vizazistka
rada bi postala vizazistka. svetujte kako in na kaksen nacin mi bo uspelo. Hvala!
Na ZTI-ju imajo tečaje za ličenje. Drugače pa pri nas ni posebne šole za vizažiste (to lahko pridobiš v okviru kozmetične šole).
Jaz sem delala tečaj za vizažista. Enega pri Ariani Vetrovec, drugega pa pri Jadranki Maravič v Avstriji. Moram rečt, da mi je bil ta zadnji najbolj všeč.
Jaz sem oba delala približno 3-4 leta nazaj. Ariana ima svojo šolo na Židovski v Ljubljani.(vsaj takrat je bila, kako pa je zdaj pa ne vem).V skupini nas je bilo cca 5. Najprej smo se morale naučiti vse o barvnih kombinacijah, potem smo pa delale ena na drugi. Dokaj dobra zadeva. Cena : – nimam pojma
Naslednji pa je bil pri Jadranki Maravič.Ona drugače živi v Beljaku in ima tam tudi svojo šolo.Zelo fajn zadeva, edino kar je je vožnja do gor. Ona sama je zelo uredu, je pa diplomirana vizažistka in na koncu tudi opravljaš izpit.Imaš pa pri njej veliko večje možnosti za naprej. Je zelo sodobna s trendi, da ti veliko informacij in tudi veliko zahteva oz. moraš tolk časa vadit, da obvladaš.Skratka the-best.
Njena tel. št. je : 0 676/505 31 62
Pa da te opozorim govori nemško ali pa hrvaško.
Mislim, pa da ima tečaj tudi na Bledu, vsaj takrat vem da ga je imela.
Tečaj traja 77 ur. Ko opraviš ta tečaj si usposobljena za profesionalno ličenje in svetovanje. Potem pa samo še pot pod noge in na delo.
Aja, pa še to. Kolikšna je bila cena zdajle ne vem, so pa meni potem ko sem tečaj opravila na zbornici povrnili 100% plačanega tečaja. Sedaj je samo odvisno kakšen poklic imaš sedaj (oz. ce je kakorkoli povezan z “lepoto”.)
Upam, da sem ti vsaj malo objasnila.
Forum je zaprt za komentiranje.