Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek visa electron, samo pri abanki ali še kje?

visa electron, samo pri abanki ali še kje?

Pozdravljeni, za dvig denarja s PayPala rabim kartico Visa Electron. Pred časom sem zasledila, da jo pri nas ponuja Abanka:
http://www.abanka.si/kartice/debetna-kartica-visa-electron
Zdaj pa vidim, da ima nekaj podobnega tudi Banka Koper:
http://www.banka-koper.si/BIN/product.seam;jsessionid=199D9C06FB6D038E04362D55E0695C3A.bina4?id=E67E8514-0866-7685-544A-32AFE4E76C92&tid=1&cid=57264
Ali morda kdo ve, ali gre za enako kartico, torej tako, ki omogoča dvig denarja s Paypala?
Ne rabim za nič drugega kot samo za to. Sprašujem pa, ker mi je Banka Koper bližje kot Abanka in bi bilo super, če bi jo lahko vzela pri njih.

Ignorirajte prosim, že vidim sama, Banka Koper ima poslovno kartico, torej članarino in vse ostalo, tega pa ne rabim. Preden postaviš vprašanje, sam dobro preberi linke, ki jih daš, kajne :=)

Imam kartico VIsa Electron per Banki Koper. Ne plačujem nobene članarine in kartica ni poslovna. Uporabljam jo za nakupe v tujini, povsod jo sprejmejo. Nisem pa še nikoli dvigala preko Paypala, to pa res ne…sploh ne vem, kaj je to:)

Ja, Visa Electron je super, tudi jaz jo uporabljam za šopingiranje po netu, vendar pa žal ni res, da jo povsod sprejmejo…so me ravno zavrnili pri eni knjigarni v Angliji pa mislim, da francoski amazon tudi ne sprejema…tako da bom morala vseeno vzeti običajno Viso in pač plačati tisto letno članarino. Sem nora na knjige in rabim, da so mi vse knjigarne na dosegu roke:))

sem pa pri abanki

Čakaj, pri Banki Koper imaš navadno Electron, brez članarine? Fajn novica.

Paypal, hja, bodi vesela, da ne veš, kaj je to, bi preveč zapravila 🙂 Sicer pa: sistem plačevanja prek neta, nekako.

Paypal, hja, bodi vesela, da ne veš, kaj je to, bi preveč zapravila 🙂 Sicer pa: sistem plačevanja prek neta, nekako.[/quote]

ja, za Electron ni članarine, vendar kot sem zapisala zgoraj, ni uporabna čisto povsod – je pa uporabna SKORAJDA povsod:))

No, meni je niso še nikjer zavrnili, govorim pa o fizičnih nakupih v tujini, ne preko neta.

A pol ti to knjige kupuješ v Angliji? Vidim, da sem čisto za luno:)

Ja, jaz to vse preko neta naročam in do sedaj nisem imela težav, vendar, kot pravim, z neko bolj specifično trgovino jih imam. Sem klicala na banko in so mi tudi tam povedali, da nekateri teh electron vis ne sprejmejo. Škoda.

Paypal, hja, bodi vesela, da ne veš, kaj je to, bi preveč zapravila 🙂 Sicer pa: sistem plačevanja prek neta, nekako.[/quote]

ja, za Electron ni članarine, vendar kot sem zapisala zgoraj, ni uporabna čisto povsod – je pa uporabna SKORAJDA povsod:))[/quote]

Aha super. Jaz jo rabim samo za snetje denarja (plačila meni) iz Paypal računa, torej ne za kupovanje. Je edina s katero na Paypalu lahko to narediš. Da ima to tudi Banka Koper, je meni danes polepšalo dan, se mi ne bo treba cijaziti 🙂

Super, jaz pa sem izvedela nekaj novega in bom morda začela zapravljati preko neta:)

Kolikor vem, Paypal v Sloveniji še ne omogoča dviga oz. prenosa sredstev s paypalovega računa na osebni račun.

New Report

Close