Višina 1.67 m, teža 60 kg -Konfekcijska številka?…
Jaz pa mislim, da je kupiti nekomu hlače za darilo absolutno neprimerno darilo. Absolutno! Že itak, zakaj pa glih hlače??
Pa če že, zadeti pravo številko in kroj je čista loterija. Jaz zase točno vem, katero števiko nosim in kakšen kroj mi pristaja, pa pomerim po 10 hlač, preden so mi kakšne res prav. Včasih pa celo nobene. Si ne predstavljam, da bi mi jih kupil nkedo drug, ne da jih jaz pomerim.
Jaz se tudi čudim, kako male konfekcijske številke nosite.
Jaz imam cca. 175 cm in 62 kg, pa mi niti slučajno ni prav 36, tudi 38 čedalje manj, največkrat 40, včasih celo 42?!
Je pa pri meni res najbolj pereč problem obseg pasu, ki je po mojem mnenju absolutno prevelik. Pa vendar pri številkah hlač ravno to igra največjo vlogo. REcimo 38 so mi kot ulite, zapeti jih pa ne morem. 40 lahko zapnem, pa se mi gubajo na stegnih in v bokih…
Tko da kupovanje hlač zame je itak misija nemogoče, sploh ker imam izredno dolge noge in mi je VSE prekratko. Zdaj že nekaj časa iščem dovolj dolge črne platnene hlače na korenčka, pa jih NIKJER ne dobim. Vse mi je prekratko, tudi če vzamem večjo številko.