Virusna pljučnica
No mi smo jo fasali,namreč v ljubljanskih vrtcih baje rasaja.Sodelavka ima tudi hčero ki jo je fasala v sredo ,mi včeraj.Je pa to zares huda bolezen,in to vam polagam na srce razkužujte si roke!!!
Je zelo nalezljiva in tudi stanovanje razkužujem 2x Na dan.Naš Jan bi moral včeraj na inf.kl.pa sva se z zdravnico zmenili,ker pač še ni bilo toliko kritično,da počakava do danes,in če ne bo bolje potem moramo iti,namreč dihanje je boljše in vročina je tudi malo padla.No morala sem malo pojmrat,saj že dolgo nisem,punce ostanite zdrave in pazite na svoje sončke!!!
Sin jo je prebolel ta teden, atipično. Obupna je, sploh za majhne otroke in dojenčke. Pri nas se je začela sunkovito, spat je šel zdrav, čez 3/4 ure je začel “rigati”, kot bi imel laringitični napad. 6 dni bolnišnice, 3 dni 40 vročine, 3 dni 24 urnega priklopa na kisik + 1 dan občasno, inhalacije 5 dni na 4 ure. 3. dan vročine se e začelo kazat na srcu, imej je 170 pulza. DOjenčki večinoma še dehidrirajo zraven, ker bruhajo od kašlja – ni se za hecat. Aja, pa nismo iz LJ, tako da je zadeva širših razsežnosti in danes, ko sva bolnišnico zapuščala, je bila ta nabito polna.
Razkužilo za roke dobiš v lekarnah, za zrak pa pojma nimam ??
Mateja, ne preveč čakat. Prej ko dobi pomoč, bolje bo.
Mamice pozor!. Izkušnje kažejo kje so pasti. Ne morete verjeti???
Če otrok dobi pljučnico v vrtcu, ali kje drugje je to zaradi pada imunosti ki jo otrok vleče dolgo. Mam 3 vnuke, en vnuk je skos jamral do cepljenja proti hepatitisu ko je bil cepljen v 2 razredu. Tretji dan je dobil pljučnico. Hitro sem ukrepal poleg antibiotika, sem dodal homeopatsko zdravilo in tretji dan je pljučnica izginila. Pozneje sem odkril vzrok da je to bil tbc miazem ki ga je otrok podedoval in to ko je bil po rojstvu takoj cepljen. Vejeli ali pa ne da je od novembra 2005 naprej prepovedano zakonom cepljenje dojenčkov proti TBC. Tu je vzrok razhajanja vročin in pljučnic v vrtcih in šolah pri otrocih ki so bili cepljeni obvezno proti TBC. Več o tem pove: homeopatija, Najdi.si.