Vlada hoče uničit gostince
Pozdrav soncu, 06.09.2021 ob 23:11
Meni pa nekaj ni jasno
In sicer ali so lahko takšni odloki in ukrepi v odradbi, če ni razglašena, epidemija?
Na podlagi česa?
Zakaj ni potem razglašena ponovno epidemija?
Preveč se ukvarjaš s tem, kaj je tvojim luknjastim možganom jasno in kaj ne.
Takole gobezdate tisti, ki nimate niti stika z realnim svetom pri nas, kaj šele, da bi imeli možnost pomoliti nos iz naše vukojebine in se srečeti s stanjem ukrepov v tujini. (Ne, tam ni Janše.)
Nemčija – nosijo se maske FFP2, kirurških ne nosi nihče. Ljudje, ki niso cepljeni, se za opravljanje dela testirajo vsak dan. VSAK DAN.
Tudi tisti, ki so cepljeni, se testirajo ob obisku bolnic, domov za starejše. Nikomur to ne predstavlja nobenega problema, za razliko od nas. Butalcev, kjer se debili mečete na trepalnice zaradi nekega pogoja PCT, seveda tisti, ki nikamor ne greste in čepita doma, na socialni podpori.
Za zdravje omejencev, ki so zapopadli vaše teorije, vam ni mar.
Ko jih neumneže *ebe, ane. Naj zbolijo, važno, da ne zbolite vi, ščurki brez dnevne svetlobe.
se strinjam, 06.09.2021 ob 22:59
DeLuc, 06.09.2021 ob 22:47
Men je prav smesn. Gremo se igro clovek ne jezi se. Mene bolj kot stiskajo bolj sem proti.
Ti kar bodi proti. Upam, da boš tudi proti bolnišnični obravnavi, če te bo stisnilo.
Imaš hrbtenico, imaš možgane, imaš “jajca”, ali samo nabijaš iz svoje luknje in nimaš stika z realnim svetom?
Odg se strinjam.
100 % imam hrbtenico. A ti je nimaš? Jajca imam pa tudi.
Če pa sprasujes o tem ali sem reva, ne nisem. In ce bi vedel kje in kaj delam bi pa rekel koncno en ki ni hlapec in ima jajca.
Kaj pa ti, a ti si se pa prvi cepil, kajne?
ščurki, 06.09.2021 ob 23:28
Preveč se ukvarjaš s tem, kaj je tvojim luknjastim možganom jasno in kaj ne.
Takole gobezdate tisti, ki nimate niti stika z realnim svetom pri nas, kaj šele, da bi imeli možnost pomoliti nos iz naše vukojebine in se srečeti s stanjem ukrepov v tujini. (Ne, tam ni Janše.)
Nemčija – nosijo se maske FFP2, kirurških ne nosi nihče. Ljudje, ki niso cepljeni, se za opravljanje dela testirajo vsak dan. VSAK DAN.
Tudi tisti, ki so cepljeni, se testirajo ob obisku bolnic, domov za starejše. Nikomur to ne predstavlja nobenega problema, za razliko od nas. Butalcev, kjer se debili mečete na trepalnice zaradi nekega pogoja PCT, seveda tisti, ki nikamor ne greste in čepita doma, na socialni podpori.
Za zdravje omejencev, ki so zapopadli vaše teorije, vam ni mar.
Ko jih neumneže *ebe, ane. Naj zbolijo, važno, da ne zbolite vi, ščurki brez dnevne svetlobe.
Paničen napad in strah, ki so ga nasejali vate je huda reč, berem.
Pojdi v naravo, namesto v natrpan shopinge.
Zadihaj svež zrak, osvobodi se tvoje maske takšne in drugačne in tud tvoji možgani ne bodo tolk stiroporasti.
Veš stiroporasto telo prej zboli, o tem sem že pisala.
A na socialn da si?
Ti ne zavidam, a tudi vas na socialni razumem.
Že v komentiranju se vidi, da nimaš pojma napisati niti ponudbe za delo.
Vadi, vadi, vadi🤣
Benz396, 07.09.2021 ob 00:07
Se zunaj zdaj ne smemo kave vec popiti??? Pa ti so res poceni 🥴🥴🥴🥴🥴. Ko bo enkrat enemu prekipelo … ne bo ok.
Ravno izvedela, da moras za obisk nase lokalne knjiznice tudi izpolnjevati PCT pogoj. Res lepo, da otroke odvracajo od knjig 😐😐😐.
In kot je nekdo ze napisal: z vsem tem prisiljevanjem k cepljenju, ljudi samo se bolj odvracajo od le-tega.
Mi je pa prav grozljivo, ker sem prav odpor dobila do druzenja s cepljenimi. Se bom zares razdelili v dva svetova.
Okuzujemo pa potencialno lahko oboji, tako da naj uvedejo PT pogoj.
Mi gre ze prav na bruhanje, ker samo o tem PCT-ju govorimo.
Benz396, 07.09.2021 ob 00:18
Ravno izvedela, da moras za obisk nase lokalne knjiznice tudi izpolnjevati PCT pogoj. Res lepo, da otroke odvracajo od knjig 😐😐😐.
In kot je nekdo ze napisal: z vsem tem prisiljevanjem k cepljenju, ljudi samo se bolj odvracajo od le-tega.
Mi je pa prav grozljivo, ker sem prav odpor dobila do druzenja s cepljenimi. Se bom zares razdelili v dva svetova.
Okuzujemo pa potencialno lahko oboji, tako da naj uvedejo PT pogoj.
Mi gre ze prav na bruhanje, ker samo o tem PCT-ju govorimo.
OTrokov noben od odvraca od knjiznic. Do 12. leta pogoj ne velja. Poleg tega ima vsaka sola svojo knjiznico. Pa upam, da imate tudi doma kaksno knjigo?
Ne bos se vec druzla s cepljenimi? Zakaj? Kaj ti hocejo? Svasta!
ljudje umirajo dvakrat cepljeni:…https://odysee.com/@trenutnoueu:f/FULLY-VACCINATED-DOCTORS-DIED-FROM-COVID:1
gripa, prehladi so izumrli, v rsnici pa dejansko obstaja samo to, COVIDA ni nikoli bilo:…https://www.youtube.com/watch?v=svjGTMvjs6E
cepiva in njihova sestava so BIOLOŠKO OROŽJE, preberite:…https://foreignaffairsintelligencecouncil.wordpress.com/2021/05/03/five-doctors-agree-that-covid-19-injections-are-bioweapons-and-discuss-what-to-do-about-it/