Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Vlada, epidemiologi, ukrepi – vprašanje za vas

Vlada, epidemiologi, ukrepi – vprašanje za vas

Poslušam vladne predstavnike, tako politike, kot strokovnjake, ki me prepričujejo, da se ne držimo dosledno ukrepov proti koroni in da imamo zato ene od najslabših epidemiološkkih razmer v Evropi.

Ampak nekaj mi ni jasno. Kje je letos gripa? Bi se že morala pojaviti, pa je ni. Torej se le držimo ukrepov, ali kaj?

Tebi še marsikaj ni jasno.

Seveda je politično bolj pametno zmerjat narod za slabe rezultate kot priznati, da si zaj…
Ta vlada ima s priznavanjem napak velike težave. Na vseh področjih. Samo zadnja primera Hojsa in Počivalška kažeta na to.

Tebi še marsikaj ni jasno.
[/quote]

Ne, res mi ni. A mi lahko razložiš, prosim? Velik del svojega življenja sem preživel v sistemu, ki je zase trdil, da je najboljši na svetu, mi pa smo se šalili, da je sistem dober, samo ljudi je potrebno zamenjati. Trenutni sistem na oblasi nam dopoveduje nekaj podobnega.

Avtor, poskusiva z basnijo. Gripe ni zaradi mask in distance. Korona je, kljub maskam in distanci. Nauk zgodbe: Korona je najmanj 10x virulentnejša-agresivnejša od gripe in jo maske z distanco le delno zaustavljajo. Rešitev je precepljenost populacije. Še kaj? Ponoviva s tiskanimi črkami?

Gospod kralj Matjaz,
z vsem spostovanjem, a mi lahko podate povezavo do strokovne strani kjer lahko potrdite, rekel bi dokazete, svoje trditve?
Rad bi, da pomagate izobraziti ljudi kajti oba veva, da so ti casi izjemno dramaticni in da se po celem svetu strahovito hitro ukinjajo clovekove pravice.
Z vsem spostonjem,
nobody

A lahko, prosim, vi podate povezavo do strokovne strani, kjer lahko potrdite, da se po celem svetu ukinjajo clovekove pravice. Slovenija, Madzarska in Poljska pac niso celi svet. Tudi Kitajci in Rusi niso celi svet, ceprav bi njihove vlade mogoce to zelele.

Temeljne človekove pravice? So zapisane v ustavi, zato da ni zbrke. Jih poznaš? Zanima me, katere se kršijo?

Ne, res mi ni. A mi lahko razložiš, prosim? Velik del svojega življenja sem preživel v sistemu, ki je zase trdil, da je najboljši na svetu, mi pa smo se šalili, da je sistem dober, samo ljudi je potrebno zamenjati. Trenutni sistem na oblasi nam dopoveduje nekaj podobnega.
[/quote]

Možnost prenosa virusa (tudi gripe) se je pač ob obstoječem delnem upoštevanju ukrepov, zmanjšala za cca 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} – 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
To pomeni, da virus gripe nima osnove za širjenje, saj je R manjši od 1. Poleg tega pa se sezona gripe šele začenja.

Temeljne človekove pravice? So zapisane v ustavi, zato da ni zbrke. Jih poznaš? Zanima me, katere se kršijo?
[/quote]
Prav.
18. člen….(prepoved mučenja)Nihče ne sme biti podvržen mučenju, nečloveškemu ali ponižujočem kaznovanju ali ravnanju. Na človeku je prepovedano delati medicinske ali druge znanstvene poskuse brez njegove svobodne privolitve.

Komentar: psiholosko je dokazano, da maske dejansko ponizujejo ljudi, da imajo velikanski vpliv na psiho. Posebno otroci. A ste vi…pa kdorkoli ste ze… opazili, kako se mlajsi otroci dobesedno bojijo zamaskanih odraslih? To je mucenje otroka. Unicevanje njegove psihe.
Kaj menite o tem:
https://www.investmentwatchblog.com/school-or-prison-teacher-shows-classroom-with-5mn-covid-barriers/

35……. člen(varstvo pravic zasebnosti in osebnostnih pravic)Zagotovljena je nedotakljivost človekove telesne in duševne celovitosti, njegove zasebnosti ter osebnostnih pravic.

Sedaj pa mi razlozite zakaj v Kanadi dejansko zapirajo ljudi v karanteno in niti ne obvestijo domace?
Zakaj so ob praznjenju hotela nadeli ljudem crne vrece preko glave?
Ne razumem vas, tukaj izzivate druge, sami pa ne nudite dokazov.
Poglejte, korona virusi obstajajo ze nekaj casa, se morda spomnite leta 2002? SARS morda? Takrat so umirali pretezno azijci.
Ali morda veste koliko je teh korona virusov?
s prijateljskimi pozdravi
nobody

Prav.
18. člen….(prepoved mučenja)Nihče ne sme biti podvržen mučenju, nečloveškemu ali ponižujočem kaznovanju ali ravnanju. Na človeku je prepovedano delati medicinske ali druge znanstvene poskuse brez njegove svobodne privolitve.

Komentar: psiholosko je dokazano, da maske dejansko ponizujejo ljudi, da imajo velikanski vpliv na psiho. Posebno otroci. A ste vi…pa kdorkoli ste ze… opazili, kako se mlajsi otroci dobesedno bojijo zamaskanih odraslih? To je mucenje otroka. Unicevanje njegove psihe.
Kaj menite o tem:
https://www.investmentwatchblog.com/school-or-prison-teacher-shows-classroom-with-5mn-covid-barriers/

35……. člen(varstvo pravic zasebnosti in osebnostnih pravic)Zagotovljena je nedotakljivost človekove telesne in duševne celovitosti, njegove zasebnosti ter osebnostnih pravic.

Sedaj pa mi razlozite zakaj v Kanadi dejansko zapirajo ljudi v karanteno in niti ne obvestijo domace?
Zakaj so ob praznjenju hotela nadeli ljudem crne vrece preko glave?
Ne razumem vas, tukaj izzivate druge, sami pa ne nudite dokazov.
Poglejte, korona virusi obstajajo ze nekaj casa, se morda spomnite leta 2002? SARS morda? Takrat so umirali pretezno azijci.
Ali morda veste koliko je teh korona virusov?
s prijateljskimi pozdravi
nobody
[/quote]

Zate je forum Teoretiki zarot, pojdi tja!

[/quote]ustava je res postala teorija zarote,ker se glih ni ZF foruma

[/quote]
Z vsem spostovanjem, cemu me podite na druge strani? Kaj vas ni sram, da vam ni mar za otroke? Kaj vas ni sram, da zelite uniciti vaso-naso nam bodocnost?
Dokazite mi, da nimam prav, dokazite mi, da je slovenska nam ustava teorija zarote.
Ali pa…modro umolknite. Trolanje po forumih ni lepa cednost.
S prisrcnimi pozdravi
nobody

New Report

Close