Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Višina in teža 12-letnikov

Višina in teža 12-letnikov

Koliko so visoki in težki vaši 12-letniki?

Naš že skoraj 13-letnik absolutno presuh: 53 kg, 170 cm

Naš ravno 14-letnik ima pa 174cm in 50kg. Tudi presuh… ga bo treba čez počitnice malo sfutrat je rekla njegova zdravnica… 🙂

Tu imaš tabelo rasti za fante od 2 do 20 let

http://www.cdc.gov/growthcharts/data/set1clinical/cj41c021.pdf

Moj 152cm in 37 kg, mislim, da je lih taprav, v višino in širino.

Naš kmalu 12-letnik je visok 150 cm in tehta 42 kg. Zdravnica pravi, da je čisto povprečen (čeprav je v razredu med manjšimi).

Naš isto 53 kg in 170 cm ampak, še to kar ima so vse mišice.

162 cm, 39 kg, mišičast športnik.

Imajo enega 12 letnika: 138 cm – cca 28 kg… micen ampak živahen pobič

Pravkar dopolnil 12 čet. Visok 164 cm in tehta 45 kg, sicer so ga same mišice, ker je itak non stop na treningu. Za jest pa ni nikoli dovolj 😀

lp

Hčerka enako.

12 – LETNIK : 168 cm in 58 kg…..mal ma zaloge za hude čase….ampak danes je itak cela norija s to suhostjo…..pač ni glih športnik in uživa v dobri hrani….

imamo pa še enega 14 letnika, ki je visok 184 cm in težak 70kg, ampak trenira pa 5x na teden….poje pa ni da ni……

pa še naš 10 letnik s 132 cm in 30 kg……ga skoraj lahko okoli pasu z obema dlanema objamem 🙂 od nekdaj je hrana zanj totalno nepomembna stvar…

jaz vedno pravim, da bi bil dolgčas, če bi bili vsi enaki, NAJBOLJ VAŽNO JE , DA SO ZDRAVI 🙂

Jst mam 24 let visok sem 210 cm in imam 70. Ne bodte u skrbeh. Usi ste mal fuknjeni pa debeli…
Lp Vodka šot

18 let starega fanta ki ima 185cm in 55kg

Ne razumem zakaj se ljudje tukaj pogovarjajo o problemih. Ni ga strokonvnjak, ki bo pomagal zastonj še posebej pa na taki spletni strani. Če ste res zaskrbljeni obiščite dietetika in ne iščite odgovorov od ljudi ki vam dajo svoje mnenje. Ker pregovor pravi mnenje je osnovano na neznanju znanost pa na znanju.

Jaz sem 12 let sem vlka 173cm pa mam 50kg

Hhaahahahaj

146 cm; 30 kg

Sem stara 12 let visoka sem 168cm in imam 55kg sem suha ampak ne tako kot nekatere treniram pa atletiko.

Odgovor na objavo uporabnika
47-letnica, 23.06.2014 ob 21:12

162 cm, 39 kg, mišičast športnik.

Na to visino in tezo ima samo v kozo oblecene kosti, o misicah ti sanjas!

Imam hci, ki je bila nekoc enakih dimenzij, trenirala je in se trenira, ampak takrat so to bile le kosti in koza, sele tam okoli 14. so se zacele oblikovat misice, posledicno je pridobila na tezi in sirini, zdaj pri 16 ima se vedno kaksno kilo premalo, ampak bo ze, komaj zdaj se ji oblikuje zenska postava.

Ima 12 let 154cm in 31kg

I am bat man

Čez 2 meseca bom imel 12 in sem visko 165 cm in me zanima če je to vredu. Prosim da mi odgovorite čim prej

Odgovor na objavo uporabnika
Cool Lan, 30.09.2022 ob 20:45

Čez 2 meseca bom imel 12 in sem visko 165 cm in me zanima če je to vredu. Prosim da mi odgovorite čim prej

Odlicno za kosarkasa.

Slabo za tankista.

Nisem suh a vseeno treniram sport pa imam 53kg star sem 12 let

New Report

Close