Visok holesterol in tablete Sorvasta
Holesterol, 06.06.2022 ob 21:53
Zaradi previsokega holesterola 7,2 sem dobila tablete Sorvasta 20mg.
Jemljem 1x dnevno.
Ali lahko na drug način znižam holesterol brez tablet? Ne kadim, alkohola ne pijem, dnevno hodim in kolesarim, imam 15kg preveč. Sadje še pojem, zelenjave pa zelo malo ker je ne maram.
SAmo ce bos shujsala.
Anonimno 8011, 07.06.2022 ob 08:25
Jaz imam holesterol in posledično jemljem tablete Sorvasta.
Imam normalno težo, tablete pa preprečujejo nastanek maščobnih oblog na žilah. Tako so meni razložili.
Kako močne jemlješ, imaš kakšne stranske učinke. ? Se je holesterol po jemanju (koliko časa) znižal?
Neli584, 07.06.2022 ob 08:54
Tablet proti holesterolu ti ne priporočam saj boš imela ogromno stranskih učinkov eden izmed njih je tudi slabitev mišic…se da tudi naravno,muslim da je nekaj s česnom povezano ali pa tu in tam kakšne bio statine vse druga je strup za telo.
Moja znanka jih jemlje. Ne vem, koliko ji koristijo. Se splača probat? To je naravna stvar?
Anonimno 8011, 08.06.2022 ob 11:12
Imam Sorvasta 20mg, nimam nobenih stranskih učinkov, jemljem jih 6 let.
Dobila sem Sorvasto 10 mg pred dobrim tednom. Kar ne upam pričeti jemati, ker sem slišala toliko o teh stranskih učinkih. Baje se ne sme kar tako prenehat? Malo razmišljam o tej Bio verziji? Ne vem, kaj naj naredim.
HOLESTEROL NA NORMALO V ZELO KRATKEM ČASU – Hrana, energija, okusi (katjatomazic.com)
Tudi osebno poznam primer, samo s prehrano v nekaj dneh brez tbl, holesterol normalen.
Blondie330, 24.07.2024 ob 12:19
Pozdravljena! Jaz sem dobila sorvasta 10mg tablete pol leta nazaj, jemala sem jih tri mesece, dala kri holesterol se je full znižal.. po treh mesecih nejemanja tablet holesterol 7.6 spet jih jem s tem da me bolijo malo mišice ni pa hudo.. zdaj jih bom morala skoz jest.. stara sem 48 let 61 kg..
nič se ni znižal ravno toliko ga imaš, samo tablete zabrišejo in laboratorij lažno prikazuje. in še podatek v lanskem letu je farmacija kasirala samo dobička, ne prodaje samo dobička s statini- tablete 57 milijard dolarjev
kar jete te strupe še naprej in filajte žepe te bande