne pleše, razen janševih kletnih trolov.
—-
To si ti napisal. Bos rekel, da mi s tem kaj drugega sporočaš?
ne bom, 28.01.2024 ob 19:21
Ja lepotec (ker pameten pa nisi), v prejsnem postu si krivil kletne janšiste. Janšisti so desni in s tem si nakazal, da jih ne maraš. Celo žaljiv si bil. Zato sem mislila, kako zelo braniš leve, ker sem jaz proti levim pisala, kako strateško so se izognili odgovornosti takrat v korona času.
Zdaj se pa pretvarjaš, da prvič v življenju pišeš na racunalnik.
Bogi si res
Janšisti niso desni, ampak so psihični bolniki. Psihopati, retardiranci sektaški.
Covid morilci, izvajalci genocida in morilci slovenskega naroda. Najhujše zlo kar obstaja v tej mafijski državi.
A si zdaj razumelo ?
In samo debili nakladate o levih in desnih.
robi9, 28.01.2024 ob 19:28
Janšisti niso desni, ampak so psihični bolniki. Psihopati, retardiranci sektaški.
Covid morilci, izvajalci genocida in morilci slovenskega naroda. Najhujše zlo kar obstaja v tej mafijski državi.
A si zdaj razumelo ?
In samo debili nakladate o levih in desnih.
A zdej bos pa trdil, da si pa ti tanormalen desni !?
Ej zbudi se v resnični svet, zlata sredina ne obstaja oz jo je zelo težko doseci. In politicne stranke same sebe opredeljujejo kot ali levo sredinske ali desno sredinske.
Če ne verjames, si preberi in poklikaj njihove strani oz programe.
Torej, zakljucek pride iz tega, da so ali leve ali desne.
In zanimalo me je kaj si ti oz kam spadas na kateri politicni pol, ker si bil žaljiv in sem mislila, da kaj vec veš ampak sem se očitno zmotila. Nimas pojma.