Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VISA nkbm

VISA nkbm

Kdo bo me naučil delati z visa kartici. Vse mi gre, nakupovanje po trgovinah, tudi preko spleta. Ampak ne pa na obroke, ko dobim sms, ni gor nobene kode, samo termin nakupa in kje je bil nakup opravljen in na konci tel. številka za pomoč. Lepo prosim

Ne morem ti pomagati, ampak njihove storitve so katastrofa. Jaz sem vzela navadno predplačilno viso, pol stvari za poslovanje mi niso povedali, en mesec je trajalo, da je bila do konca usposobljena, z vsemi kodami za spletno banko, SMS-obveščanje. Če bi to prej vedela, je sigurno ne bi vzela pri njih. Tako zanikrnega poslovanja še nisem videla. Na banki mi niso povedali niti, da moram vpisati sklic, če hočem, da denar pride na račun za spletno plačevanje. Jaz nakažem, denarja nikjer. Aaaah.

Jaz niti nisem vedel, da te dvig gotovine na bankomatu, lahko tudi nkbm, stane 6,5 eur, mater.

Uf! HB nimam te možnosti z mojo kartico. Pa so zelo ponujali. Pa po spisku vsiljevali vse svoje proizvode, ker pri njih nimam računa.

Ne, dvig na bankomatu je brezplačen.

Ne, dvig na bankomatu je brezplačen.[/quote]
pa ne s kreditno kartico
s kreditno kartico ne smeš dvigovat denarja, ker plačaš ko žuti.

Ne lomi ga, leopardek-kreditna kartica je za plačilo blaga, ne pa za dvigat na bankomatu.

New Report

Close