Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vižazistka oz. ličenje in nakup

Vižazistka oz. ličenje in nakup

Kaj se mi bolj splača?

Da me za poroko namaže poklicna vižazistka in potem izgine skupaj z ličili (ličila pa verjetno ne zdržijo cel dan)…

Ali da me namažejo v drogeriji… in potem kupim njihova ličila in se enako namažem sama (ali sem dolžna ob brezplačnem ličenju vzeti prav vse izdelke s katerimi so me namazali ali samo nekatere) ???

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Ličila (razen šminke) so pri meni zdržala cel dan.

Koliko pa stane, če se greš namazat (brez nakupa) oz. če pride k tebi na dom in te namaže?

Sloncek

Mene je naličila poklicna vizažistka, držalo tako kot frizura ves dan, samo šminko sem mogoče dvakrat popravila (me je že ona namazala z mojo).

Kdaj pa se ti poročiš, Slonček, saj tvoje priprave pa trajajo že skoraj tako dolgo kot na kako kraljevsko poroko? (no, mogoče pa si modre krvi?)

LP
SSZ

Joj, joj :))) Kraljevska poroka :)) Ne, to pa res ne… Najina poroka bo čisto simpl…

Jo pa res blazno počasi pripravljava… Družina polžkov, pač :)))

P.S.: Sedaj pa res ni več daleč…

Sloncek

Pred dvema letoma sem dala 10.000sit (prišla je k meni na dom). Me je pa na koncu pošpricala z enim sprejem, “fiksirjem”, tako da je “fasada” zdržala.

KAKSEN LINK, KJER BI BILE OPISANE ZAKONITOSTI LIČENJA?

če bi katera kje zasledila…

Sloncek

Cena: 5.000 SIT 5 let nazaj.

Nekaj je tukaj, ampak nisem preverjala, kako in kaj.

za lepe fotke je najbolj pomembno, kako si narediš t.i. podlago, vse ostalo je čisto preprosto (se pač naličiš malo izraziteje, nekako v barvah, ki ti pristojijo k obleki, če ni bela, in barvi oči, mogoče šopka…). tega s pudri v raznih agregatnih stanjih pa nikoli nisem obvladala.

Upam, da bo res lepo vreme! Namesto dežja pa ploha riža.

Vprašaj v Lancomovem studiu, ker imajo zelo kvalitetno šminko in te bodo punce znale lepo namazat.

lp,

Jaz se sicer vedno sama mažem, pa se za poroko nisem. Pomembna je res kamuflaža, ki ti jo naredijo. In ta je zdržala do jutra! Ker imam kar precej flekast obraz (stalno kakšni mozoljčki in druge nevšečnosti), je bilo to kar pomembno. Pred tremi leti sem dala manj kot pet tisoč (v centru Ljubljane nasproti tržnice), ampak ko sem šla naslednjič tja in je bila ena druga, nisem bila tako zadovoljna.

Tajna30

ojla

Mene so namazali v drogeriji limoni poskusno in sicer promotorka ličila, nakup ni bil obvezen, no potem me je ona doma s svojimi 3 tremi ličili namazala(dogovor). Če te one namažejo je zelo poceni in dogovoriš se za uro, ki bi jo rada imela, pa izredno lepo namažejo, preverjeno čeprav so prodajalke.

lp

New Report

Close