Najdi forum

Virus Magister B

Pred nekaj dnevi sem fasal zgoraj omenjeni virus, ki se je veselo razposlal na vse naslove iz imenika. Kljub temu,da imam redno posodobljen antivirusni program PC-cilling. Nekaj sem brskal po netu, vendar bi vprasal se vas, kaksne so po vasih izkusnjah posledice in kateri antivirusni program bi bil temu kos.LP

O tem magistru si preberi na , drugega pa tudi jaz žal ne vem .

Lp
Bogdan

Moras imeti vklopljen Real time protection. Eden boljsih programov je Norton Antivirus

Idealnega antivirusnega programa ni. Vsak ima kakšno pomanjkljivost, ki te moti. Poskusil sem jih kar nekaj in moje ugotovitve so naslednje:
– antivirusni program, ki nima možnosti posodabljanja opisov virusov preko interneta ni uporaben – to posodabljanje naj bo dnevno (npr. virus BadTrans sem dobil po elekrtonski pošti dva dni po njegovem odkritju). Če antivirusni program ne pozna virusa potem je neuporaben
– dober antivirusni program zna iz okužene datoteke odstraniti virus (repair) ne pa samo brisati okuženih datotek
– antivirusni programi, ki so zastonj tudi virusom pustijo da vam zastonj uničijo računalnik :)))

Jaz uporabljam norton antivirus. Ko sem prvič dobil virus Magistr B po mailu ga je program zaznal vendar ga ni v celoti uspel odpraviti. Potem so pri nortonu napako v programu odpravili. Testiral sem še program Kaspersky, ki odlično odkriva viruse, vendar je zelo zahteven za nastavljanje, in večino virusov odstrani tako da zbriše okužene datoteke.

Najbolši za Magistra je Antivirusni sistem Norton 2002

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close