Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Visokotlačni čistilec

Visokotlačni čistilec

Zanima me, katerega izbrati, ponudbe je res veliko. Rabimo pa za avto in tlakovce očistit. So Karcherji res toliko boljši od drugih?

Hvala.

Pri nas imamo tega ali temu podobnega in nam odlično služi več kot 5 let. Priporočam. Servisiran samo 1x, ko so neke notranje gumice šle in jih nisem znala sama zamenjati.
https://www.ceneje.si/Izdelek/13672491/vrt-in-okolica/naprave-za-vrt-okolico/visokotlacni-cistilci/visokotlacni-cistilnik-black-decker-pw1700spl

Lavor iz Merkurja. Cca 150eur. Vreden vsakega centa. Perem preproge, avto, plastične stole za vrt, … za moje potrebe več kot dovolj.

Če ima motor na krtačke ne bo dolgo delal. Se pregreje in crkne.

Men je ze crknu…. stran vrzen denar.
Kupljen je bil za lazja cistilna dela . Pranje avtomobila , preprog, ipd…
Ni zdrzal..

Ni zdrzal..
[/quote]

Kaj vi tlačite z njim, da vam crkne jaz res ne vem. Imam ga več let in nobenih težav. Vse te naprave z vodo je treba ustrezno hendlat in po uporabi posušit, zapret luknje zaradi a)vodnega kamna in b)žužkov, mravljic, ki se zagozdijo v ceveh. Meni dela bp, pa imam 7 velikih preprog plus tekače, ki jih perem večkrat letno. Vrtno garnituro itd.. avto..

Ni zdrzal..
[/quote]
Glej tele lahko kupi karkoli in bo crknilo. Človeku z osnovnim razumom, ki pravilno uporablja, pač ne bo in mu bo tudi ta lavor za dmomačo uporabo delal, 20 let.

Sam imam recimo tega, zadevca za moje potrebe deluje večkot dobro. (Aja, trol, celo brez krtačk je, če ti to veliko pomeni, čeprav so motorji delovali tudi pred tem, niso kar crkovali, kot ti poveš 😁) https://www.mimovrste.com/visokotlacni-cistilci/lavor-vertigo-28-visokotlacni-cistilec

Karcher je dober profi.
Velika kista na nafto z lastnim gretjem za vroco vodo in dozirnikom sampona.😉 ga imamo ze dolga leta.
Za industrijsko uporabo.

Za vsakodnevno uporabo je pa dober tudi kaksen cenejsi . Samo pazi da ga pozimi ne pustis kje kjer ti lahko zmrzuje.

Je pa res da ce si navajen na ” strajfiks” , je tisto za 150 eur.. blazev zegn ( za dvorisce pometat je se , za mah med tlakovci cistit se pa moras ze malo potrudit.
Malo denarja- malo muzike.

kaj ste ljudje včasih čudni..
vsak goni svojo..ker on tako rabi..
če imaš “upokojenca” ali nekoga iz mestne hiške..
ki ima časa za prodajat..
jasno da lahko 1h ali več dlje hebla po tlakovcih..sej se mu ne bo svet podrl..
če pa imaš obrt, si recimo bagerist al pa imaš tovornjake za prat..
pol pa ne boš 3h drgnu z baubau hobi programom..ker v tistih 3h z bagrom zaslužiš 100€ npr..

se pravi kakršne imaš potrebe tako stvar pa kupiš..
je pa veliko takih ki imajo denar in samo zato ker 1x letno rabijo nekaj boljšega kupijo nekaj super truper, sicer pa stoji v garaži..
1000 ljudi 2000 čudi…

No, nekdo, ki potrebuje stroj za profesionalno rabo zagotovo ne bo hodil na mon spraševat? Se ti ne zdi?

Iz samega poizvedovanja, ki sem ga naredil pred nakupom za domačo uporabo, sem pa zasledil, da je mmenda najslabša kvaliteta bosch, da najprej crkujejo, ker je slaba kitajska izdelava. Če pa drži, pa na ne vem. Drugače pa vask za dvesto evrov zadosti domači uporabi.

Meni pa se ta čistilec vklaplja pa izklaplja ko perem  in to kako minuto dela noto  pade pritisk za par sekund in spet dela. To se nonstop ponavlja. Kje je napaka ?

New Report

Close