Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Vlada misli obe banki celo dokapitalizirati!!!

Vlada misli obe banki celo dokapitalizirati!!!

http://www.dnevnik.si/poslovni/novice/strosek-drzave-bo-presegel-pol-milijarde

In kdo bo to plačal? Nič čudnega, da so na forumu začeli prat glave glede ukinitve sociale. Bodo vzeli iz te vreče?

A vam je končno jasno, v kakšni državi živite? Že 20 let eni in drugi ne delajo nič drugega kot plenijo. Jaz bi tudi vzela 200.000 evrov kredita, če mi jih ne bi bilo treba vrnit.

DOL Z VLADO!

nova
Uredništvo priporoča

DOL Z VLADO.!!!!!!

Pa bog ne daj, da bi šli na kakšen protivladni protest. Raje spljuvajte tiste, ki hodimo. Saj alternative tej vladi kao itak ni, oziroma naj bi bil po vašem edina obstoječa alternativa Janša, torej imate raje to vlado. Bravo, Slovenci!

Dokler časa bo proteste država sama delala bodo na proteste hodili samo plačanci in tisti, ki hočejo dobro svoji stranki ne želijo pa sprememb za LJUDSTVO. Tako, da ne seri o protesih. Pa nehaj že z JJ in zavajati folk. Alternativ je ogrmomno in upam, da samo čakajo, ko pade ta vlada.

Si zapisal ti, ki si proteste videl samo po TV? Pa recimo, da je tako kot praviš: pa zakaj ti in tvoji somišljeniki potem ne organizirate svojih protivladnih protestov, kjer ne boste plačanci, ampak pravi protestniki? Kaj čakate? Da vam bo protest kdo drug prinesel na pladnju?

Ravno to trdim tudi jaz: alternativ je ogromno, z Janšo pa serjejo in grozijo le tisti, ki bi radi, da se sedanja vlada obdrži. Kaj ti ne znaš brati, daj preberi prosim še enkrat moj prejšnji komentar.

Hodimo na proteste, samo kaj, ko so ti protesti sami sebi namen.
Čas je, da ljudstvo orng udari po mizi in zavpije na glas, da imamo dovol pranja možganov in da zahtevamo spremembe!

Katera vlada bo na oblasti je vse en klic vseeno, dokler ne bo delala kot se spodobi, jo bo treba menjat, če pa začne delati v korist države in državljanov, pa naj ostane.

Za moje pojme je prvi pogoj za eno korektno vlado, da si zniža plače na minimalca in s tem dokaže, da je na svojem mestu za to da dela in ne za to, da se okoristi!

Si zapisal ti, ki si proteste videl samo po TV? Pa recimo, da je tako kot praviš: pa zakaj ti in tvoji somišljeniki potem ne organizirate svojih protivladnih protestov, kjer ne boste plačanci, ampak pravi protestniki? Kaj čakate? Da vam bo protest kdo drug prinesel na pladnju?

Ravno to trdim tudi jaz: alternativ je ogromno, z Janšo pa serjejo in grozijo le tisti, ki bi radi, da se sedanja vlada obdrži. Kaj ti ne znaš brati, daj preberi prosim še enkrat moj prejšnji komentar.[/quote]

Je ena od njih med tistimi klovni, ki so se pred parimi dnevi zbrali na takoimenovanih “protestih”???

Zakaj, ker vam vse država k rit prinese in potem tam “tulite”. Še proteste.

Veš ljudje, ki nič nimajo, ki so zbegani, ki so v “strahu” ne moreš zbrati v nekaj dneh ampak gre to počasi mogoče leto, dve. Pri nas v Sloveniji je malo drugačna miselnost kot pa v drugih “zahodnih” državah, ki se znajo veliko bolj za sebe boriti, če tudi so na dnu in skupaj držijo.

Tole vaše kracanje DOL Z VLADO po forumih je samo sebi namen. Od tega ne bo nobenih sprememb. To pišete taki, ki imate preveč časa, ki vam država vse k riti prinese, potem se pa iz dolgočasja tukaj igrate neke virtualne protestnike in revolucionarje.

Ja namen je da se ljudje zbudijo iz otopelosti, ker je zdaj net močan medij. In taki kot si ti kaj znajo samo zabiti spet ljudi nazaj na stol, da ne pridejo niti do JEZE. Nirvanisti taki kot si ti jim država vse nosi in se bojiš za svoj stolček potem pa lepo svoje pravljice pišeš. Net, pa vse k riti in druge oslarije. Taki kot si ti so največji packi za narod. ker jim ne daš vzpodbue ampak jim spet kažeš RANLJIVOST. Baraba da večje ni so taki ljudje.

Ko boš imel namen kaj resnega organizirat, se pa oglašaj. Takih internetnih “aktivistov” in agitatorjev iz naslonjača je vse polno. Ko je treba rit na ulico prestavit, pa vsi polni izgovorov. Taki s prepolno ritjo ne boste nikogar prepričali, da se bo zbujal iz otopelosti in se izpostavljal za spremembe, medtem ko se boste vi izležavali po kavčih in iz daljave kritizirali tuj trud.

Sem bila na protestih, komu lahko pošljem račun, prosim?

Sem bila na protestih, komu lahko pošljem račun, prosim?[/quote]

pride, nič bat…

New Report

Close