Najdi forum

Okužila sem se s tem virusom, NE DA BI KLIKNILA NA PRIPONKO V MEJLU! Mejl mi je bil sumljiv in sem ga hotela samo zbrisati, toda to je bilo dovolj, da se je zagnal. Virus naj načeloma ne bi bil nevaren (vendar je vseeno prizadel en program), bolj moteč. Opozarjam vse! Okužbe morda sploh ne boste opazili.

Več o Klezu:

Če bi imela instaliran ustrezen antivirusni program, kot je npr. Norton 2002, do okužbe ne bi prišlo, saj bi bil virus odkrit in ustavljen, še preden bi prejela mail. Program namreč preverja vso prihajajočo (in po želji tudi odhajajočo) pošto.

Tajfun, ustrezni antivirusni program imam. Virus pa je povsem nov, ima svoje trike – antivirusni program je bilo treba posodobiti na najnovejšo različico, da ga je odkril.

Irena, Irena.

Saj smo že rekli, da je potrebno AV program osveževati vsaj enkrat tedensko.
Drugače pa imajo AV običajno e-mail listo, na katero se naročiš
in dobiš obvestilo, ko izide njihov popravek za AV program.

lp

Klemen, Klemen.

Kaj hočemo, nekatere ženske še vedno mislimo, da bomo sumljivo priponko pravočasno opazile … Kdo bi nas razumel!

Živjo Irena..

Ah ne me narobe razumet..
Malce heca mora biti, vsaj na tem delu foruma, kjer so resne teme, pa
vendar je tukaj malce boljše kot na ostalih, kjer se ta hip kar malce
preveč kregajo in je veliko hude krvi brez potrebe..

Lepo se imej še naprej Irena…

Ja Klemenxx to se pa strinjam, da mal heca pri takih temah prav paše, drugače je vse tko turobno in puščobno.
Edin včasih je težko najti pravo mero, ker drugače hitro kdo misli, da se delaš norca iz njega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close