Vižazistka oz. ličenje in nakup
Kaj se mi bolj splača?
Da me za poroko namaže poklicna vižazistka in potem izgine skupaj z ličili (ličila pa verjetno ne zdržijo cel dan)…
Ali da me namažejo v drogeriji… in potem kupim njihova ličila in se enako namažem sama (ali sem dolžna ob brezplačnem ličenju vzeti prav vse izdelke s katerimi so me namazali ali samo nekatere) ???
Sloncek
Nekaj je tukaj, ampak nisem preverjala, kako in kaj.
za lepe fotke je najbolj pomembno, kako si narediš t.i. podlago, vse ostalo je čisto preprosto (se pač naličiš malo izraziteje, nekako v barvah, ki ti pristojijo k obleki, če ni bela, in barvi oči, mogoče šopka…). tega s pudri v raznih agregatnih stanjih pa nikoli nisem obvladala.
Upam, da bo res lepo vreme! Namesto dežja pa ploha riža.
Jaz se sicer vedno sama mažem, pa se za poroko nisem. Pomembna je res kamuflaža, ki ti jo naredijo. In ta je zdržala do jutra! Ker imam kar precej flekast obraz (stalno kakšni mozoljčki in druge nevšečnosti), je bilo to kar pomembno. Pred tremi leti sem dala manj kot pet tisoč (v centru Ljubljane nasproti tržnice), ampak ko sem šla naslednjič tja in je bila ena druga, nisem bila tako zadovoljna.
Tajna30
ojla
Mene so namazali v drogeriji limoni poskusno in sicer promotorka ličila, nakup ni bil obvezen, no potem me je ona doma s svojimi 3 tremi ličili namazala(dogovor). Če te one namažejo je zelo poceni in dogovoriš se za uro, ki bi jo rada imela, pa izredno lepo namažejo, preverjeno čeprav so prodajalke.
lp