Vlada Bravo!! Podprli PKP 10, obvezno cepljenje za vse. Bravo!!
vsi skupaj vsi boljši, 27.12.2021 ob 20:44
Bravo naša vlada in desnica, ki je podprla PKP 10, ki nudi okoliščine in podlago, za obvezno cepljenje. V kratkem lahko pričakujemo obvezno cepljenje in hud izpodriv anticepilcev. He he he he.
Cepljeni in močnejši!
Za omikron za enkrat še nobeno cepivo ne pomaga. Ko bi vsaj !
Kaj me tam nekdo spraševal, ko sem omenila, da bo slej ko prej Obvezno. Resno imam težave z razumevanjem. India je šele v drugem odmerku, hrano so dostavljati droni. Mi pa drvimo v prepad. S tretjim, četrtim poživitvenim. Pa vse odprto. Maja se govori, da bo september spet lock. A se svet še ni zbudil? Dve leti je pač moč, kdo bo koga. Čudno da v Saudi nič ni. V tako veliki populaciji. Kitajska sedaj spet žura. Želim vam mirno leto 2022.
ojoj976, 27.12.2021 ob 21:05
PKP 10 je še eden ukrep te vlade, ki je pomagal ljudem, da imajo v času te kovid krize nekaj več. Pizda nezadovoljneži, drugič vam privoščim, da nič več ne dobite, ker če niste z malim zadovoljni velikega vredni niste. Gamad nezadovoljna. Kaj bi radi, da vsak dobi 1 mio na svoj račun ?
Jaz ne rabim ničesar. So pa reveži ki rabijo precej bolj kot pa paraziti, ki bodo dejansko kasirali.
Proti obveznemu cepljenju za kovid-19: odprto pismo Vladi RS
Epidemija ni razglašena!
Cepivo je eksperimentalno!