vizažistka za poroko
na stajerskem ne vem ampak me je v ljubljani licila brigita stempelj za njo sem se odlocila ker so jo povsod hvalili, in ne morem si kaj da ne bi izrazila svoje NEZADOVOLJSTVO, zenska me je nacila cisto povprecno za ene cca. 30h in mi racunala 65€! HALO! pac tudi sama zelo dobro obvladam licenje s povprecnimi kozmeticnimi izdelki nimam doma profesionalne kozmetike in se znam ZELO ZELO dobro nalicit ampak za poroko sem hotela bit nalicena profi u nulo hudo…nardila je kr neki! cisto povprecje koza se mi je lesketala usi so mi rekli da se se jst sama leps nalicim tako da sem sla za njo popravljat make up…podn!
Če katero zanima ima DIONA akcijo na SVEČANO LIČENJE:
Mene pa je licila Mateja Skocir in sem bila zeloooo zadovoljna. Je iz MB, ampak se pripelje tudi kamorkoli na dom. Licila me je eno uro, mi dala gor se umetne trepalnice pa sem placala 30 eur. Za prico in druzice pa 25 eur, ker jih je po pol ure zrihtala. Tudi sama se licim in sem zato bila ful zahtevna, ampak ta zenska me je pa res navdusila. Vsi na poroki so pohvalili, da smo prav filmsko nalicene 🙂 najdete jo na FB